Mislim da se skoro svi, ako ne i svi Huawei mogu otkljucati. Osobno sam otkljucao 2 K3565 kupljena u Vipu i rade sa svim karticama...
Malo proguglaj imas vec dosta kalkulatora, a ima i web stranica.
Ako je tako nesto uopce moguce...
I to da je jedan od onih koji se mogu kupiti na kiosku, tj. one prepaid opcije.
Zahvaljujem...
Mislim da se skoro svi, ako ne i svi Huawei mogu otkljucati. Osobno sam otkljucao 2 K3565 kupljena u Vipu i rade sa svim karticama...
Malo proguglaj imas vec dosta kalkulatora, a ima i web stranica.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
usputno pitanje ima kakva razlika od vipovih tele2,simpinih, ili samo vanjska plastika?
mislim one koji se mogu na bonove kupit
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Thanks...
Guglao sam malo...
-u Vipu vise nemaju Hauweia...u ponudi im je K3565-Z (proizvođac ZTE) (jel itko probao ovo-click?)
-Onog Hauweia koji nude u T-mobileu nema niti na jednoj listi generatora...a za ZTE MF100 nisam nasao nista besplatno...
-za ZTE MF102 (Tele2) nisam nasao besplatan unlock
Ima tko kakvu ideju/linkiće?
Hvala...
oglasnik?
A jesi li gledao na kioscima?
Ja recimo ovdje u Osijeku vec mjesecima vidim VIP-ov bijeli (Huawei E160) u jednom kiosku, a i u mnogim trgovinama tipa Konzum, Metro, Mercator,... sam vidio u staklenim ormaricima te stare stickove (Huawei-jeve).
Dodatak:
A danas sam u t-mobile centru vidio Huawei E173 u Simpa internet paketu (mislim za 150kn)!
A ovaj link spominje da moze otkljucati E173:
http://a-zgsm.com/huawei.php
Zadnji uredio 10aLEX : 05-04-2011 u 13:46
puno ćeš se pomoći sa tim šrotovima sa kioska majko moja brzina za k posebno UL i ping za k al ajde probaj![]()
Pa kad covjek hoce besplatno otkljucavanje, onda valjda mora biti svjestan i mana!
Ovisi za sto mu treba, ja i danas koristim E160 i E1552 pa sam zadovoljan za obican pregled weba, cak i video skype poziv je radio (malo trzanja ali ide) a i skidanje sa rapidshare (kad nije preveliko opterecenje samog rapidsharea) ide prihvatljivo!
Ja sam otključao VMC K3565, da li netko zna kako maknuti onaj vodafone software???
Evo ti tu ovdje tutorial. Ja sam preko njega otkljucao, debrandirao i stavio original software
iPhone 5s 16 GB
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Aha, nisam vidio. Gledao sam samo brojeve![]()
iPhone 5s 16 GB
Nemoj se odmah zivcirati, ovo je forum na kojem se pokusava pomoci ljudima, a odgovor koji je 10aLEX ponudio je samo odgovor na temu. Pogledaj naslov teme - "Koji se USB modem najlakse otkljucava?".
Meni je jasno da je tvoj odgovor prosirenje teme (koje je uvijek dobrodoslo). Zato napisi koji je to najbolji koji trenutno koristis, mozda se i taj da lako otkljucati...
Philip B. Crosby
ZTE K4505z i ne živciram se samo ga pokušavam usmjeriti na bolje ali ne trza uporan je![]()
imam ja neki VIPov stik, star negdje dvije godine (samo sam ga jednom koristio, dok nisam lovu potrošio), koji bi to mogao biti model?
ako je netko zainteresiran, može ga iskoristiti, meni netreba, samo stoji doma, mogu poslati HPom uz neku naknadu za cugu i čevape![]()
Uspio sam otključati sam sa googleom oba ZTE koja imam k3565z i k4505z neki dan, nisam prije to niti tražio ali ne imah pametnijeg posla, nije to tako teško ako se ima s čim i ako je samo sim lock![]()
neš ti sad sam pravi 'acker hehe
Jel ima kakav tutorijal za dekodiranje huawei-a e173
a googlaj recimo e173 unlock ili how to unlock, bemu stvarno nije teško![]()
ma google san, nisan naša ništa relevantno. Pa san mislija ako je to neko radija da reče, ako ne ništa
Jesi probao neki od onih kalkulatora (yobbgsm i sl.) koji otključavaju većinu Huawei modema?
Bookmarks