Koristim ju ja i odlična je, sve šljaka bez problema, poruke dolaze isti čas, moguće je slanje slika i videa.
Nešto jako slično običnim porukama samo što si "ograničen " na korisnike iPhone, androida, blackberry i nokie symbian ak sam dobro zapamtio. Ak imaš push uključen dodje ti normalno poruka ako ne onda kad upalis aplikaciju. Regas se prek svoga broja i onda ti aplikacije pokaže tko se iz tvog imenika koristi tom aplikacijom. I normalno radi crackana :-)
Koristim ju ja i odlična je, sve šljaka bez problema, poruke dolaze isti čas, moguće je slanje slika i videa.
pozz jel ima koja dobra pucacina za iphone, imam nesto ali sve nekako bezveze.
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Znam da se pricalo o ovome, al moram ja opet pitat...
Aplikacija koja prati kam idem sa biciklom, brzina i sve te sitnice, i da se prikaze to na karti (uploada onak, pa da drugi vide). Eto![]()
One day, sky went blue...
iPhone 5s 16 GB
Htio bi aplikaciju koja podržava foldere za slike,npr.htio bi prebacit neku epizodu Alan Forda u posebni folder,pa drugu u drugu itd. tnx![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Imas te u linku, Cyclemeter i cyctastic i brdo jos drugih
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav!
Na koji nacin se mogu brze spojiti na wireless, postoji li kakva aplikacija...Vec mi je dosadilo svaki put da idem u setings.......Jos ako bi ta aplikacija podrzavala i VPN to bi bilo super....Iphone 3gs otkljucan...
Hvala na pomoci...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Imam pitanje u vezi Mireo don't panic Croatia navigacije.
Ne mogu naci nigdje u postavkama izzbjegavaj makadam ili neasfaltirane ceste, ovdje u specifikacijama http://www.mireo.hr/DontPanic.aspx pise da izbjegava neasfaltirane ceste, sad dal to treba ukljucit ili automatski ukljuceno da izbjegava neasfaltirane ceste??????
Zna li tko????
EDIT:
Nasao sam u postavkama.
Zadnji uredio marioN96 : 09-05-2011 u 11:43
Ima neka aplikacija da prikazuje sta trosi ram memoriju,prije kad sam pogasio sve aplikacije je imao oko 130mb a sad 100mb pa me zanima sta trosi ostatak
Da li za iPhone postoji neka aplikacija (program) koji pamti sva slova i brojeve koji se otipkaju na iPhoneu kad je ta aplikacija pokrenuta?
kak se zove aplikacija da imas upaljenu kameru pa kad skuzi neku poznatu zgradu da dobijes iformacije o njoj i slicno
Postoji ista aplikacija
http://itunes.apple.com/us/app/googl...284815942?mt=8
iPhone 5s 16 GB
Jel ima neka aplikacija ko iMovie, za edit filmova?![]()
One day, sky went blue...
Ima na cydia nesto da mijenja skin foldera?
ima li neka aplikacija s kojom bih dobio izvješće SMS-a,mislim mislim da dobijem izvješće da je SMS poslan
Robert-Honor Magic V2
ako imas napravljen jb onda u cydia nadjes iphonedelivery.....to ti je za izvijesce.......ako nemozes naci stavi ovaj repo http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/ i onda skini
Bookmarks