Ne znam samo gdje ce jeftinije od Galaxy-a koji je ionako najjeftiniji android kod nasa nije bas da se moze reci da je kvalitetan
![]()
Samsung I5700 Galaxy Spica, poznat kao i Galaxy Lite (prvotni naziv)Bliži se trenutak kada će jeftinija verzija Samsung Galaxy-a u prodaju.
Model će imati naziv I5700, dok će onaj manje kriptični naziv biti najvjerojatnije Galaxy Lite.
Specifikacije:
3.2 megapixel camera
1GB memory
AMOLED display
Više detalja na http://www.engadget.com/2009/09/08/v...keepin-it-cla/
Zadnji uredio HCSC : 23-10-2009 u 17:55 Razlog: ispravljen naslov
Ne znam samo gdje ce jeftinije od Galaxy-a koji je ionako najjeftiniji android kod nasa nije bas da se moze reci da je kvalitetan
![]()
"Pravi" Galaxy i nije tako loš zapravo. Ima 5 MPx kameru i 8 GB interne memorije. Tu su naravno GPS, WiFi i ako se ne varam HSUPA data brzina.
Kada se usporedi sa svim Androidima jedino ga je HTC Hero bolji i to najviše zbog fenomenalnog SenseUI-a.
Sinoć sam napunio bateriju do kraja i ugasio ga. Ujutro (cca 08:40) sam ga upalio i trenutno (cca 22:30) je na 81% baterije.
Imao sam blizu 10 min razgovora, nešto prijenosa podataka preko EDGE-a, par aplikacija instaliranih sa uključenim WiFi-em i okinuo sam par fotki sa blicom.
Ugašen 3G, WLAN, BT i AutoSync.
To je dosta slabo korištenje ali me iznenadio ipak. G1 mi je trošio više bateriju, 1 dan uvrh glave pa da ga i ne taknem...
izašao preview moba, vrlo dobar preview
mob je promijenio ime, sad je Spica(možda špica hehe)
http://www.gsmarena.com/android_powe...-news-1194.php
-AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors 320 x 480 pixels, 3.2 inches,
-Android OS, v1.5 ,
-Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus,
-Wi-Fi 802.11 b/g,GPS....
http://www.gsmarena.com/samsung_i570...spica-2965.php
![]()
već postoji tema
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64654
promijenili su mu ime iz lite u spica
mob je službeno predstavljen
ima 800MHz proc, 256 RAM, baterija 1500mAh
cijena u rusiji će bit oko 320 eura
http://www.gsmarena.com/samsung_i570...-news-1203.php
Ima kakvih vijesti o ovom mobu? Ima li ga kod nas?
evo friško
Nadam se da će skoro i kod nas!
Izgleda da ovaj mobitel nije nimalo popularan. Ne znam zasto je to takoMene zanima ako neko ima iskustvo sa ovim telefonom,da to podjeli sa nama ovde na forumu.
Ne cini mi se los. U istom je cjenovnom rangu kao Wildfire i lg optimus a ima najbolje performanse![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Pozz svima !
Imam mali problem, valjda je mali !
Imam Samsung i5700 Galaxy Spica, na Androidu 2.2, i ja sam nesto cackala po screenu i nestalo mi je shortcut za menu!!!! Upomoc sta da radim ?????
imam samo par programcica na onih par screenova lijevo i desno, ali menu mi nema !!!
Pomagajte
Unaprijed hvala !!!
Ufff...
Ajde za drugi put prije otvaranja nove teme OBAVEZNO procitaj pravila o naslovima tema.
Inace, takve stvari su obicno iskljucivo do launchera koji se koristi, a buduci da ne znam koji i kakav launcher je na samsungu, nazalost ne bih znao pomoci.
ufff sorry nece se vise ponoviti, u panici sam na brzinu napisala i trazila pomoc
jeli uredu da mi kontsantno jede kredit ovaj telefon ?????
Zadnji uredio ravilov : 05-04-2011 u 20:31
hmmmm to nije bas dobro, cim postavim na enable data podatke, samo povuce sa interneta promet, i odoseeee kune GRRRR
to mogu provjeriti preko interneta na lapu, ili moram opet koneciju preko mobtela???
Vec vise puta receno - Android kao OS je izrazito internet-baziran (mislim ono, pa pogledaj tko mu je "tata"), i skroz je logicno da jako puno toga radi sa internetom.
