ako se dvoumis izmedju t2 i bonbona, savjetujem bonbon. i govorim iz osobnog iskustva (tele2 pretplata -.-):
Tele2: zoves SZK, preko 90% stvari NE znaju, stalno cujes "pricekajte trenutak" (valjda dok trazi okolo kaj je). SAMO JEDNOM su mi pozivom rijesili problem, uvijek vele da saljes prigovor na mail. Kad posaljes mail, odmah ti dodje automatska poruka da ce ti prigovor bit rijesen u roku 48h. HA HA HA, najkrace kaj sam ceko bilo je SEST dana i to kad sam im zaprijetil konacnim raskidom ugovora. NIKAD ti ne odgovore tocno iz prve, uvijek odgovore nekaj samsvim 16, pa im moras dodatno pojasnjavat i cekat da ti odgovore.
UKRATKO: SZK TELE2==KATASTROFA;
Bonbon: imas forum ovaj, forum.hr, facebook, twitter, telefonski, mailom, chat na stranici njihovoj, sluzbeni forum njihov, ma kaj god, i UVIJEK rijese zacas problem (najduze kaj sam ceko bilo je 15tak min).
Tele2: mreza van grada KAOS, los zvuk je opcenito gdje god se nalazis, slabiji signal==pucanje veze. Ako nemas pokrivenost tele2 signalom, prebaci ti se na t-mobile, a onda ti je MB=2kn (?) i obracunska 100kB;
Bonbon: T-mobile infrastruktura. Pametnom dosta![]()

Odgovori uz citat
) koliko mjesečno trošiš na pozive, smsove i internet i onda je lako izračunat okvirno šta ti je najjeftinije 

Bookmarks