pa jel ne mozes fileove iz inboxa spremiti u mob i onda samo poslati?
s kojim softwareom je moguće prenjeti fileove na komp a koji su prebačeni bluetoothom s jednog mobitela u SE W960..stvar je u tome šta se svi ti fajlovi prebacuju automatski u inbox..s MPE mi prepoznaje samo smsove a slike i videa ne nalazi prilikon spajanja
pa jel ne mozes fileove iz inboxa spremiti u mob i onda samo poslati?
iPhone 5s 16 GB
@aural: Ovo ti nema nikakve veze sa MPE-om. On to nemoze napraviti. Postoji nacin na koji mozes izvuci te fileove, ali je relativno kompliciran. Treba ti Capsswitch i X-plore. Pokrenes Capsswitch i stavis ga na off (siisnes "Switch"), udjes u X-plore i tamo stisni:
"Menu" -> "Find" -> "Find file" i upisi file koji trazis (npr. "xyz.sis" ili ako neznas cijeli naziv "xyz*.*")
Uglavnom, najvjerojatnije ti se nalazi negdje u C:\Private\1000484b\Mail2 ili ako jos nije snimljeno u inbox onda ti se nalazi u C:\Shared\obex.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Izasla je nova verzija My Phone Explorer-a 1.7.3
DOWNLOAD: http://www.fjsoft.at/download.php?id=1* Access to contactpictures on new phones
* Full SyncML-Support for all supported phones
* Fixed "Summertime-Problem" in Organizer
* Various adaptions for Windows Vista (f.e. Aero-Frames)
* MyPhoneExplorer can be launched throught the Autoplay-Dialog (only Windows-Vista)
* FotoSync: Possiblity to rotate photos automatically (optional, works only if the phone has a motion-sensor)
* Some important adaptions for new phones (f.e. C905)
* many bugfixes and smaller changes
iPhone 5s 16 GB
Nova verzija My Phone Explorer-a 1.7.4
http://www.fjsoft.at/en/
DOWNLOAD: http://www.fjsoft.at/download.php?id=1* Join contacts - select 2-5 contacts and then its placed in the contextmenu
* JAVA-Browser: Run, Terminate and Delete installed apps on the phone with MyPhoneExplorer
* some adaptions for Windows 7
* many bugfixes and smaller changes
EDITED: 01.09.2009.
iPhone 5s 16 GB
Meni Nod 32 detektira virus na tome linku :-S
No sikiriki...
sad sam skinuo s tog linka, isto imam nod i sve OK
iPhone 5s 16 GB
<offtopic>
Kako je ovaj imageshack trul, to jednostavno nije za vjerovati...
Stvarno ne kuzim zasto to ljudi jos uopce koriste.
</offtopic>
Meni se ne javlja nikakav antivirus da imam problem (ovdje imam Trend Micro, doma NOD32). Koji ti je to antivirus?
Mislim da MPE kod instalacije kao opciju nudi i nekakve toolbarove i slicno, mozda je to ovaj tvoj AV pronasao?
a meni nije jasno zasto je ljudima taj imageshack tolko los.. al stvarno ne vidim u cemu je problem..
normalno uploadam sliku,normalno ju pogledam..
ovaj moj je avira, a cini mi se i da je jedan od ova tvoja 2 AV-a(ali online verzije) jednom reagirao na slican nacin..
vjerojatno je stvar u tim dodatnim opcijama..
Pa recimo, meni stranicu sa slikom otvori jedva jedvice, sporo za nevjerovat, a sliku na kraju nije htio ni ucitati.
I to nije prvi put da tako radi, cesce ne radi nego da radi... Zapravo, iskreno se zacudim kad ucita sve odprve.
Naravno da tebi koji si uploadao radi dobro, ali svima ostalima ne radi... Vjeruj mi, mnogi su se vec zalili na identican problem.
A ne znam, oba moja imaju manje-vise defaultne postavke (za Trend Micro nisam siguran jer je na poslu, tamo nemam ni pristup opcijama, kamoli da ih mijenjam).
Online AV-ima iskreno ne vjerujem ni da bi ih pogledao, kamoli probao koristiti.
MyPhoneExplorer 1.7.5 je na ulici, http://www.fjsoft.at/en/
DOWNLOAD-SMS-Import from PC-Suite Archive
-better display for SMS (full unicode-support, Smilies, SMS-Pictures,...)
-optional Spell-Checker for writing SMS. Install ASpell to use it
-better Tooltip for Trayicon (on Vista and newer)
-graphical display incl. Export for Monitor-Values
-Duplikate-Search in SMS-Archive
-portable Installation (optional)
-Sync with Thunderbird 3, Seamonkey and Sticky-Notes (Win7)
-some adaptions for new phone-models
-fixed many bugs and some minor changes
Nova verzija MyPhoneExplorer-a je izasla, tocnije verzija 1.8
od sada i za android korisnike.
