Modem ti mora biti podešen u routing mod, a ne bridge. Kako se na kompu spajaš na net - da li imaš ikonu za konekciju koju pokreneš i onda si spojen ili ti je komp uvijek spojen na net čim ga upališ?
ja imam wireless router ali ne mogu uci sa X6,MOZESLI MI POJASNITI KAKO CU ?
povezem se ali nemogu uci na veb ,poruku izbaci NEVALJALO IME POSLUZITELJA
MOLIM TE POMOZI!!!!!!!
Modem ti mora biti podešen u routing mod, a ne bridge. Kako se na kompu spajaš na net - da li imaš ikonu za konekciju koju pokreneš i onda si spojen ili ti je komp uvijek spojen na net čim ga upališ?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
sam se konektuje cim se upali
Uz pretpostavku da ti je na mobu i u postavkama njegovog browsera uredno podešen tvoj wifi access point za pristup na net, ne pada mi više na pamet nikakva ideja što bi moglo stvarati probleme. Nisam baš na 'ti' s ovim zadnjim symbianima pa pričekaj ako se još netko javi tko se bolje kuži.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
valjda je postavljeno ,nisam nista dirao.
dhcp je upaljen? mac filtering ugašen?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
pojasni malo molim te
ulogiraj se u ruter i potraži navedene stavke
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
sve upaljeno ali nece.na neciji linksis odma otvori web
kod mene prikaze da je spojen i nista ne otvara
Na koji router ti se nece spojit? ja imam trenutno problema s thomsonom st780 od tcoma do pred par dana mi sve radilo bez problema sad nađe...ap i to sve se spoji al ne zeli provuci net, naravno dhcp , mac sve kak treba jer mi radilo tak skoro 2 godine s nokiom 5800 i sad odjedanput nece ni cuti .... ja mislim da nekaj do routera .... jer sam restao nokiu i nist i onda modema ....i čak mi provuklo i več mislil da rijesil problem...kad ono opet..
Zadnji uredio Tooutman : 07-06-2011 u 14:12 Razlog: korekcije
gore mislio st780, evo potvrđeno promjenil firmware s t-comovog na sluzbeni 6.2.29.2 i (za) sada radi bez problema... i koko skuzio nema više onih nepotrebnih restartanja tj smrzavanja modema koje su i se događala ne t-comovom shitu. Tako da ja riješio problem.
ista stvar je i kod mene..samo što se radi o N8 uređaju..kad se spajam na svoj (kućni)modem uređaj se poveže ali kad bi išao na web preglednik onda mi izbaci NEVALJANO IME POSLUŽITELJA, dok se npr. na gradsku mrežu spoji bez problema.. ne vjerujem da je problem do modema jer se sa N97 uređajem spojim bez problema..pa ako netko zna u čemu je problem nek mi kaže?! unaprijed hvala..
restart čega?
Neznam ...meni je na Thomsonu tome radilo sa t-com originalnom firmwareom...a kako sad uveli onu voice uslugu ....nije hitjelo nit na silu...pa promomijenio na originralni firmware koji naveo i sad radi ..... UGL kako je došla ta VOICE usluga (lampica dosvijetlila) .....ja isto nisam imao problema s HTC-om...al skuzio da moja nokia i thomson s t-com firmwareom se ne vole............ vrijedi probati ak niš drugo...lagano se povrati TCOM firm
a gdje se to nalazi u postavkama da se promjeni
A je ti pitanje.... (ako je uopće pitanje - jer ne vidim upitnik)
No ako si mislio kako flashati thomsonov router na originalni firmware onda pogledaj recimo ovdje, nema u routeru "setting" pa " originalni fw/t-com fw"![]()
Pazi koji router imaš da ga ne preflasahas sa krivim firmwareom.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Bookmarks