a pjesmu su savrseno odabrali
moj najdrazi gol. imala sam ga snimljenog na VHS-u i premotavala sve dok se traka nije skroz izlizala. obozavala sam tog covjeka.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a pjesmu su savrseno odabrali
moj najdrazi gol. imala sam ga snimljenog na VHS-u i premotavala sve dok se traka nije skroz izlizala. obozavala sam tog covjeka.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
IstinaYou know what the two greatest goals in World Cup history have in common? They wouldn't of been scored today because players today flop around like fish.
Look at 0:54 were Owen just shrugs him off. Today the player making that kind of run would of gone down like he had been shot.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Napokon došao iz škole i kupio memorijsku, nemogu se strpit do petka pa odmah danas idem pokušati rootat mob
Nadam se da neće bit problema
EDIT: Uspio sam
A ova memorijska od navedenih 32GB ima na raspolaganju 29.47GB. Previše "ukradene" memorije.
Zadnji uredio GT-R : 04-05-2011 u 18:48
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Šta ima?
Meni došao iphone 4,razlika nebo i zemlja prema 3gs-u!
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Iphone... pih, to vam je privremeno dok ne nabavite SMARTPHONE![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
hahaha jesam se nasmijao sad
http://cafe.mobil.hr/threads/70201-C...355#post987355
![]()
Kad ne čitaš s razumijevanjem![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ni ja baš nekužim...
Mislim mogo je prije reć ako fkt nevalja a ne sad taman kad ja kupim
Ma trebala bi bit dobra, ja se nadam da mene neće razočarat...
Btw stavljam gingervillain![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ipak sam ja čitao bez razumijevanja
Nisam pročitao prijašnje postove, pa sam mislio na to da si mislio da domy misli na ovu class 10 (koju je GT-R mislio kupiti) kada kaže da je prespora i misli je zamijeniti za class 10.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
U subotu idem za Koprivnicu po iPhone, i idem sa starim odnest njegovom prijatelju naš stari komp za klince, da se igraju. Sad ga slažem. Pa pobogu, cijeli dan niko ništa ne piše. Moram ja malo...![]()
One day, sky went blue...
evo i mene nakon duuugo vremena, u medjuvremnu se svasta izdogadjalo, otisao u njemacku bla bla
odmaram malo poslije posla uz neko svabsko pivo
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Mi za 2 tjedna idemo sa skolom u Gardaland.
Cijana, nevjerojatnih 1,1k kn![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Koliko to dana?
Bas mi se svidja Karlovacko radler ...
Bas je osvjezavajuce...
poslano sa uberkul mobitela koji ima uberkul aplikaciju![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
2 noćenja?
Mi smo s jednim noćenjem oko 500- 600 kuna platili.
Ali, bez ulaznica (za Gardaland i Movieland).
Jesi već bio u Gardalandu ili prvi put ideš?
Ide vas 27 pa je skupo.
Pa nije li takvoj firmi u interesu da vas ide što više i da opet vama bude u interesu da vam spuste cijenu?
Bookmarks