DOWNLOADMany people waited for this update and now its finished. MyPhoneExplorer is now able to manage Android-Phones - and not only from SonyEricsson. This means there are many new supported models f.e. SonyEricsson X10, HTC Desire. Motorola Milestone, and much more.
p.s. nadam se da se admini nece ljutiti zbog novog posta, al proslo je dosta vremena od zadnjeg posta![]()
Poanta je da ne trebas zapravo nista odabrati, telefon vec jest u Phone modu. Spojim mobitel na komp USB kablom, u MPE odem u Extras > Phone Keypad i mogu kontrolirati telefon bez problema, iako mi jos uvijek prikazuje menu za odabir nacina rada. Heck, cak preko kompa mogu i odabrati nacin rada.![]()
po kojoj teoriji je vec u phone modu, ako mi nudi u koji mod ga hocu staviti?
i da, spojim mob sa kablom upalim MPE, odem u phone keypad i kaze mi da se nemre spojiti, i tako sve dok ja ne izaberem phone mode na mobitelu.
ne znam jel tebi mozda upaljeno automatski phone mode, odnosno da ti ne nudi izbornik koji mod hoces, ili sta, ali to kod mene ne funkcionira.
Hm, iskreno ne bih znao... Koliko ja znam, telefon je u phone modu (tj. tehnicki gledano u "modem modu") odmah cim ga spojis, odabirom "phone mode" mu zapravo samo kazes da zelis da ostane u tom modu (ili zelis da se prebaci u "file mode" ako to odaberes).
Doduse ja isprobavam na W810, malo stariji model... Nisam 100% jel to ima neke veze, ne bi smjelo imati... Nije da imam neki noviji ionako...
No dobro, ovo nije mjesto za ove rasprave.
EDIT: prebaceno u prikladniju temu.
Zadnji uredio ravilov : 27-01-2011 u 15:20
Hmm, tema se nalazi u Sony Ericsson podforumu, a odnedavno My Phone Explorer radi i na Androide.
Osobno ga koristim i prezadovoljan sam.
Brzo se spojim na wlan, brzo se šalje, bez ikakvih poteškoća.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Tema se nalazi tu jer je MPE program za SE znatno duze nego sto Android kao OS uopce postoji.
MPE je odnedavno dobio podrsku za Android (u biti otkad je SE poceo proizvoditi telefone sa Androidom), ali i dalje je to vrhusnki program za rad sa prakticki svim SE mobitelima, pa ne vidim problem da tema tu stoji.
nova verzija 1.8.1
http://www.fjsoft.at/download.php?id=1Code:Some changes for Android-based phones:
- Bluetooth-Support
- WiFi-Connection can be protected with a optional PIN-Code
- possibility to enter the IP-Address manually to overide network problems
- Access to Contact-Groups
- Contact-accounts and calendars are displayed
- Download installed apps throught Backup-wizzard
- fixed many bugs
Mi6 Black
Na SE K800 u prekidu mi je kabel tipkovnice i ne mogu ubaciti PIN.Zanima me mogu li ovim programom ( ili nekim drugim) skinuti kontakte koji su memorirani u telefonu?Napominjem da znam PIN ,ima li neki način da aktiviram telefon?
Ne.
Da bi koristio tipkovnicu pomocu programa mob mora biti upaljen, odnosno mora se moc spojiti u phone mode.
Kontakte mozes izvuci(XS++3.1), ali ako ti ne radi C tipka ili 2i5 neces moci spojiti sa programom. Plus nemas koristi od tog fajla(phonebook.dbf) osim ako ga stavis u neki drugi SE telefon (no to nisam nikad probao)
@Madfish,
Zapravo, ovo radi i bez toga.
Iako ti telefon ponudi izbor Phone/Data transfer, on u tom trenutku vec jest u phone mode, znaci moze se spojiti sa MPE i MPE ga moze kontrolirati. Dakle radilo bi.
@szahtila,
Procitaj ovo gore.![]()
Version: 1.8.2
MyPhoneExplorerCode:Some changes for Android-based phones:
- Tasks and Notes including Sync (you'll get seperate Apps on the phone)
- full remote control your phone throught USB-Connection (ROOT not required!)
- Textinput: Allows to use your PC-Keyboard for typing text on your phone, works also throught Bluetooth and WiFi
- supporting now all telephone-number types, its possible to use now also formatting-characters
- new fields for contacts (IM and anniversary)
- compatibility with Thunderbird 7
- new main icon
- call-duration is shown in call-lists
- contactaccount-filter in the sidebar
- calendar-GUI slighly polished
- MyPhoneExplorer Client will be launched automatically on Bluetooth-connection, for WiFi the client is also able to launch automatically (optional)
- sidebar gadget does work now also on 64bit environment
- some other smaller changes, many bugfixes
Mi6 Black
Bookmarks