Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 45
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koji smartphone izabrati - iPhone 4g 16gb, HTC Desire, HTC Desire HD i Nokie N8

Razmišljam se između iPhone 4g 16gb, HTC Desire, HTC Desire HD i Nokie N8-00! Pa me zanimaju vaša cjenjena mišljenja!? Koji od ovih mobitela izabrati i zašto baš njega?
    Unaprijed hvala na odgovoru!

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako: za početak bih izbacio Desire jer ako ćeš već ići na android onda mislim da je bolje da uzmeš Desire HD (popriličan nedostatak Desirea je smiješno mala količina unutarnje memorije, što bi značilo da ćeš morat razmišljat koju aplikaciju instalirat a koju ne da ne bi ostao bez memorije).

E sad između ova 3. Mislim da Nokia ovdje ima šanse jedino ako ti je najvažnija stavka na mobitelu kamera, jer je tu daleko ispred iPhonea, a pogotovo ispred DHD-a.
    Dakle morat ćeš napisat nešto o svojim navikama korištenja mobitela da bi ti mi mogli preporučit što je bolje za tebe

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone kao obično neću komentirat, nokiu bi preskočio, osim ako trebaš dobru kameru. desire obični također, a DHD bi bio pun pogodak.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koristio sam sve osim Nokie i ovako ti mogu reći.

Ukoliko ti je potrebna kamera sa xenonom i supertrooper fotkama, nema govora - uzmi N8
    Sad kad smo eliminirali uljeza, krenimo na strojeve

iP4 - njega uzmi ukoliko ti je potrebna šminka, ne trebaš neke specijalno napredne opcije i zadovoljan si sa tvorničkim postavkama uvijek, boraviš jako puno vremena vani

Desire - rađe DHD uzmi, bolji u svakom pogledu

Desire HD - njega uzmi ukoliko voliš provest sat, dva da ga složiš, da radi ko zvjer, ukoliko imaš tjedno pol sata vremena pogledat i napravit upgrade nekog costum roma, ne provodiš nešto značajno puno vremena tipkajući po mobitelu vani na suncu (znači nisi policajac, vrtlar ili slično), neda ti se proučavati itunes i želiš biti slobodan spojiti mobitel na bilo koje računalo pomoću običnog micro usb kabla

Jer iz iskustva kažem, ovakva je situacija. (Napomena: uspoređujem DHD sa costum romom i jailbreakan iphone4)
    Kamera na iPhonu i DHD - mnogi će reći iPhone ima 5 puta bolju kameru.. situacija je zapravo ovakva, iPhone4 ima prezasićene boje te slike na njegovom ekranu izgledaju famozno, ali kad se sve stavi na računalo, ispis, vidi se da 60% više pixela na DHD ipak igra značajnu ulogu, govorim iz iskustva - stoga ispadne da kamera niti na jednom mobitelu nije bolja od one na drugom
    Ekran - iPhone ima puno bolji ekran što se tiče kvalitete i vidljivosti na suncu, ali tako sićušan... jednostavno premali mi je bio i dok sam ga koristio, a pogotovo sada kad koristim DHD.. tako da što se tiče čitanja novina, surfanja, gledanja klipova i bilo čega, rekao bih - veličina je bitna (iphone loveri će naravno reć da nije bitna, ali svi se mi možemo samo pretvarati da veličina nije bitna)
    Baterija - otkad sam složio costum rom na DHD, baterija traje dosta dulje, usudio bi se reći i dulje nego na iphonu (nemojte me kamenovat molim vas), iphone se brže punio rekao bih :S
    Aplikacije - iPhone ima bolje igrice, definitivno
    Spajanje na komp - iPhone zahtjeva iritantni itunes, da ne spominjem komplikacije kod spajanja sa bilo čime što nije tvoj vlastiti stolni komp, od brisanja sve muzike, preko greške pa brisanja svih aplikacija, komplikacija pri stvaranju obične mape za foto album... DHD je majka - plug n' play
    Bluetooth - o da, iphone ga nema, ni jailbreakan, ni uz pomoć nikakvih aplikacija... ne, ne podržava slanje bluetoothom na recimo laptop, drugi mobitel...
    Izrada - iPhone je kvalitetnije napravljen rekao bi, ne kažem da DHD nije, dapače, ali iP4 je jednostavno bolje napravljen
    OS - Android majka, prilagodbe na milijun načina, iOS je stvarno uglađen i sve leti, ali to je to, tvorničke postavke i nema mrdanja puno, čak ni sa jailbreakom, dok je android tu za sve ostalo, puno bolji izbor, uz costum rom na DHD, i android je stvarno vrhunski uglađen, bez ikakvih lagova

Zaključak - meni je DHD puno bolji izbor, izuzev kvalitete ekrana na suncu sve stavljam na njegovu stranu... ni s jednim mobitelom se nisam naživcirao kao sa iPhonom, mada ima odličnih rješenja, sve to stoji, ali u svim tim rješenjima i uglađenosti, ima viška jednu ogromnu stvar - politika Steve Jobsa, što uključuje probleme sa spajanjem na komp, bluetoothom, nema izvješća o isporuci sms-a...

