hvala![]()
U Fontička 5 ili Šijanska cesta 1...
hvala![]()
Nisam dovoljno upučen, jer sam danas tek prešao na Bonbon, pa me zanima nešto. Pričao sam danas 14 sekunda, samo da provjerim stanje i naplačeno mi je 0.7o lipa i da li Bonbon misli brzo poboljšati pakete, jer mislim da konkurencija to brže radi.
Jesi aktivirao pakete razgovora? Izvan paketa je cijena 0,7 kn/minuti.
Nisam ništa aktivirao. Samo sam želio usprediti sa prijašnjim operaterom. Koliko sam razumjeo obračunska sekunda je samo kod aktiviranoga paketa, što po meni nije nešto pohvalno za Bonbon. Sada po meni ispada da je bez aktiviranja paketa Bonbon skuplji od drugih ili se varam ?
tu ti sve piše: https://www.bonbon.com.hr/start
Pa ti vidi što ti trebaš i što koristiš, svatko ima drugačije potrebe pa prema tome je svakome nešto drugo povoljnije...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
zato kaj je to nekaj novo i odma se u ekipici moze rec "e cuj ja sam ti na onom bonbonu"
Prešao sam iz čiste znatiželje, tj. malo da promjenim operatera. Lako se ponovno vratiti nakon 3 mjeseca, ako mi ne bude odgovaralo.
Stvarno ste napravili pizdariju s ovim dostavama IDEOSa. Kako je moguće da netko naruči u petak a netko u nedjelju i onaj od nedelje dobije u utorak a ovaj od petka i nakon 5 dana ne?! Kako je moguće da nitko iz ZG koji vam je "najbliži" još nije dobio?! Kako je moguće da 3 osobe iz OS naruče naveče u isto vrjeme i samo jedna dobije?!
Stvarno je organizacija na razini. I što je najgore zoveš CE i kažu da ni nemaju nikakvu narudžbu na tvoje ime, a vi ubjeđujete ljude da ste sve poslali oO
S obzirom na količine prodanih uređaja apsolutno je nemoguće da se sredi i pazi na to da Ivan Ivanić iz Sikirevaca (npr. naručio 45. po redu) primi mobitel prije Pere Perića iz Karlobaga (koji je naručio 46. po redu).
Nije to nikakva pizdarija i organizacija ispod razine, rok dostave je do 7 radnih dana i potrudit ćemo se da svima stignu u tom roku.![]()
@mglg: bonbon ne dostavlja, nego city express. javi se njima s ovako, sori, al glupim, pitanjem
Pitanje uopće nije glupo, već je očito sam rezultat frustracije na bonbon zbog nedolaska uredjaja u kraćem vremenskom roku. Ljudi koji su naručili prošli petak,dakle odmah prvi dan akcije danas čekaju već 10.dan, bonbon se ograđuje apsurdnim rokom 3-7 radnih dana i prevaljuje krivnju na dostavljačku službu koja je očito zatrpana tim uređajima. Uglavnom, od jedne naoko dobre akcije rekao bi da je ispao fijasko,jer na puno mjesta se javljaju frustrirani ljudi koji su ostavljeni da čekaju te kineske mobitele u nedogled. A i dio onih koji su ga dobili negoduju o uredjajima koji su došli vidljivo korišteni ili oštećeni, kao i primjeri o kvarovima uredjaja u instant roku, pa mnogi koji još čekaju a nisu uređaj platili neka dobro razmisle o tome koliko čekaju i kakav uređaj čekaju prije nego ga prime.
Samo jako neozbiljne firme prebacuju krivnju na neku servisnu službu poput CityExa. Da su bolje puno toga pripremili, i dostava bi išla sigurno bolje i brže, možda čak je prava riječ i pravednije.
Još jednom, rok dostave je 3-7 radnih dana.
Pritužbi za oštećene i korištene mobitele ima tek desetak što je zanemarivo u odnosu na broj prodanih. No i od tih desetak više od pola pritužbi je bilo na "rupicu" ispod glavne tipke. Ta rupica je mikrofon tako da razloga za brigu nema
Također, nema folije na ekranu jer jednostavno ne postoji a paketi su svi otvarani jer se stavljala SIM kartica u njih.
pa eto isteklo je 7 dana a od mobitela ni m![]()
7 radnih dana je isteklo?![]()
jepi vi i city expres radite i subotom tak da..
![]()
city radi subotom ali naše skladište ne.
s obzirom da je akcija krenula u petak poslije 16h, prvi radni dan je bio prošli ponedjeljak. dakle, ako sutra mobitel ne stigne, javite i provjerit ćemo.
tadaaaaaaaam![]()
pa obzirom da city express kaže da ni nema moju pošiljku.. tadaaaaaam![]()
Nigdje nije naglašeno čijih radnih dana, nekima su svi dani radni, i nedjelja takođerA ovaj pristup, ako ne stigne javite i provjerit cemo - pa zar nije vise dosta javljanja? Prvo se trebalo javit dodatno za provjeru da li je samo narucivanje proslo jer mailovi nisu dolazili, sad i ovo da se javlja jer ne dolazi naručeno, koji apsurd. Ovakvu torturu prolazit zbog upola niže cijene, baš tragično. A primit pošiljku nakon isteka ovog rok je još tragičnije.
ma. oni su poslali, pitaš u cty expressu tamo nema ništa za tebe, bonbon nema brojeve pošiljki, pitaj boga di je to i šta je s tim.
Router a kako drugačije možemo provjeriti ako ne javiš da nisi primio?
Postoje puno tragičnije stvari u životu od provjere narudžbe, zar ne?![]()
Bookmarks