ja sam skinio nordic flash i sve radi ko urica jedino sam danas procitao od se cro da garancija ne sljaka tako da sad trazim cet 3 costumized za vip pa ako ima neko to bio bi zahvalan![]()
i ja imam na optimusu 2,1 ali neke francuske firme.
ja sam skinio nordic flash i sve radi ko urica jedino sam danas procitao od se cro da garancija ne sljaka tako da sad trazim cet 3 costumized za vip pa ako ima neko to bio bi zahvalan![]()
uspio sam upotrebio sam verziju europa open i sad nemam nikakvog branda na njemu.
problem je jer moraš doslovno MORAŠ nakon instalacije pokrenuti tvornički reset inače imat češ grešaka i nečeš moči koristiti programsku kraticu postavke koja če se svaki put rušiti kad ju hočeš pokrenuti.
nakon reseta sve radi bez problema i nemam više francusku verziju androida 2,1 več opčenitu od strane LG-a.
ti bi trebao tražiti opčeniti android od SE-a postoji 100%. nemoj koristiti verzije od vipa jer je nema.
Zadnji uredio HCSC : 03-11-2010 u 23:50 Razlog: spojeni postovi
imam 1.5 verziju sa dec update pa ako mi neko moze dati link android 2.1 koji vi imate. hvala
EDIT:
obavljeno super je 2.1 nema sta)
Zadnji uredio ravilov : 28-01-2011 u 18:28 Razlog: postoji gumb Uredi post
Evo i mene sa jednim pitanjem.imam instaliran 2.1 na t-mbile puls ,igo navigaciju i sada kada hocu jos nesto instalirati moram preko astro file menager i njega kada instaliram nema mjesta vise na telefonu za druge aplikacije koje bih htio instalirati naime stalno pise da nema mjesta na mobitelu pa cak ni poruke nemogu primati,a ako izbacim astro file menager onda neznam kako nesto otvoriti odnosno skinuti bilo kakvu aplikaciju ,svaki savjet je dobro dosao.
EDIT:
Zahvaljujem se svima na savjetima.
EDIT 2:
Dali netko zna gdje ima tutorijal za rootanje t.mobile puls sw 2.1 na ex-yu jeziku.
Zadnji uredio ravilov : 04-02-2011 u 15:38
ZELJKO211
neznam ali paci pogled na:
[ROOT] Universal Androot 1.6.2 beta 5
[T-Mobile Pulse] instalacija novog ROM-a
HC4L
Stavio sam sestri 2.1 hu ali neznam postaviti APN posto je 2.1 i ima 4 razlicita apn i neznam koji treba odabrati. Na1.6 sam znao al ovo je malo kompliciranije pa ako itko zna?
For the hoven lands...
Vrlo je vjerojatno da su ti dva od ta cetiri viska. To nema nikakve veze sa verzijom Androida, uvijek su potrebna samo dva - Internet i MMS.
Pozdrav svima. stavio sam verziju 2.1 hungary na t-mobile pulse i pokazala mi se lose. kad nesto instaliram koce mi aplikacije kao i sam telefon plus mi ne stizu poruke. sve resete sam odradio task kiler fast reboot i nista a ne moze da se vrati na 1.5 stari. da li postoji opcija da ga vratim na stari rom koji imam u dload folderu na sd card? hvala unaprijed
Mislim da upravo zbog toga starog dload foldera imaš problema. I možeš se vratit na 1.5 software. Malo potraži ovdje,bila je tema i postupak kako se to radi http://android.modaco.com/category/4...se-modaco-com/
Evo ga:
http://android.modaco.com/content/t-.../#entry1318838
Bookmarks