recimo moja draga 3310 vrijedi točno 0kn
6650d 167kn
jel te mobove netko od VIPa otkupljuje ili za šta idu?
pošto isto ima elemenata (bakra, zlata) u 3310 i u nekom novijem mobu koji ipak vrijedi 100, 150kn
Nisam nigdje našao ništa vezano za ovu ponudu VIPa.
kakve su to fore s procjenom vrijednosti moba, jel imao tko kakva iskustva?
recimo moja draga 3310 vrijedi točno 0kn
6650d 167kn
jel te mobove netko od VIPa otkupljuje ili za šta idu?
pošto isto ima elemenata (bakra, zlata) u 3310 i u nekom novijem mobu koji ipak vrijedi 100, 150kn
Da, i meni. Procjena 2730 classic koja je nova i već je dva mjeseca držim u kutiji kako sam je i dobio vrijedi cca 150 kuna!
Vrlo pošteno od velikog i poštenog VIPneta!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
pa dodatna caka je i da ima punjač. kako biju poslje prodavali kao rabljene s 3 puta većom cjenom nego ti oni procjene..
bte ajfon 3gs ti daju čak 1000 kuna dok sve mobitele koje iman u kući jedva 500 kn mi daju..a da samo ekrane poporodavam bin zaradio 1000, tako da dragi vip zar i ti si lopov postao u javnosti
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
To je u suradnji VIP i MMM-Agramservis. Prilično zabavno, još jedno pravljenje majmuna od nas Hrvata i ostalih naroda i narodnosti u Lijepoj Našoj.
Za HTC Desire dobiješ 940 Kn. Ja sam još jako dobro prošao... Samsung M300 - 0 Kn, Nokia 2610 - 0 Kn; Nokia 5800 - čak 373,00 Kn
Hmm koliko bi dali za Milestonea...sigurno ne 1600kn+ koliko je polovni...
Procjenu svog uređaja možete pogledat ovdje. Vip koristi tu procjenu, tako su naveli na stranicama
HTC Desire-940kn popusta
Milestone- 408kn popusta
baš me zanima dali će tko im dat svoj mobitel i kupit s tim popustom..
naravno osim ako nije ekološki osvješten pa da se brine za zbrinjavanje E-otpada
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sony ericsson w705 cijene malo manje od 200 kn. Super!neznam hoce li im iko dat tak mobitel za popust....
One day, sky went blue...
Malo nelogicne cijene. Prodaju Milestone za 10inu pune cijene. Ako je Desire 900, MS bi trebao biti bar 800... nadam se da nitko nece nasjesti na ovo -.-'...
Bookmarks