Tutorial za one koji još neznaju za skidanje pjesama direktno na iphone:
Potrebno:jailbrejk, safaridownloader,ifile,tapatalk i minutu vremena.
NAPOMENA:1. NE ODGOVORAM za moguče posljedice ( ja ih nemam)
2.imam soft 4.3.3. a onaj koji je crackirao rekao je da bi ovaj crack trebao raditi na svim iphone 4 i 3GS
3. radim sve preko iphona a možete preko pc s iphone foldersima ili s čime se več služite
4. pročitajte cijeli "tutorial "( s tapatalkom) pa radite po tome
Postupak:
1.Preko ifile napravite ( ako vec nemate za instaliranje deb fileova) foldere Cydia i u njemu AutoInstall u var/root/Media, znaci kad ste u AutoInstallu treba vam pisat var/root/Media/Cydia/AutoInstall
2.Pokrenut safari i s https://rapidshare.com/#!download|32...DCC9E57FC85D49 skinut deb fajl i prebaciti ga ifileom ili iphonefoldersima u AutoInstall
3.reboot iphona
to je to
instaliran je mewseek i možete skidat pjesme preko njega i prebacivat u ipod aplikaciju
možete skidat pjesme s safarija ili nekom drugog web preglednika kao ja jer mi je jednostavnije i samo otić poslje downloada pjesme u mewseek i stisnut add to ipod.i ako vam se pokaže kineski znakovi u imenu pjesme onda stisnete jedom na pjesmu i izbrišete ta slova i napišete sami ime pjesme( zasad sam imao jednu takvu a skinuo sam preko 1 gb pjesama), i trebate isključite sync music u itunesu da vam ne briše svaki put dodanu muziku u ipod, a ako vam se i to dogodi odete u mewseek i tapnete na resync i sva muzika izbrisana se vrača u ipod![]()

) pa radite po tome
Odgovori uz citat
Bookmarks