5. 'Hvala' kažu:

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm, pa jako lagano se sredi spajanje na komp, netreba se syncat ak ga ustekas u drugi komp (znam iz iskustva).
    A bluetooth, ima aplikacija Celeste koja radi prilicno dobar posao, ako je to tako jako vazno
    Ostalo mi se neda argumentirati
    One day, sky went blue...

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad ga štekam na drugi komp, recimo na faksu koji nema itunes, što onda? ok, neću ga syncat
    imao sam svih tih aplikacija, i neku bluever i još 2 mislim, zaboravio sam imena.. nijedna nije radila.. samo svoje iskustvo pišem, ne kažem ništa, MOŽDA može, ali ja to nisam uspio postić ni na svom ni sestrinom iphonu

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
    Kad ga štekam na drugi komp, recimo na faksu koji nema itunes, što onda? ok, neću ga syncat
    imao sam svih tih aplikacija, i neku bluever i još 2 mislim, zaboravio sam imena.. nijedna nije radila.. samo svoje iskustvo pišem, ne kažem ništa, MOŽDA može, ali ja to nisam uspio postić ni na svom ni sestrinom iphonu
    Okej, al mislim, ja se uvjek mogu strpit do doma pa si prebacit na iPod sta mislim. Malo mi je bezveze da kad odem kod nelog da si prebacujem stvari na mobitel. Za to imam stick
    A, Celeste radi na iOS4+, neznam jesi njega probavao, ostale aplikacije ne rade na iOS4.
    No, ipak je ovo tema za odluku, a ne za raspravu o iOS-u

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    napravit upgrade nekog costum roma,

uspoređujem DHD sa costum romom
    Baterija - otkad sam složio costum rom na DHD
    uz costum rom na DHD
    Mali ispravak pošto vidim da stvarno krivo pišeš riječ. Nije costum rom, već je custom rom.

Autoru teme. Isprobao sam sva četiri uređaja. Svaki je odličan no ovisi što tebi treba.
    Osobno bi uzeo Desire HD.

10. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraj između DHDa i iPhonea. Moj izbor je iPhone, Android mi ne odgovara.

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    NOKIA N95
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.634
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.634, Nivo: 24
    Bodovi: 10.634, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno uz ovo sve, uzmi u obzir kolko dobijes garancije, jel je kod iP4 1g. ....

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koristio sam sve osim Nokie i ovako ti mogu reći.

Ukoliko ti je potrebna kamera sa xenonom i supertrooper fotkama, nema govora - uzmi N8
    Sad kad smo eliminirali uljeza, krenimo na strojeve

iP4 - njega uzmi ukoliko ti je potrebna šminka, ne trebaš neke specijalno napredne opcije i zadovoljan si sa tvorničkim postavkama uvijek, boraviš jako puno vremena vani

Desire - rađe DHD uzmi, bolji u svakom pogledu

Desire HD - njega uzmi ukoliko voliš provest sat, dva da ga složiš, da radi ko zvjer, ukoliko imaš tjedno pol sata vremena pogledat i napravit upgrade nekog costum roma, ne provodiš nešto značajno puno vremena tipkajući po mobitelu vani na suncu (znači nisi policajac, vrtlar ili slično), neda ti se proučavati itunes i želiš biti slobodan spojiti mobitel na bilo koje računalo pomoću običnog micro usb kabla

