sunce me opičilo pa buncam
nikad ne reci nikad ali za sad prepaid samo. kak bi se onda zvali,hmm..zamisli bonbon postpaid tarifu koja se zove "računračun"![]()
čemu obraćanje sa "vi"?
da, vjerojatno jedina stvar što me drži na t-mobile, tj da broj ne prenesem u bonbon je to što nema postpaida..
sunce me opičilo pa buncam
nikad ne reci nikad ali za sad prepaid samo. kak bi se onda zvali,hmm..zamisli bonbon postpaid tarifu koja se zove "računračun"![]()
dobro pa je danas bilo sunca da te moglo opičit :/
a dobro, lako za imevaljda bude kad tad nešto
LP u sobu 4iz jedinice..
Bliski T-Mobile je uslugu e-mail to SMS ukinuo, koliko znam, ispravi me ako griješim, tako da bi implementacija te usluge bila odličan potez. A što se tiče dorade weba.... Zar je netko kod vas pobrkao lončiće? Je li bonbon mobilni ili web operator? Pa neće vas ljudi koristiti zbog weba nego zbog onog što dajete u mobilnoj komunikaciji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
phoenix1409, navrati po bedž
sljaka, ne znam za T-Mobile da li su to ukinuli, moguće da jesu. Potražnja za tom uslugom je vrlo mala zato smo pokrili usluge tipa parking, prijevoz koje se više koriste.
web sam spomenuo jer je "moj bonbon" povezan s eventualnim otvaranjem bonbon mail adrese koju bi korisnici imali ali opet i to je trenutno daleko od realizacije.
Mjesečni paketi neće isteć. I nakon 31.5. će se moći aktivirati.
Moći će svi aktivirati.![]()
kako kome... iskreno.. meni se neda kupovat bonove i uplaćivat.. i uvijek kad mi je najpotrebnije bila je ona govorna poruka "nemate dovoljno sredstava na računu za uspostavit poziv"
oke, bonbon nema uspostave, al moram za to imat aktiviran neki paket. kakve sam ja sreće, neću imat na računu kad se bude moralo aktivirat, i onda će se deaktivirat i neću moći zvat (zvuči nevjerojatno, al mi se već desilo)
ovak lijepo plaćam račune preko trajnog naloga i nemam brige oko toga.
i recimo dobro dođu ovi bodovi u t-mobile pa mogu mjenjat za umanjenje računa il nadoplatim staru koja je na bonove.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Slazem se s tim da je prednost sta ne morate mislit dal imate novaca na racunu, al isto tako je prednost sta ne mozete previse potrositi, pogotovo ako vam netko ukrade mobitel. Meni je ovo drugo bitnije, jer kad sam imao tele2 pretplatu, nekad sam nabio 90-100 kn racun, a ni sam nisam znao na sto. Isto tako roaming pozivi nisu isli u minimalnu potrosnju, tako da sam znao nabiti 20-30 kn u roamingu, a nisam potrosio sve od onih 50 pocetnih... al dobro, svakom nesto drugo odgovara.
Sad pitanje za bonbon, dobio sam danas tko-je-zvao poruku o propustenom pozivu, a mobitel mi nije zvonio za taj poziv... Zanima me dal se ta poruka naplacuje i kako to da sam je dobio, nisam nikad prije dobio takvu poruku, a i nisam aktivirao tu uslugu
Ta poruka i cijela usluga se ne naplaćuje. Ako ju želiš isključiti možeš s kodom: #70# i tipka za poziv.
Prenio bi broj u bonbon,al di baš 100kB obračunska jedinica? Ima li kakvih najava da ćete to smanjivati uskoro,da baš ne potpisujem na 24 mjeseca s drugima?![]()
jel nebi bilo bolje da kad se uzme neki paket da on traje dok se ne potroši nego ovako trideset dana
Na to sam i ja gledao nekako skeptično ali evo, ja sam uzeo 1GB paket i pratio potrošnju ono koliko mi oni kažu da trošim i brojač na iPhone-u i bilo je sve točno unutar 1-2MB tako da mislim da i nije neka greda to što je 100kB, jer ja sam koristio mob i za mail i surfanje i igranje i messengere a jelo je ok, nije "kralo" tako nesto...
Ispalo je ok sve to skupa![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ajde hvala na odgovoru. Negdje na ovom forumu sam pročitao da je na nešto (provjere maila i sl) bonbon potrošio 2-3 MB,a tele2 sa obračunskom jedinicom od 1kB na to isto troši 800-900 kB. Pa se još nećkam,neznam. Jer bi mi uglavnom net služio za provjere maila,a to je neka sića kBova. Ako će svaki put to 'naplatit' 100kB,ne znam koliko se to isplati. Vjerujem da je svejedno kad net služi za surfanje itd.
@ninten
Ja sam bio taj koji se zalio na bonbon i da mi proguta 2-3 MB dnevno!
Mozda stvarno ovisi i o mobitelu jer ja sam testirao na Nokia Symbianu, mozda stvarno Android i iPhone stalno drze vezu pa onda ipak manje potrosi nego kad mi se spoji svakih sat vremena da provjeri mail.
pitanje za bonbon:
da li je možda moguće da se nakon 31.05. malo poboljša ponuda paketa? ovih 200 min prema svim mrežama nestaju ko blesave... bilo bi odlično da bude 300-350 min (može i više) prema svima u velikom paketu razgovora... 200 min / 30 dana = 6.67 minuta dnevno... ipak premalo za "veliki" paket razgovora
tek mi je danas broj prešao u bonbon a već je puklo 10+ minuta...
EDIT:
a ako ne povećati minute... jel bi se mogo onda uvesti npr. "najveći paket razgovora"... recimo da cijena bude 90 kn i da daje 500 min prema svim mrežama
Zadnji uredio grind333 : 19-04-2011 u 17:16
grind333, iskreno, za sad nije u planu povećanje paketa no nikad ne znaš što se može dogoditi. takvo je tržište, mogu ja reć da neće biti toga ali sutra već stvari mogu drugačije stajati.
tek je nekoliko ljudi prigovorilo da im je 200 minuta premalo, no možeš koristiti kombinaciju koju je spomenuo yager.
Bookmarks