Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 35 od 35
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao target Pregledaj post
    A na Androidu ugasi ako ubiješ aplikaciju ručno?

I na DHDu baterija brzo odlazi, neovisno o gašenju aplikacija.
    U nekom postu sam napisao da mi se ista stvar desila i na DHD-u i na i4 (možda ne na ovom topiku, ali sam negdje napisao). Ovo što sam sad napisao, napisao sam samo zato što neki tvrde da je i4 savršen i da nema takvih mana. Ima. Samo što na nekom androidu ne moraš raditi nikakve preinake (rootat i stavljat neki drugi ROM) da bi stavio neki task manager i "ubio" aplikacije (a da to ne moraš plaititi) i možeš odmah staviti aplikacije koje skineš s neta (legalne ili piratske verzije). Na tako nešto možeš zaboravit na i4 (ako ne napraviš JB). Ok, netko će reći da je to jednostavno i blabla.. Ali svakom novom verzijom iOS-a (koje Apple izbacuje svako malo), gubiš taj JB i moraš čekat da se netko sjeti napravit JB i za tu verziju. Takvih ograničenja nemaš na DHD-u.

= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    Desire HD bi u kategoriji izrade mjenjao za iphone.

u kategoriji specifikacija i mogućnosti, ostavio bi DHD. Tu iphone nema šanse.

Trebaš odvagnuti ono što ti je bitnije po mom mišljenju. Što se tiče killanja aplikacija na androidu, postoje task manageri i task killeri. štošta se može sa njime odraditi, koje da aplikacije gasi, neke u određeno vrijeme, neke da ignorira, neke da drži zaključane u ramu i da ih nikad ne ugasi (recimo, to je super za launchere i widgete, pa je loadanje puuuno brže i efikasnije) i etc.
    U potpunosti se slažem s tobom. Izgledom i kvalitetom izrade, i4 je bolji (djeluje čvršće, iako sam se imao prilike uvjeriti u to da samo izgleda čvršće, a nije baš tako čvrst). Sve ostalo mi je na strani DHD-a.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ne tvrdim da su iPhone ili iOS bez mana, naprotiv, svaki uređaj ili OS ima mana, i mene neke stvari živciraju na iOS-u.

Da, netreba se raditi root za instaliranje apliakcija, to je prednost Androida. Iako je nedavno Google počeo za laganim zatvaranjem Androida, prevelika otvorenost im se malo obija u glavu.

Za JB na iPhoneu se slažem, no moj nije JBan, tako da nemam tih problema.

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao target Pregledaj post
    Ja ne tvrdim da su iPhone ili iOS bez mana, naprotiv, svaki uređaj ili OS ima mana, i mene neke stvari živciraju na iOS-u.

Da, netreba se raditi root za instaliranje apliakcija, to je prednost Androida. Iako je nedavno Google počeo za laganim zatvaranjem Androida, prevelika otvorenost im se malo obija u glavu.

Za JB na iPhoneu se slažem, no moj nije JBan, tako da nemam tih problema.
    Je, slažem se.. Koliko god da je otvorenost dobra, toliko je i loša. Ali za sada, više prednosti vidim u otvorensoti androida nego u zatvorenosti iOS-a.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    Je, slažem se.. Koliko god da je otvorenost dobra, toliko je i loša. Ali za sada, više prednosti vidim u otvorensoti androida nego u zatvorenosti iOS-a.
    zasad još nisam vidio neki teški maliciozni software koji je napravljen za android, stoga mislim da ta otvorenost androida nije apsolutno nikakva mana, nego pozitivna stvar.

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    zasad još nisam vidio neki teški maliciozni software koji je napravljen za android, stoga mislim da ta otvorenost androida nije apsolutno nikakva mana, nego pozitivna stvar.
    mana je ta što softver ne prolazi nikakvu kontrolu.. ali, kao što sam napisao, za sada je to prednost, a ne mana

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, za sada je to OK, no vidjet ćemo kako će to bit u budućnosti. Mene dosta nervira kod Androida što updateovi fwa ne dolaze istodobno na sve. Izađe 2.3 a pola mobitela ga nema, niti se zna kada će ga dobiti. Kod kupnje uređaja više pažnje moraš posvetiti kako on "kotira" kod Googlea i da li će ikada dobiti novi fw. Kod Applea je to puno bolje rješeno.

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zapravo mislim da nije stvar kako on "kotira" kod Googlea nego kod proizvođača tog modela Al kako god, 2.3 za Desire HD bi trebao doći ovaj mjesec

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iPhone 4 sam imao par mjeseci, sada imam DHD i mogu reć da sam se preporodio...
    Na ekranu je naprosto gušt čitat, gledat skečeve ili bilo što... Istina priznajem, iP4 ima bolju vidljivost na suncu, bez pogovora, ali za sve ostalo DHD mi je majka. Baterija istina u ZG mi kratko traje, ali evo, bio sam na putovanju izvan HR i iznenadio sam se koliko je dugo trajala! 3 sata igranja igrica u avionu, a baterija potrošena valjda 30% :S
    Dok sam na iP4 na face-u znao potrošit po 40% baterije u sat vremena :S
    Generalno gledajući iP4 ima bolju bateriju, kad nema što napajat, dok DHD najviše gubi na ekranu baterije.
    Otkad sam stavio costum ROM na DHD, i baterija dosta dulje traje, bolje čak nego na iPhonu usudio bi se reći... Sve je vrhunski uglađeno, bez lagova, aplikacije, animacije, sve se vrti bez ikakvog laga ili ičega.. iPhone me samo nervirao nedostatcima, puno više nego impresionirao složenim OS-om. A lagova je bilo itekakvih (istina rijetki su bili, ali prije prodaje itekakvih), sreća da sam screenshotove napravio inače mi ljudi nebi vjerovali, a i ovako će reć da je photoshop, jer je Steve rekao da to nemože biti
    I kad pređeš na iOS, mislim da će ti prvo 7 dana falit tipke za povratak i opcije, pa će te nervirat kada vidiš da u većini programa zapravo i nemaš nekih opcija nego čisti default

P.S. Rado bi vidio usporedbu dvije kamere, iP4 i DHD, da se vidi koji model i koliko to astronomski kasni za drugim
    Sreća ima oba mobitela doma pa mislim da ću usporedni test napraviti za sve nevjernike

9. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo zamijenila sam i odusevljena sam i4....meni je osobno puno bolji od DHD...prvenstveno dizajn,baterija i player(ipod je najjaci),na app storeu ima puno boljih igrica i aplikacija nego na marketu...a iOS meni osobno je drazi od androida,ali kako kome paseuglavnom prezadovoljna sam zamjenom...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao life Pregledaj post
    Evo zamijenila sam i odusevljena sam i4....meni je osobno puno bolji od DHD...prvenstveno dizajn,baterija i player(ipod je najjaci),na app storeu ima puno boljih igrica i aplikacija nego na marketu...a iOS meni osobno je drazi od androida,ali kako kome paseuglavnom prezadovoljna sam zamjenom...
    Čestitam na zamjeni! Koristio sam oba mobitela no iPhone 4 mi je puno bolje sjeo i ne bi se više vraćao na DHD...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bom Chicka WahWah

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. iPhone 4 vs. Desire HD vs. Galaxy Tab
    By .El Nino. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 20-02-2011, 14:03
  2. Odgovora: 3
    Posljednji post: 19-10-2010, 22:44
  3. HTC Desire Vs. Iphone 3GS