ja imam i znam da mi preko wirelessa nece slat, jer imam iskon...barem mislim da je do toga...jer i na kompu upisujem za izlazni server iskonov...preko 3g sve radi normalno...
Prijatelj ima problema sa konfiguriranjem maila na iphone-u.
Sve smo uredno prijavili (postavke koje u outlooku uredno rade) ali na mobu ne radi sve kako treba.
Primanje mailova radi uredno ali slanje mailova ne prolazi. Konstantno javlja grešku sa mail.t-com.hr izlaznim serverom.
Ima li netko kompletne postavke za t-com mail na iphone-u?
ja imam i znam da mi preko wirelessa nece slat, jer imam iskon...barem mislim da je do toga...jer i na kompu upisujem za izlazni server iskonov...preko 3g sve radi normalno...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Za slanje maila ti je odgovoran isključivo SMTP (outgoing) server. Ako upišeš mail.t-com.hr, a spajaš se wirelessom npr. na Iskonov internet ili pak koristiš VIPovu 3G mrežu, odlazni mail neće proći. Server mail.t-com.hr bi trebao raditi ako se spajaš na T-mobileovu mobilnu mrežu ili na T-com net..
Na kojem je operateru taj tvoj frend i kako se spaja - na wireless ili na 2G/3G mrežu?
Moguce je ako si na wirelessu i imas iskljucen Data. Probaj upalit Data kad je WiFi u pogonu pa bi trebalo radit (isto ko i sa MMS-om, ak iskljicis data, nece ic).
One day, sky went blue...
Frend je na t-mobileu, pokusali smo i preko wi-fi i preko 2g/3g mreze. Jednostavno mailovi ne odlaze. Ali dolazni mailovi uredno stizu. Ocito je problem u odlaznom mail serveru.
Sent from my Milestone using Tapatalk
meni za outgoing server pise:
SMTP: mail.t-com.hr
meni ne radi na wirelessu jer imam doma iskonov net, ali preko 3g normalno salje...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
mail.iskon.hr za outgoing, ako imaš Iskon, a ako si na 3G (tmobile) onda kako su ti gore rekli.
Probaj nešto od ovoga...
http://www.mackorisnik.com/forumi/#/...meta-itd.../p1
Bookmarks