nema i nema šta da dubimo na glavi dok ne prorade.. pa ako nisu u nokiji to napravili kako da onda ih nadodaš, jer kada su radili symbian jednostavno ih nisu ugradili u programski jezik..
ja već godinama neman smajle na mobu i vidiš da sam još živ![]()
ovako, prije par dana sam kupila navedenu nokiu...
i kad počnem pisat poruku želim uvest smajlić, kad ono nema ih u simbolima ...
reko hajde napisat ču dvotočka zagrada pa će se prevest, ali ništa... ostane na dvotočka zagrada a ne ovo... mislim dosta je dobar mobitel da nebi imao smajliće pa me zanima jel to u svih tako ili samo u mene ?? i kako to mogu popraviti, gledala sam po opcijama i ništa pametnog ne nađoh..
![]()
nema i nema šta da dubimo na glavi dok ne prorade.. pa ako nisu u nokiji to napravili kako da onda ih nadodaš, jer kada su radili symbian jednostavno ih nisu ugradili u programski jezik..
ja već godinama neman smajle na mobu i vidiš da sam još živ![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
hehe.. a mislila sam da je greška u mobu , pa reko da pitam prvo neg da se javno sramotima jel se može nadogradit symbian na tom mobu, pa se možda pojave
![]()
priznajem ovisnik sam o njima![]()
jedino možeš obnovit softwersku verziju moba, a symbiana nikako.. i bilo šta da nadogradiš smajli se ne pojave..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
aha, da ali mislim da ako to napravim, obnovim softearw gubim garanciju na mobi... tak da :/
Ma nije ni bitno jel gubis ili ne kad ti to nece pomoci, symbian to jednostavno nema. Eventualno mozes pokusati pronaci neki program koji ti to omogucava, znam da sam ih vidao medutim nikad mi nisu trebali tako da nisam obracao previse pozornost na to.
Pretrazi malo ipmart forum, vjerujem da ces naci nesto![]()
Bookmarks