uuuuuuu![]()
dobro onda,spojit cu se preko "plavog zuba" ili wifi-jem
uuuuuuu![]()
A i stick je brži, a i stick je brži hehe
nego do kad ovo traje?? jel ide A na 3636? ili?
Meni ovo paše. Npr. vikendom nisam u Zagrebu, pa se spajam preko sticka. "Normalnim" danima koristim klasični ADSL.
Nije ovo za mene ...
...i kaj sad na kraju...kaj se isplati ili ne.........?????????????
Ja sam isprobao ovaj vikend (dva dana) i lijepo je radio 7-8h bez prekidanja, prvi dan sam skinuo 1.35Gb (web, youtube, grooveshark, download file-a od 250Mb sa fileservera,...) bez da mi je smanjena brzina. Naravno koristio sam ga na PCu!![]()
edit: opcija traje do otprilike 15 ili 10 do 3 ujutro baš kao i kod bonbona nekada, bar kod mene
Zadnji uredio Oldy : 23-05-2011 u 06:37
Nakon cca 1100MB po zte softu
jedva izmjerih speedtest, mjerio je minutama do ljubljane , uz što mu je trebalo da ga otvori
inače sam nakon testa na operi poisključivao animacije, flash i adblock je tu,
i upalio operu turbo trenutno x3, uza sve to treba mu otvori stranicu foruma
znači surf prava muka sada uz puno kemijanja, ide ide ali nije to to, dakle eto ograničenja
morah se prebaciti na vip pretplatu neću moči editirati poruku izgleda...
test jutarnji: opera turbo x3, animacije on, plugins on, adblock off 1:03
nakon pobrisao, ccleaner, temp file cleaner, cache i history
test jutarnji2: opera turbo off adblock on ostalo isto.... nakon skoro 5 minuta nije sve učitao, nije mi se više dalo pa sam prekinuo, eto
Zadnji uredio Oldy : 24-05-2011 u 00:48
Pa to su ovih dana uveli (ogranicenje brzine), jer jos 14-15.5. meni nisu smanjivali brzinu!![]()
A dobro pada im mreža vide da ne ide više, tko zna koliko su skidali.... maheri...
dobro je 1GB za 10kn nekada je bilo 100KB za 6kn pa opet dobro jel je? tako nešto, već sam zaboravio...
The system cannot find .jad file, ali ne sumnjam da bi bilo brže jer su stranice u KB na operi mini
KOJI KRETENI ČOVJEČE, zadnji puta sam gledao do kada vrijedi opcija i napisao negdje do 15 do 3 ujutro tako mi je bilo i više pute na bonbonu, i sada ništa ne sumljajuči kad sam već provjeravao do kada sa slanjima A na 3636 ili ?, svakih par minuta naizmjence, na A mi do tada nije nudio aktivaciju internet dan a na ? mi je pisao da je aktivna internet dan, danas mi prije par minuta stiže poruka da prijenos nije moguć jer nemam dosta na simpa računu, slanje ? na 3636 piše "Trenutno su aktivirane sljedece opcije: 1. Internet Dan. Provjerite stanje MB unosom koda *200*4# ili slanjem SMS-a "mb" na 0330. Vise o opcijama na www.t-mobile.hr"
a nije više aktivna uzeli mi 30kn sad sam na nula kn, aaaaaa
znači uopće se ne mogu pouzdati do kada opcija vrijedi, prošli puta sam se nešto prije ponoći odspojio i oko 0:20 išao opet aktivirati, ali mi nije nudilo opciju dan, a na upitnik je isto pisalo da je internet dan aktiviran, i tako negdje do 15 do 3, ovaj put malo nakon ponoći mi uzmu sve kune i poslije na ? piše da je aktiviran internet dan, ma je moš mislit![]()
Upsjad možeš skinuti ovdje, stavi ga u isti direktorij s jar-om.
Morat će ti netko drugi testirati ili ti sam jer sam ja na vip pretplati, a ovdje sam samo išao ispobavati, kada sam već otključao stick, kupio sam bon od 50, čarlio dva dana, prvi dan me puste negdje drugi dan do 15 do 3 ujutro, a drugi dan mi malo nakon ponoći poskidaju i ovih preostalih 30kn i napišu nema love na simpa računu, prvo neka se dogovore sami sa sobom dokle vrijedi ta opcija? do 2:45 ili do ne znam 0:15, mislio sam još tri dana čarlijati ali sad više ne, možda jednom
Evo ja jučer testirao, skinuo sam preko 2 GB i nisu mi spustili brzinu. Čini se da nisu konzistentni u spuštanju brzine ili svakome daju prvu aktivaciju (ili prvih nekoliko aktivacija) bez ograničenja.![]()
Super, nastavi dok ti daju po 2GB.... nisu oni konzistentni u puno toga, gore sam naveo vrijeme trajanja opcije prvi dan i drugi dan....![]()
Bookmarks