Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 27 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 654
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve je to vrlo jadno, neprofesionalno, a i kad službeno bude da su ljudima mobiteli dolazili nakon roka koji je obvezujući, onda će se moći govoriti i o tome na kakav način tretiraju kupce i moći će se koristiti neke druge riječi.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne razumijem, rok dostave je do 7 radnih dana a ti već optužuješ da smo jadni, neprofesionalni...

Znači ti već znaš da danas i sutra neće ljudima dolaziti mobiteli? Jel mi možeš reći i rezultat tekme Hrvatska - Gruzija za par dana na Poljudu kad već gledaš u budućnost?

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa sorry ali ako ste slali 50 mobitela za recimo sisak i ako su stvarno svi poslani u ponedjeljak zašto su do siska došla samo 3?!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Psotoje naravno, ali ovakvo navlačenje za nos i izigravanje dogovora je vrlo tragično, kad se uzme u obzir da kroz sve to se prolazi zbog nekih 450kn popusta.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako ako ako nisu prodana 22 mobitela da smo mogli sve poslati u ponedjeljak u 9h ujutro i da svaki stigne po redu narudžbe. al drago nam je da svi jedva čekaju da isprobaju mobitel

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Router, ajmo mi prvo "izigrati" dogovor pa onda razgovarati što ćemo. Ovo mi je ko da pričam o tome da će mom kolegi možda ispasti tanjur iz ruke jer je pod klizav.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Već ste ga izigrali, samo vješto manipulirate brojkama i delegirate krivnju na treću stranu

Osobno ne čekam uredjaj, ali vidim po drugim sredstvima komunikacija koliki broj ljudi se doslovno trga za podatke o paketima i slično, te ispituje već danima. I samo na osnovi toga ovakav sud donosim.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kriv ti je i sud i računanje. No hard feelings

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad netko izmišlja kategoriju radnog dana, umjesto da jednostavno se napiše 3-7 dana (ne broje se subota i nedjelja), onda je sud dobar. A posao i akcija koju virtualni operater pokušava prodati je kriva. Odnosno Loša.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al stvarno, kako City Express može tvrditi da nemaju pošiljku za mene nikakvu a vi ste ju poslali?!

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možda imaju gužvu pa nisu poslali brojeve narudžbi k nama, možda su poslali ali mi to još nismo administrirali..jako puno tih "možda". Ali da ne spamamo temu, još jednom, rok dostave je 3 - 7 radnih dana. Sva ova rasprava mi ionako nema smisla dok god vrijedi taj rok. I ovim putem pozivam one koji su naručili da se jave korisničkoj podršci ako mobitel ne stigne sutra (utorak).

over & out

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo mogu samo reći da je meni mob stigao za "jedan" dan. Kupljen 20.5. u 15:30h (možda sam bio i prvi koji ga je kupio), poslan 25.5., stigao 26.5. Ne ulazim u debate zašto mi mob nije poslan u ponedjeljak u 7h ujutro, ali očigledno ih šalju kao batch pošiljke.

Koliko vidim mnogima nisu stigli potvrdni mailovi nakon narudžbe/kupovine. Nije niti meni. To ste trebali odmah srediti sa SZK čisto da potvrdite jel vas sustav registrirao...

Nažalost, mob mi je došao fizički oštećen te sam ga drugi dan poslao nazad. Jbga, takav je život.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    bonbon
    Godina
    43
    Bodovi
    16.211
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Router Pregledaj post
    Kad netko izmišlja kategoriju radnog dana, umjesto da jednostavno se napiše 3-7 dana (ne broje se subota i nedjelja), onda je sud dobar.
    To što ti nisi čuo za kategoriju radnog dana,pogotovo kod dostave paketa, ne znači da ona ne postoji. Apsolutno svaki paket ti ima rok dostave izražen u radnim danima,gdje god naručuješ,iz Kine ili Siska. A radni dani su ponedjeljak- petak,ne uključujući praznike. A to što konzum radi subotom ne znači da je to radni dan.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao niten Pregledaj post
    To što ti nisi čuo za kategoriju radnog dana,pogotovo kod dostave paketa, ne znači da ona ne postoji. Apsolutno svaki paket ti ima rok dostave izražen u radnim danima,gdje god naručuješ,iz Kine ili Siska. A radni dani su ponedjeljak- petak,ne uključujući praznike. A to što konzum radi subotom ne znači da je to radni dan.
    Iz Kine kad dolazi piše okvirno u tjednima ili danima, i nisam još vidio da su spominjali radne dane. Ne postoje radni i neradni dani, svi dani su radni, ili eto kad već postoje za tebe, ukaži u konkretnom zakonskom okviru gdje se spominju koji su dani radni a koji neradni.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Router, itekako postoji u zakonskim okvirima, tako ti se i računaju rokovi za podnošenje podnesaka državnim tijelima, a da ti netko zaračuna nedjelju kao zadnji dan za podnošenje žalbe a ti ju nisi mogao predati osobno ili poštom, ne vjerujem da bi rekao kao su oni u pravu pošto si zbog ne radnog dana propustio rok za žalbu... a i na ebayu spominju radne dane kad malo bolje pročitaš, a vjerovatno nisi nikada ni čitao...

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    bonbon
    Godina
    43
    Bodovi
    16.211
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja se stvarno ne sjećam da sam vidio item iz Kine u kojem pod rokom dostave, okvirno u danima i tjednima, ne piše x-x business days/working days. I u uvjetima poslovanja hrvatske pošte imaš rokove izražene u radnim danima. Stvarno ne znam šta ste navalili na bonbone, vjerovatno to i nisu najbolje organizirali,ali žaliti se na dostavu premda nije još prošao dogovoreni rok je neozbiljno.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde sad recite vi meni: ima li ova rasprava ikakve veze sa naslovom ove teme? Narucili ste ideos, sad cekajte! Jos nije prosao rok do kad treba stic, znaci da nema razloga za brigu. Gotova rasprava!!
    One day, sky went blue...

SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i ja sam ga narucila u nedjelju i danas mi je dosel i za sad sam jako zadovoljna.Sz im jako dobro radi na fb na twiteru i na forumu.Nismo nauceni cekat i odmah bi da stigne,pogotovo ja ,kaj su 2 ulice dalje

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa da rezimiramo.

Router osobno ne čeka uređaj ali s obzirom da vidi „po drugim sredstvima komunikacija koliki broj ljudi se doslovno trga za podatke o paketima i slično, te ispituje već danima“ donosi sud da „samo jako neozbiljne firme prebacuju krivnju na neku servisnu službu poput CityExa.“

Osim toga mišljenja je, da je „sve je to vrlo jadno, neprofesionalno.“ Naime, problem je u radnim danima i probijanju „roka koji je obvezujući“. „Nigdje nije naglašeno čijih radnih dana, nekima su svi dani radni, i nedjelja također“ kaže Router koji ne posustaje, pa se pita „zar nije vise dosta javljanja?“

Zamislite čovjeku koji zapravo ne čeka uređaj je dosta pristupa „ako ne stigne javite i provjerit ćemo.“ Kako je tek onima koji čekaju? Tragično, kaže Router, „a primit pošiljku nakon isteka ovog roka je još tragičnije.“

I nakon svega, komu ne smeta „ovakvo navlačenje za nos i izigravanje dogovora“ još „kad se uzme u obzir da kroz sve to se prolazi zbog nekih 450kn popusta?“

Bonbon traži trunku razuma i predlaže rješenje, pa kaže: „Router, ajmo mi prvo "izigrati" dogovor pa onda razgovarati što ćemo.“ Ali Router ne prihvaća prijedlog pa mudro poručuje: „već ste ga izigrali, samo vješto manipulirate brojkama i delegirate krivnju na treću stranu“ ne dajući se smesti.

Svoj osjećaj za pravednost potkrjepljuje tvrdnjom da „netko izmišlja kategoriju radnog dana, umjesto da jednostavno se napiše 3-7 dana (ne broje se subota i nedjelja)“ pa dodaje: „posao i akcija koju virtualni operater pokušava prodati je kriva. Odnosno Loša.“

A svima vama nerazumnima poručujem, kaže Router: „ne postoje radni i neradni dani, svi dani su radni.“ Onome tko se usudi drugačije razmišljat mogu samo reći „eto kad već postoje za tebe, ukaži u konkretnom zakonskom okviru gdje se spominju koji su dani radni a koji neradni.“

I tako neshvaćen, povrijeđen i iznenađen Router neke stvari shvaća preosobno. Lišen svake spoznaje kako se odvija pravni promet, odbijajući povjerovati da radni dani ipak postoje, Router ostaje sam u srdžbi za koju je kriv bonbon. Tako je to kada se neke stvari uzmu zdravo za gotovo u kombinaciji s vlastitom neinformiranošću pomiješanom s povećom dozom taštine.

Al' će sada biti brisanja postova, auuu...

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lfori Pregledaj post
    Pa da rezimiramo.

Router osobno ne čeka uređaj ali s obzirom da vidi „po drugim sredstvima komunikacija koliki broj ljudi se doslovno trga za podatke o paketima i slično, te ispituje već danima“ donosi sud da „samo jako neozbiljne firme prebacuju krivnju na neku servisnu službu poput CityExa.“

Osim toga mišljenja je, da je „sve je to vrlo jadno, neprofesionalno.“ Naime, problem je u radnim danima i probijanju „roka koji je obvezujući“. „Nigdje nije naglašeno čijih radnih dana, nekima su svi dani radni, i nedjelja također“ kaže Router koji ne posustaje, pa se pita „zar nije vise dosta javljanja?“

Zamislite čovjeku koji zapravo ne čeka uređaj je dosta pristupa „ako ne stigne javite i provjerit ćemo.“ Kako je tek onima koji čekaju? Tragično, kaže Router, „a primit pošiljku nakon isteka ovog roka je još tragičnije.“

I nakon svega, komu ne smeta „ovakvo navlačenje za nos i izigravanje dogovora“ još „kad se uzme u obzir da kroz sve to se prolazi zbog nekih 450kn popusta?“

Bonbon traži trunku razuma i predlaže rješenje, pa kaže: „Router, ajmo mi prvo "izigrati" dogovor pa onda razgovarati što ćemo.“ Ali Router ne prihvaća prijedlog pa mudro poručuje: „već ste ga izigrali, samo vješto manipulirate brojkama i delegirate krivnju na treću stranu“ ne dajući se smesti.