Jer iz iskustva kažem, ovakva je situacija. (Napomena: uspoređujem DHD sa costum romom i jailbreakan iphone4)
    Kamera na iPhonu i DHD - mnogi će reći iPhone ima 5 puta bolju kameru.. situacija je zapravo ovakva, iPhone4 ima prezasićene boje te slike na njegovom ekranu izgledaju famozno, ali kad se sve stavi na računalo, ispis, vidi se da 60% više pixela na DHD ipak igra značajnu ulogu, govorim iz iskustva - stoga ispadne da kamera niti na jednom mobitelu nije bolja od one na drugom
    Ekran - iPhone ima puno bolji ekran što se tiče kvalitete i vidljivosti na suncu, ali tako sićušan... jednostavno premali mi je bio i dok sam ga koristio, a pogotovo sada kad koristim DHD.. tako da što se tiče čitanja novina, surfanja, gledanja klipova i bilo čega, rekao bih - veličina je bitna (iphone loveri će naravno reć da nije bitna, ali svi se mi možemo samo pretvarati da veličina nije bitna)
    Baterija - otkad sam složio costum rom na DHD, baterija traje dosta dulje, usudio bi se reći i dulje nego na iphonu (nemojte me kamenovat molim vas), iphone se brže punio rekao bih :S
    Aplikacije - iPhone ima bolje igrice, definitivno
    Spajanje na komp - iPhone zahtjeva iritantni itunes, da ne spominjem komplikacije kod spajanja sa bilo čime što nije tvoj vlastiti stolni komp, od brisanja sve muzike, preko greške pa brisanja svih aplikacija, komplikacija pri stvaranju obične mape za foto album... DHD je majka - plug n' play
    Bluetooth - o da, iphone ga nema, ni jailbreakan, ni uz pomoć nikakvih aplikacija... ne, ne podržava slanje bluetoothom na recimo laptop, drugi mobitel...
    Izrada - iPhone je kvalitetnije napravljen rekao bi, ne kažem da DHD nije, dapače, ali iP4 je jednostavno bolje napravljen
    OS - Android majka, prilagodbe na milijun načina, iOS je stvarno uglađen i sve leti, ali to je to, tvorničke postavke i nema mrdanja puno, čak ni sa jailbreakom, dok je android tu za sve ostalo, puno bolji izbor, uz costum rom na DHD, i android je stvarno vrhunski uglađen, bez ikakvih lagova

Zaključak - meni je DHD puno bolji izbor, izuzev kvalitete ekrana na suncu sve stavljam na njegovu stranu... ni s jednim mobitelom se nisam naživcirao kao sa iPhonom, mada ima odličnih rješenja, sve to stoji, ali u svim tim rješenjima i uglađenosti, ima viška jednu ogromnu stvar - politika Steve Jobsa, što uključuje probleme sa spajanjem na komp, bluetoothom, nema izvješća o isporuci sms-a...
    Imam oba mobitela i skoro sa svime se mogu složiti s tobom osim u onome da je vidljivost iPhone-a bolja na suncu. Nije, isto je (čitaj, loše na oba)

= Citat = Izvorno postao fico45 Pregledaj post
    Hm, pa jako lagano se sredi spajanje na komp, netreba se syncat ak ga ustekas u drugi komp (znam iz iskustva).
    A bluetooth, ima aplikacija Celeste koja radi prilicno dobar posao, ako je to tako jako vazno
    Ostalo mi se neda argumentirati
    Te aplikacije rade samo kad šalješ nešto na iPhone ili iPad.
    iPhone nema funkcionalan BT (osim za spajanje slušalica). Ako nekome treba BT (meni osobno treba), zaboravite iPhone

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Celeste RADI kada se salje na mob ili komp. Tako da... I vidljivost na suncu sa iphoneom je odlicna.

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Celeste RADI kada se salje na mob ili komp. Tako da... I vidljivost na suncu sa iphoneom je odlicna.
    Aha.. prekrasna je vidljivost. Nemoj krivo ljude informirat.

Aj pošalji na neki drugi mob npr. sliku

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post

Metnes svjetlinu na pola, automatsku regulaciju svjetline i vidi se odlicno. Vrijedi za iphone, iPod i iPad.

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metnes svjetlinu na pola, automatsku regulaciju svjetline i vidi se odlicno. Vrijedi za iphone, iPod i iPad.
    Ne vidi se odlićno. Imam oba mobitela i niti jedan od njih nema odlićnu vidljivost na suncu (tu su negdje). Nešto se vidi, ali da je odlićna, nije...

Da.. uređaj mora biti jedan od ta 3 (iOS).. Ne možeš na npr. android ili neki dummy

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne vidi se odlićno. Imam oba mobitela i niti jedan od njih nema odlićnu vidljivost na suncu (tu su negdje). Nešto se vidi, ali da je odlićna, nije...

Da.. uređaj mora biti jedan od ta 3 (iOS).. Ne možeš na npr. android ili neki dummy
    A, celeste si kao probao? Fascinantno samo kak je meni radilo...
    Vidljivost na suncu je meni odlicna, a ako ti zahtjevas da ti mobitel i plese na suncu, nije moj problem. Uostalom, svako ima svoj ukus.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    Huawei Mate 8
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Čovječe ne pričaj gluposti,ako nešto valja na iPhone-u onda je to ekran,na suncu je vidiljivost i više nego odlična,među najboljim ekranima...ako ne vjeruješ meni,pročitaj review na gsm areni.
    3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A, celeste si kao probao? Fascinantno samo kak je meni radilo...
    Vidljivost na suncu je meni odlicna, a ako ti zahtjevas da ti mobitel i plese na suncu, nije moj problem. Uostalom, svako ima svoj ukus.
    poslao si datoteku na drugi mobitel koji nije iphone? i imaš iphone s najnovijom iOS-om??

