LOL...
To ni na fejsu vise ne prolazi... Ja mislio da je doba takvih gluposti proslo...Want to get an early invitation? Invite at least 7 friends using the link below. The more friends you invite, the sooner you'll get access!
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
LOL...
To ni na fejsu vise ne prolazi... Ja mislio da je doba takvih gluposti proslo...Want to get an early invitation? Invite at least 7 friends using the link below. The more friends you invite, the sooner you'll get access!
Golf je neuništiv
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kaj reci...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
čul sam da ak si pustim ovo i Blümchen - Heut' Ist Mein Tag istovremeno, da bum svršil na uši ^^
ugl, niš se nije dogodilo, ali ovo oču da mi svira na sprovodu
Kakav idiot...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tko rano rani, zajebo je pjetla
pročitajte ovo na glas:
- A proper cup of coffee from a proper copper coffee pot.
- Black background, brown background.
- If you must cross a course cross cow across a crowded cow crossing, cross the cross coarse cow across the crowded cow crossing carefully.
- Does this shop sport short socks with spots?
- Three swedish switched witches watch three swiss Swatch watch switches. Which swedish switched witch watch which swiss Swatch watch switch?
- Peter Piper picked a peck of pickled peppers.
A peck of pickled peppers Peter Piper picked.
If Peter Piper picked a peck of pickled peppers,
Where's the peck of pickled peppers Peter Piper picked?
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 25-04-2011 u 21:58
HC4L
http://cafe.mobil.hr/threads/71678-a...by-pas?p=98710
Ovo mi je jedna od jačih stvari što sam vidio u zadnje vrijeme.Od 'pojo' 'štada', naslova i punchline- smajlić sa hrvatskom zastavom na kraju. I činjenice da je to postavio na apple podforumu,jer eto ima ajfon pa ćemo mi znat bolje od android ekipe.
![]()
Umro sam na ove govnare![]()
![]()
![]()
Vidim ovo je moja privatna tema
Kako se zove ova mješalica s drugog videa da malo proguglam?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To i mene uvijek zanima- kako radi...Pretpostavljam da je neka centrifuga ili nešto...
Ali, brzo zaboravim da me to zanima- pa nikad nisam saznao
OT: Mogao bih gledati cijeli dan- uvijek mi je smiješno
![]()
Perpetum mobile. Ovo bi i moglo raditi
![]()
Zadnji uredio Mario92 : 27-05-2011 u 20:28 Razlog: Nije ti radil link :D
Mislite da ste frajeri?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks