Trebam aplikaciju za skidanje video sadrzaja sa youtubea, ali da mi skida video preko cijelog ekrana, kao sto je to do sada radila aplikacija pod nazivom Video downloader, ali su je skinuli.s Marketa pa su je automatski i povukli i ne radi. Znaci, mogao sam odabrati i gdje da mi sprema video, a i svaki video koji sam skinuo, bio je preko cijelog zaslona. Postoji li kakva slicna aplikacija?
Jurica_M, postoji multiquote opcija na forumu tako da je nepotrebno duplo postanje!
Za tvoj upit, aplikaciju je danas teško nać jer ju Google odmah makne s marketa. One koje nisu na marketu brzo prestanu radit. Prelistaj sljedeću temu i možda nađeš,YouTube Ripper
Hvala ti!Jel netko može preporučiti što napraviti da se manje troši baterija na Desire-u bar dok ništa ne radim na njemu.. stavio sam custom ROM LeeDroid, e sad ne znam dal da si stavim onaj SetCpu, i još neke programe ako netko zna za bateriju..?
Ok znači od toga ništa..![]()
Meni se jednostavno nije dalo ponovno objašnjavati nešto što je logično... Uz dobar i undervoltan kernel da se još malo izvući. A sve što je fensi i lijepo animirano naravno troši bateriju
I ne mora setcpu stalno nadgledati na kojoj frekvenciji radi procesor, dovoljno je samo postaviti najniži i najvišu. Oni koji su rootali to mogu napraviti i bez njega u system\etc\init.d
Edit:
Recimo sa:
echo "245000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq
echo "998400" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_max_freq
Zadnji uredio zeljko12345 : 14-04-2011 u 23:55
Ok na stock romovima. Na custom za to sluze governori... to sto radi setcpu radi i sam Android, samo to nevidis jer je mob u sleepu (tj.snizava freq na minimum kad se ne koristi, povisuje kad se koristi). Ugl.nikakve koristi nisam imao od setcpu... mozda se razlikuje od moba do moba...
SetCPU ne radi na stock romovima.
Stock Android ne možeš porihtati da ti u sleepu stoji na fiksnih 245mhz (primjer za Desire), to je činjenica i on će uvijek potegnuti malo više ako se probudi neki proces ili sinkronizacija. Veći takt - veći radni napon - veća potrošnja. Od moba do moba se razlikuju kerneli, ali aplikacija uvijek radi isti posaoAko je kernel dobar, kao što Željko kaže, imaš uštedu baterije pa usudio bih se reći i 30% (bez pretjerivanja).
edit:
@Željko: Ali za to ti treba kernel sa sysfs interfejsom?
edit2:
Otišli smo u off![]()
Zadnji uredio xlr : 15-04-2011 u 00:05
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
sysfs, ne fl (ali mislim da je samo typo):
http://www.ziggy471.com/2011/04/07/v...w-to-use-them/
Nisam siguran da tvoje, a i druge VDD naredbe rade na kernelima koji nemaju sysfs interface. Barem meni ne šljakaju (možemo o tome nastaviti i na PM ili neka se ovo prebaci u custom romove)...
Edit:
Ma joj, umoran sam, sad kužim šta govoriš i sve štimaGovernore i frekvencije možeš tjunirati skriptama, ali za podešavanje napona bi ti kernel trebao imati ovu gore podršku. Ja sam cijelo vrijeme pričao o naponima i uštedi baterije.
Zadnji uredio xlr : 15-04-2011 u 01:34
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Eto vidiš da radi. Btw, u čemu je uostalom flashati odgovarajući kernel?![]()
Ljudi, otisli ste debelo u off-topic...![]()
Sta onda samo da instaliram setcpu I pokrenem ga a ovaj ce obavljati daljnji posao ili ga treba postimati?
I sta jos mozemo preporuciti od sistemskih aplikacija koje bi trebao koristiti? Trenutno imam samo auto task manager.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Da li ima neka free tastatura sa T9 prikazom.. ABC ? Koristim smart keyboard ali probnu koja izbacuje ponekad napomenu da kupim PRO.
Pa da ne idem redom na marketu i skidam svaku, ako neko zna neku solidnu. Nije mi toliko bitan izgled. Samo da nije qwerty.
Prvo bih da vidim ima li neka free verzija.. prije "narodne". hehe
Bookmarks