= Citat = Izvorno postao Gunslinger Pregledaj post
    Čovječe ne pričaj gluposti,ako nešto valja na iPhone-u onda je to ekran,na suncu je vidiljivost i više nego odlična,među najboljim ekranima...ako ne vjeruješ meni,pročitaj review na gsm areni.
    ne moram čitatiti nikakav review da bi znao da vidljivost nije odlična. dovoljno je da uzmem mobitel i odem van, na sunce, i da jedva vidim što je na ekranu.

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    Huawei Mate 8
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reci sto god hoces ali nitko nema problema sa iphone-ovim ekranom na suncu,jedino se ti zalis da je vidljivost losa...
    3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sroljka kvakice, iPhone nije ni primio
    Da, sa ipod touch 2g na iOS 4.2.1 sam poslao na mobitel SE W705, na komp i na samsung Corby. Ako nisi probao, nemoj ni komentirat, molim lijepo.
    I prvi put cujem da nekome nevalja iphone kad ga koristi na suncu...

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reci sto god hoces ali nitko nema problema sa iphone-ovim ekranom na suncu,jedino se ti zalis da je vidljivost losa...
    zato što oni koji imaju iPhone, taj mobitel uzdižu u nebesa pa ne žele priznati da nešto ne valja... ja ga imam i priznajem da se ne vidi dobro

Sroljka kvakice, iPhone nije ni primio
    Da, sa ipod touch 2g na iOS 4.2.1 sam poslao na mobitel SE W705, na komp i na samsung Corby. Ako nisi probao, nemoj ni komentirat, molim lijepo.
    I prvi put cujem da nekome nevalja iphone kad ga koristi na suncu...
    Ne, nisam.. imam ga na stolu i samo ga gledam...

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    Huawei Mate 8
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zato što oni koji imaju iPhone, taj mobitel uzdižu u nebesa pa ne žele priznati da nešto ne valja... ja ga imam i priznajem da se ne vidi dobro

Ne, nisam.. imam ga na stolu i samo ga gledam...
    Ma di sam ja to "digao" iphone u nebesa,daj budi realan...ne bi se čudio da ti je brightness na nuli.

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dosta prepucavanja, ima posebne teme za komentiranje toga. I nitko ne uzdize nista, neg ti pljujes po njemu. Svi ce potvrdit da je vidljivost na suncu dobra. Svi.

26. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma di sam ja to "digao" iphone u nebesa,daj budi realan...ne bi se čudio da ti je brightness na nuli.
    Svjetlina mi je na 50%.
    Ako malo pogledaš postove onih koji imaju iPhone, velika većina ga diže u nebesa i sve njegove mane jednostavno ili ne spominju ili kažu da to njima nije mana. Najprije im je rezolucija na 3G i 3GS-u bila super, veće rezolucije su im bile nepotebne, a sad, na i4 m je savršena i sve manje su loše... Prvo im nije falio C/P, multitasking, BT, sad odjednom, to je zakon.

Dosta prepucavanja, ima posebne teme za komentiranje toga. I nitko ne uzdize nista, neg ti pljujes po njemu. Svi ce potvrdit da je vidljivost na suncu dobra. Svi.
    Ne pljujem, nego sam realan. i4 je dobar mobitel (uz neke nedostatke koje ima čisto zbog glupe politike Applea), ali da je vidjivost ekrana na suncu odlična, nije. Neće svi. Svi koji su realni će reći da vidljivost nije dobra, ali to ne znači da je vidljivost na drugim mobitelima puno bolja nego da je to sve tu negdje, ista žalost

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    hello DEFY
    Operater
    BoNbOn
    Godina
    37
    Bodovi
    12.018
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    menan ajfon niti ću ga imat malo sam u jednom tcentru čačkao dok je iza mene sunce svjetlilo i nemogu pohvalit da je ono neka ultra super ljepa slika, slikam s kamerom slika ono okej,ali ako ajfon usporedimo s starim sonyericssonon k550-w610 ajfon je bebica, sony ima upotredljiv BT, čak i multi tasking, besproblema svira, svjetli ledice,vrti igru u pozadini i odgovaraš na sms, na suncu je malo slablje vidljivo nego u mraku sobe,ali nitko k550 ne udiže u nebesa ni kada je bio aktualan tok taj ajfon od prvog svi hvale, ajde da i ja dam te pare za mobitel bolilo mi me priznat da je škart,zato hi svaćam,uostalom zašto reklamiraju ajfon po teveju a ne npr DHD? ja nisam nikad vidio reklamu za HTC
    u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Da li zamjeniti - HTC desire HD za iphone 4
    By life in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 23-04-2011, 15:40
  2. iPhone 4 vs. Desire HD vs. Galaxy Tab
    By .El Nino. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 20-02-2011, 14:03