Dođe meni paket, kad ono, oće baka potpisat, ali neeee! Neda poštar!!! A kad se prije trebalo potpisat svi su mogli potpisat!!! Kakva su sad to "pravila" najednom?![]()
Dođe meni paket, kad ono, oće baka potpisat, ali neeee! Neda poštar!!! A kad se prije trebalo potpisat svi su mogli potpisat!!! Kakva su sad to "pravila" najednom?![]()
One day, sky went blue...
Tvoj poštar vrlo ozbiljno shvata svoj posao![]()
Україна
Koja tisina ovdje
OT: Jos 11h do Gardalanda![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bio na KIA road show-u u Korčul. Provozao sam novi Sportage i novi Pro_Cee'd.
Sad idem spavat.![]()
Huh, vratio jednu Toshibu iz mrtvih, zaradio pusu. Male stvari![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovaj Sony je fakat j*bo jeza u ledja
OT: Jos 1h pa krecemo![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Za slučaj da se ujutro više ne vidimo, sve vas volim i pozdravljam i opraštam vam sve vaše grijehe i opomene za oglase!![]()
vut?? iks? opet dajes maloj da vozi, a? hajt ju drzi podalje od rive. valjd cete prezivit..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
to se ti X pripremaš za današnji "smak svijeta" ??
koji se do sad trebao dogoditi jedno x^y puta![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sretan smak svijeta!!![]()
One day, sky went blue...
Živi smo!
Btw, jel pašu 800MHz memorije u laptope koji koriste 667MHz memoriju? HP 6720s. Brzinsko pitanje, brzinski odgovor![]()
brijem da pašu (ako su fizički iste veličine, sa istim utorima i td), samo što će onda raditi na 667 MHz, a ne na 800MHz
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da, sve je isto, samo one nazivne memorije nisu. Na PCu se to automatski downclocka i prilagodi FSB frekvenciji, samo neznam jel to vrijedi i za laptope.
Đaba ti ako je opet pusa u pitanju...![]()
Nije pusa, pare su ovaj put
Znaš odgovor ili me zajebavaš![]()
Fala dečki!![]()
Došao s biciklijade.
Kako volim pomagati zgodnim curama...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks