Pozdrav, drustvo! Evo zamjena za Applanet, a zove se Blackmart. Cini se jako dobrim. Probajte pa vidite. Ja sam prezadovoljan. Link: 4shared.com/file/X7rIo6EB/Blackmart_Alpha_049.htm
Pozdrav!!!
Imao sam jednu jako dobru aplikaciju, vezanu za skračivanje pjesama.
Znači, skinu bih neku pjesmu, prebacio ju na mobitel, a onda bi ju još pomoču te aplikacije skratio na samo onaj dio, koji bi htio da mu bude podešen za ton zvona,alarm i sl.
Nažalost, nikako se ne mogu sjetit kako se zove aplikacija. Ako itko zna na šta mislim, bio bih neizmjerno zahvalan.
Lijep pozdrav!!!
Je, zale se ljudi koji imaju rootane, mislim s Ginger Villainom. Meni ne. Nemam rootani mobitel, sve lijepo radi.
Evo ti moje preporuke. Odi na Market i upisi Ringtone Maker.
Zadnji uredio ravilov : 11-04-2011 u 17:54
Ringdroid
Što se tiče ovog Black Marketa kojeg spominjete. Sad nemam vremna skidat i probat, al aplikacija pod tim nazivom je postojala davno još(ne znam jel radi još uvijek). U prvom postu je opisana.
Hvala svima, Ringdroid je. Još jednom veliko hvala.
Kakav music player koristite na svom androidu?
Naime, koristio sam PowerAMP, no nikako da izađe full verzija koja radi na neodređeno vrijeme. Većinom po 15-ak dana radi PowerAMP (ove zadnje verzije s crackom).
Player mi je odličan i nebih ga mjenjao nikako jer stvarno ima sve funkcije koje mi trebaju ali evo, rado bih probao neki drugi koji je sličan PowerAMP-u ali da je full dok ne izbace neku normalnu verziju PowerAMP playera.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Mixzing, ili jednostavan upis "music player" na appbrainu i izviditi rezultate.
Također ima još par playera u beti kojih nema marketu
Mixzing se sjećam da sam davno koristio još na Samsung Galaxy-u i imao je neki bug da se player stalno crashao (sad vjerovatno više nema tog buga).
Već sam prije promatrao neke music playere na internetu ali sam htio čuti kakve playere naši forumaši koriste.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Skinuo sam na Galaxy S II aplikaciju Screen Capture, i screenshotovi rade. Bez da se mobitel roota. Ovo je prva aplikacija koja to radi. Konačno
Mozes li mi poslati link na privat? I ja trazim neku apk za nerootane, a s kojom mogu uslikati. Hvala
imate na marketu app PicMe za to netreba rootanje mobitela.
PicMe radi samo na mobitelima koji su rootani. Ja imam nerootani mobitel i sad sam skinuo PicMe i ne radi jer mi treba rootani telefon. Ja sam pitao za ovu aplikaciju koju je preporucio decko prije.
radi jer ja imam nerootani mobitel.
što ti javlja
Za glazbu koristim PlayerPro.
PowerAMP je odlican ali sam imala FC i javljalo da nemam licencu :-(
Sto se tice PicMe, kad nisam rootala mob, također nije radilo. Javljalo je gresku da mob mora bit rootan da bi koristila aplikaciju.
Ne radi. I jos ti u Marketu pise prije nek ides instalirati PicMe da je uvjet rootani mobitel. Ne kuzim na koju foru tebi radi
ShootMe također traži root, ali prema riječima jednog vlasnika normalno radi na ovom novom Huawei mobu iz Bonbon ponude. Misteriji...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni je radio ovaj, ali ne znam hoće li raditi i na drugim mobitelima...
https://market.android.com/details?i...=search_result
Evo još jedna zanimljive stranice za crack aplikacije. http://crackappsite.com/index.php
Imala sam jednu aplikaciju, ili launcher, ne sjecam se sad, ugl omogucavao je da iz aplikacije koja nema vec u sebi exit izadem sa dugim pritiskom na back, i aplikaciju time ugasim.
Jel netko zna o cem pricam?
Trenutno koristim go launcher ex..
Jel zna koj dobar program za statistike trcanja?
Bookmarks