Svoj osjećaj za pravednost potkrjepljuje tvrdnjom da „netko izmišlja kategoriju radnog dana, umjesto da jednostavno se napiše 3-7 dana (ne broje se subota i nedjelja)“ pa dodaje: „posao i akcija koju virtualni operater pokušava prodati je kriva. Odnosno Loša.“

A svima vama nerazumnima poručujem, kaže Router: „ne postoje radni i neradni dani, svi dani su radni.“ Onome tko se usudi drugačije razmišljat mogu samo reći „eto kad već postoje za tebe, ukaži u konkretnom zakonskom okviru gdje se spominju koji su dani radni a koji neradni.“

I tako neshvaćen, povrijeđen i iznenađen Router neke stvari shvaća preosobno. Lišen svake spoznaje kako se odvija pravni promet, odbijajući povjerovati da radni dani ipak postoje, Router ostaje sam u srdžbi za koju je kriv bonbon. Tako je to kada se neke stvari uzmu zdravo za gotovo u kombinaciji s vlastitom neinformiranošću pomiješanom s povećom dozom taštine.

Al' će sada biti brisanja postova, auuu...
    Hhahaa, care
    Bonbon, dajte, pustite Routera da prica svoje, vidite da mu je dosadno doma pa malo piše po forumu
    Da, moglo bi se ovo sve pobrisat..

21. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Nokia 700
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    5.185
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.185, Nivo: 17
    Bodovi: 5.185, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je smiješno kako je Bonbon (mreža) ušao u cijelu telekomunikacijsku priču nudeći "neozbiljniji" pristup s "mladima" kao ciljanom skupinom, pa im se sad sve to vraća na najzanimljivije načine. Npr. da se većina upita na službenom forumu i facebooku svodi na davljenje agenata oko očiglednih stvari (npr. ljudi kojima nije jasan koncept radnog dana u poštanskom prometu ili onih stotina daveža koji ne prestaju ispitivati kako će to i kada mobitel stići na kućnu adresu). Nadam se da je ovakav pristup korisnicima privremen, odnosno da će se s vremenom "uozbiljiti" jer nisam na mreži zato što mi se u porukama obraćaju na "ti" ili šalju "cool" poruke napisane jezikom 16-godišnjaka, već zbog cijena osjetno povoljnijih od konkurencije.

23. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pristup ne mislimo mijenjati. Jer ciljamo mlade i ne mislimo raditi kao drugi. Znamo da mnogi to ne razumiju i svaki dan nam netko objašnjava kako bi trebali raditi ali mi i dalje brijemo svoju briju. Baš zbog onih kojima se takav način sviđa.

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
    Pristup ne mislimo mijenjati. Jer ciljamo mlade i ne mislimo raditi kao drugi. Znamo da mnogi to ne razumiju i svaki dan nam netko objašnjava kako bi trebali raditi ali mi i dalje brijemo svoju briju. Baš zbog onih kojima se takav način sviđa.
    +1
    ako se nekome ne sviđa, pa Bože, ima tele2, zašto platiti više?

26. 'Hvala' kaže:

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se čini da su odgovori SZK zaduženi za komunikaciju na netu malo promijenili politiku. U ovim threadovima se osjeća malo oštriji i neljubazniji ton odnosa s korisnicima. Volio bih da ga opet učinite onako primamljivim i ljubaznim kao kada ste krenuli.
    Na kraju krajeva, nije na SZK da se prepucava tu preko foruma.

Jedno pitanje, hoće li od sutra vrijediti više prebacivanje broja i 1000 minuta free do 2020.? Mislim da većina u RH još pojma nema što je to 097 mreža pa bi mi bilo lakše uzeti neki Simpa/Vip broj i prebaciti ga na BonBon. Po uslugama i cijenama ste stvarno koplje ispred svakojake konkurencije uključujući i mrežu čijom se infrastrukturom koristite!
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

28. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.534, Nivo: 25
    Bodovi: 11.534, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Produžili su rok za dobivanje free minuta do 31.8., umjesto 31.5.

+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 27 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. [Tomato] Prijedlozi, Želje, Molbe korisnika
    By koccolino in forum Tomato
    Odgovora: 107
    Posljednji post: 01-07-2013, 22:40
  3. preusmjerenje sa bonbon broja na bonbon broj pitanje