= Citat = Izvorno postao n3n0 Pregledaj post
Ja sam izbrisao Gallery3D.apk na CM7, i vise nisam mogao gledati filmove, bilo s kartice bilo s interneta. Samo bi FCalo. Htio sam koristiti QuickPic za pregled slika, ali ocito je Gallery3d napravio problem kod videa.
Problem je ako nemaš nikakav drugi movie player, jasno. Sreća pa postoje puno bolji od Gallery3D-a i tada bi ti pokretanje filmova šljakalo.

Mislim da mi je LauncherPro stvarao probleme kada sam obrisao Gallery3D jer on po defaultu otvara Gallery3D kod odabira ikona i ne pita te ako želiš koristiti neki drugi app.

= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
Mislim da adapter aplikacije vrte servis preko kojeg druge aplikacije mogu pristupati podacima tipa kontakti, kalendar... Tako recimo kad Google uvede novost da je sad moguce pretrazivanje kontakata i po nicku, ili npr. onaj quick contact box (kad tapnes na slicicu kontakta), to onda odjednom radi u svim aplikacijama koje koriste taj adapter.

Framework je... pa valjda framework, osnova sustava.
Pa očigledno su to male sistemske aplikacije koje zapravo i ne zauzimaju veliki prostor niti se vrte u pozadini. Ako je to to što ti kažeš (adapter), onda nema smisla brisati jer su to korisne mogućnosti. A framework ne bi obrisao pa da na njemu piše "deleteme"