Reklama je dozlaboga loša, ali je mob prejak.
Key specifications:
1Ghz Dual-core Processor (NVIDIA Tegra 2)
4-inch WVGA screen
8GB memory (up to 32GB via microSD)
1,500 mAh battery
8 megapixel rear camera and 1.3 megapixel front camera
HDMI mirroring
1080p MPEG-4/H.264 playback and recording
Reklama je dozlaboga loša, ali je mob prejak.
Ovo se zove super phone....
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Odličan review na anandtechu.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
mobil je objavio opširan test
http://lg.mobil.hr/Optimus_2X
Full HD video je fora
Ovaj mob mi je zakon, jedino sto ima neke bugove za koje se nezna jesu li SW/HW, npr. random reboot i freeze [ali opet, tu je garancija]. Ja cekam da dobije 2.3 (na ljeto, 6.-7. mjesec), pa ce se vidjeti isplati li se riskirati. Inace, bootloader je unlockan, sa stock ROM dobiva 2500 na Quadrantu, sa nekim drugim kernelima preko 4000. A dosta ce pasti cijena za 2-3 mjeseca, to sigurno, jer ce doci Atrix, Galaxy S2 i slicno.
Cini mi se da mnogi izbjegavaju ovaj model samo zbog ovog "LG" ...
Ja imam sve od LG-a doma, klima, monitor, televizor i sestra mi godinama ima onu čokoladu i radi bez problema
Tako da mene ne brine kvaliteta izrade.
Trenutno mu je cjena po oglasnicima oko 3000 kn, čim padne na oko 2000 mislim da ću počet razmišljat o njemu
Pitanje: Ima li neki daljinski za njega? Kad ga spojiš s TV-om da se nemoraš dizat da pauziraš film ili neš
Kad gledas video, prikazuju se kontrole na mobu, ali ne i film (usteda baterije). Sad neznam koliko je dug HDMI kabel, ali mislim da se moze nabaviti duzi...
Eh, LG Cookie je zato shrot od moba, ima ga moja sestra, ali dao sam joj SE k850i jer joj je dop**** Kuki.
(Imam i ja LG klimu xD)
Ma meni je bitno kad odem na tjedan dana na more da nemoram teglit laptop ili dvd player da gledam par filmova, a opet mi se neda dizat i ić kod TV-a pauzirat, nismo u 1950ima zabogaAl dobro, tad nije bilo 'pauziranja'
Bilo bi idealno da ima samo neki mali daljinski za kupit kao što dolazi s dockom od atrixa, ali naravno bez docka. Ne treba mi to prekenjavanje s uštekavanjem u dock, može bit zdravo seljački u zid uštekan za vrijeme puštanja filma...
Sumnjam da LG izrađuje low end i high end uređaje s jednakom dozom pažnje, pa nisu oni motorola![]()
Ova tema se zove "LG Optimus 2X", pa ajmo ovdje ne raspravljati o LG klimama ili Motorola tenkovima.
![]()
![]()
lujo ako ces se igrati s ROM-ovima cim uzmes O2X, slobodno kupuj. U suprotnom ces imati random reboot, freeze i "black screen of death"
. A definitivno ces se igrati jer se mob moze modificirati...uff...
Od svih dual-core Androida trenutno, jedino O2X ima otkljucan BL i fps je lockan na 120+ xD (iako toliki fps nije bitan, 60 je dovoljno -.-').
I jos nesto, mora se osigurati dodatna baterija, svi se zale da je slaba (na XDA)...
P.S. sto se tice cijene, nadam se da ce brzo pasti kao i na svakom LG proizvodu.
Baš sam ga probao danas u TELE2 na cvjetnom i igrao sam se 5-10 min s njim i mob šteka ko milestonePrestrašno ako je software tako bugovit.
Imao je live pozadinu i kidala je kad si mjenjao između screenova...
Mobitel je sam po sebi odvratan i nezgrapan. Dugačak je strašno i površina ispod ekrana je ogromna i to strašno ružno.
LG launcher mi isto ružan totalno, no to se da lako zamjenit.
Kada sam pokrenuo market dobio sam FC a kad sam pokrenuo neku igru dobio sam reboot
Toliko o optimusu 2x![]()
Told you sobez roota i flasha, cisto smece od "smartphonea".
Edit: ali pazi, dok god je tu CM7, isplati se. Cak i u Nightly fazi, u kojoj je sad, svi kazu da im je mob punooo brzi. Ali jos nije stabilan, tek mjesec dana se razvija ili manje. A ima i MoDaCo za kojeg isto kazu da je super.
Edit2: evo dojam jednog korisnika
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=13716960
P.S. Lujo, jbga dizajn se nekome svidja, nekome ne. Ja ga jos moram vidjeti uzivo, da prosudim.
Bookmarks