Jos sam negdje procitao da bi trebao imati i 512MB RAM-a![]()
Evo procurile su i neke informacije o nasljedniku Galaxy S-a.
Leakane informacije:
-8,49mm tanak
-116g tezak
-4,3 inch Super AMOLED plus ekran
-1 GHz Dual Core CPU
-Android 2.3 Gingerbread
-HSPA +
-WiFi 802.11b/g/n
-Blutooth 3.0
Jedva cekam MWC da vidim dali je ista od navedenog istina![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 12-04-2011 u 23:23
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jos sam negdje procitao da bi trebao imati i 512MB RAM-a![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Evo, Samsung je prije pocetka MWC-a pustio informacije o Samsung Galaxy S II i Galaxy Tab II
Specifikacije Galaxy S II:
-Android 2.3 Gingerbread
-Dvojezgreni proc. 1,2GHz
-Super AMOLED Plus
-8,49 mm i 116 grama
-HSPA+ 21 mbps
-Bluetooth 3.0
-8 megapixel kamera (HD video)
-16 GB interna memorija + SD do 32 GB
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
ma giga rama je unutra.
stvarno je iznimno dobar (dobro održavanje težine sa uporabom plastike, ali bez ostavljanja otisaka, za razliku od galaxy s-a koji je bio magnet za otiske)
i ovaj touchwiz 4.0 je sasvim dobar spoj androida i wp7
Vrhunski mobitel,sluzbeno 1.2 ghz i 1gb rama,dolazi u svibnju...
http://www.gsmarena.com/samsung_i910...-news-2491.php
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Mobitel ne da radi dobro već je fenomenalan. Nešto najjače što sam koristio do sada.
Trenutno je na 1 GHz, ali će ići na 1,2 GHz kad krene prodaja.
Jako je lagan, kad sam ga uzeo u ruke mislio sam da baterija nije unutra. Jedino mi poklopac baterije djeluje prejeftino. nekako na takvom tipu mobitela očekujem bolju izradu. Pogledajte Wave, to je prava izrada, a mobitel košta 3000 kn.
Uglavnom, odziv ekrana je fenomenalan, a na Quadrant testu mobitel je dobio 2432 bodova, više nego LG Optimus 2X.
U usporedbi s Galaxy S, veći je jedva primjetno, a dobije se 4,3 inčni ekran.
NAPOMENA: u nazivu teme bi trebalo pisati Galaxy S II GT-I9100!
[Samsung] Galaxy S II GT-I9100-najava, info
Ajd malo opsirniji review pls,mislim uzet neki dual core,a ovo je ozbiljan kandidat...![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
pozz..
Da li netko zna kad počinje prodaja ovog uređaja te koliko bi mogla biti neka okvirna cijena samog uređaja, cijelo popodne surfam da nađem nešto na tu temu, ali ništa...
Hvala.
Kazu da izlazi u UK 1.svibnja kod svih operatera,evo linka http://www.gsmarena.com/samsung_gala...-news-2506.php
Cijena valjda oko 4,5k kn.
@Mober: Nije mi jasno sto ne valja sa imenom teme?
I jel mozes malo slikati mob u ruci ili u usporedbi sa nekim drugim mobitelom, cisto radi usporedbe velicine.
I daj slikaj sa mobom nesto u mraku/polumraku. Interesira me kakva je kamera, citao sam da je vrhunska..
Dobar mobitel.Ovih dana stigao optimus 2x.Najavljivali cijenu za njega od 3600kn,reko super kad su rekli da ce bit u vipu,produzim pretplatu i ispasti ce me povoljno kad SIPAK.Cijena u vipu bez pretplate 4500kn!a uz ovu moju tarifu bio bi 3000kn,sto je ipak puno da bih prodao hd2 i doplatio za optimus.Ajd da je 4500 za Galaxy S2 pa nebi nist reko. Ja mislim da su optimusu dali tu cijenu da nebih stala ostala prodaja jednojezgreni,4500kn skupih smartphonea.
Evo slika s Galaxyjem S II, oprostite na čekanju (napravljene su noću, s bljeskalicom i bez bljeskalice).
![]()
![]()
![]()
Video s galaxy S II: View My Video
Što se tiče pisanja o mobitelu, uskoro ću staviti link na test mobitela.
Hmm...očekivao sam nešto bolje :/
Video mi se čini užas, ili nisi snimao u 720p ili je neka jača kompresija u pitanju?
Ironično kako danas iskeširaš 5000kn za "smart phone" pa ga u slikavanju odere jedan C905 od 500-600kn...
Pa mislim da na taj servis nemozes uplodat 720p ako oces vidit stvari evo...
http://www.gsmarena.com/samsung_i910...view-588p5.php
Ima i usporedba sa LGom http://www.gsmarena.com/samsung_gala...view-585p3.php
Koliko se meni cini ovo Samsung je mob kojeg cu uzet... samo me zanima koliko ce me doci sa na T-mobile tarifa obitelj 300 produzetak ugovora na 24 mjeseca sa 18000 bodova i jos vise kada ce doci u T-Mobile... posto vidio sam TELE2 ima vec LGx2![]()
I mene zanima kad ce doci u temobajl.
Koliko je za Galaxy i9000 trebalo da dodje u nas tmobajl od samog predstavljanja?
Sent from my Milestone using Tapatalk
Mislim da je poprilicno brzo dosao.
Zar nije VIP imao ekskluzivu cca. 6 mjeseci, pa je dosao u Tele2, pa u T-Mobile. To znaci da ga se JAKO dugo cekalo!!
Forumaš godine :)
A je*em mu... nadam se da nece sada tako biti...
Bilo kako bilo, "temobajl" će ga dobiti 6 mjeseci nakon vipa i tele2...![]()
Da li se zna kada će, okvirno, doći kod nas u prodaju (slobodni uređaj, bilo koji operater)?
Čitam review-ove i slinim.
Mogao bi nakon dugo vremena zamjeniti htc za samsung![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Yup, i ja mu se divim i razmišljam kako doći do njega... Ima li smisla naručivati preko neta? Oderat će me na carini...
Dolazi u T-Mobile početkom 6. mjeseca:
http://mob.hr/samsung-galaxy-s-2-usk...mobile-ponudi/
Bookmarks