Imenik se vjerojatno da spasit. Treba uredaj rastavit dobro ocistit, napunit bateriju na nekom drugom uredaju i iscitat gdfs
Donji dio mobitela je završio cca 2 cm u čaju, u šalici.
Davao je znakove života, dva dana. Prije toga kad sam ga upalio software je malo puka. A sad ga više ne mogu uključiti.
Ima li kakve pomoći? Trebam spasiti barem tel brojeve u njemu.
Zna li tko što učiniti, savjeti.... Zahvaljujem
Imenik se vjerojatno da spasit. Treba uredaj rastavit dobro ocistit, napunit bateriju na nekom drugom uredaju i iscitat gdfs
bez servisnog kabela ne možeš ništa što se tiče gdfs-a
Mi6 Black
Da, ovaj uredjaj je prestar i nije podrzan od strane popularnih modding alata, isto kao i T630 i slicni.
Dobro, što onda najbolje.
Probati očistiti sve odozdola pa vidjeti što će?
Operi u destiliranoj vodi (ugasenog naravno), dobro ga osusi (ako je moguce rastavljenog), pa probaj onda.
Mom frendu se isto desilo i to na pecanju...No on je imao srece te je uspio da ozivi mobitel na sledeci nacin: Odma ga je iskljucio, rastavio je sve delove i onda je fenon za kosu dobrih sat vrjemena susio (na slabijoj jacini fena). Nakon toga mobitel mu je ok funkcionirao, samo je zaslon malo bugovao. Probaj da ga susis, samo se bojim da nije vec kasno...
Bok
Bitno je da se mob susi prirodnim putem, po mogucnosti negdje na propuhu, bez upotrebe grijalica,fena i ostalih uredjaja.
@Red: problem je, kolko sam skuzio, sto si ga isao paliti. Sasd jedino sto ti preostaje je savjet od ravilov-a, i naravno ne ga drzati da se namace, nego samo da isperes caj sa njega.
Kao sto sam vec rekao da bi mobitel proradio trba ga rastavit i ocistit evo link za rastavljanje http://www.youtube.com/watch?v=KkLFO...embedded#at=11 rastavite ga i dobro ocistite. S alkoholom ili vodom. Nakon sto ga ocistite dobro ga osusite kraj nekog izvora topline tipa stolna lampa. Pustite mob dan dva da se susi pa ga sastavite i porbajte ukljucit. Ako je imenik vazan savjetovao bi da odneste mob u servis
Ok. hvala svima na savjetima. Pokušat ću prvo sa sušenjem i čišćenjem.
Pozdrav
Bookmarks