Zato vecina korisnika ili nadogradi pretplatu kod operatera nekim data paketom, ili trajno iskljuci 3G/data.
jos jednom se zahvaljujem RAVILOV-u na strpljenu !!!
imam jos jedno malo pitanjce ! hehe
kako i gdje da skinem ovaj sat kao sto je gore na slici ??? kod mene ga nema ?? na froyo 2,2, a uzasno mi se svidjaaaa
EDIT:
OPET JA !!!! valjda me necete udaviti hehe
instalirala sam gingerbread 2.3.1 cyanogenMOD7 .0.0. RC0, ALI sada mi ne radi ni Bluetooth niti GPS, a ne mogu ponovo da aktiviram vidljivost preko USB kabla, tako da ne znam kako da povezem racunar i mobitel da vratim neki stariji ROM, moze mala pomoc ?????????
EDIT2:
evo sve sam sama sredila !!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))
Zadnji uredio ravilov : 16-04-2011 u 17:03
Imam problem sa rootovanjem ovog teledona.
Imam ga vec godinu dana, zabada, koci jer ima update 2.1...
gledao sam na samdroid i nasao android 2.2 koji, kako sam shvatio odlicno radi. A i aplikacije mogu da se instaliraju na SD
Pokusao sam sve da rootujem telefon ali mi ne ide od ruke. Ono sto je problem, kako ja mislim je Driver.
Moj telefon nema root, tako da kad pritisnem Vol -, Call i End Call izbaci samo znak uzvike. Po onome sto sam procitao trebam da mu unacim LK.xx, kad stisnem Vol-, Camera i End call, dobijem onaj gde pise Download i liniju ispod download koja treba da se puni. Onda telefon povezem na kompjuter preko usb i u se javlja problem. Kompjuter ne prepoznaje Samsung modem kao sto treba vec pise Unknow Driver.
Na nekoj stranici sam nasao da cekiram na telefonu Mass Storage only, ali moj telefon to nema. Kad mi je telefon normalno ukljucen onda ne neophodno da pritisnem ono Mount otvori kao fles.
Pokusao sam da instaliram neke drajvere na moj racunar ali stanje je ne promenjeno.
Sta moze da bude u pitanju?
Kako vidim z4root bez brige odradi root na tome galaxyu.
Tako da za samo rootanje nema potrebe za driverima.
Ako dobiješ ovakav uskličnik:
Onda ti je mobitel u downloada modu i spreman je za flashanje preko ODIN-a..
Kompletan tutorial sa svim potrebnim alatima imaš ovdje.
Koliko sam skužio (neda mi se sve čitati) tako možeš flashati već prerootani rom pa ti rootanje istog nije potrebno.
Every man is a genius until he opens his mouth.
e bas to mi pokazuje, pratio sam ovaj tutorial i evo gde mi je zapelo:
Stisnem volume down + power button + camera i dodjem do
povezem na usb, najpre sam probao na winXP posto njega koristim i pokaze mi ovo:
A u Device Menadzeru to izgleda ovako:
(nemoj da vas buni ovo other driver pod znakom pitanja, to mi nije instalirana muzicka integrisana i TV kartica)
Onda sam negde procitao da je neophodno imati win7 da bi prepoznalo driver. I to sam podigao i evo sta sam dobio na njemu:
Ono sto sam probao na XP je:
1. Da instaliram PC Studio
2. Da skinem fajlove koje cu probati da ubacim preko onog Upload Driver
3. Skinuo Samsung_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1_3_2200_0.e xe i instalirao ga
Za Win7 sam probao sve ovo odozgo i plus sam probao da instaliram Kies.
Kad pobrisem sve te drajvere i ukljucim tel onda komp vidi samo neki nepoznat drajver pod imenom G. Recimo za TV karticu pise Pc Device, za muzicku Multimedia Controller, a ovo samo G.
Tek kad pokusam da instaliram neki od drajvera izbaci mi ono kao gore sa slike u Device Menager
(ovo vazi samo za win7) xp i sa drajverima i bez njih vidi unknow driver
Ono sto je cudno, cekirao USB Debugging, povezem telefon na xp i on vidi da je povezan GT-I5700, instaliram PC Studio i sve radi, na Win7 sam skine drajvere sa interneta i instalira. ali kad zadrzim volume down + power button + camera i prikljucim na usb uopste ne vidi, pokazao sam slike kako vidi telefon tad.
Ako ima jos neki nacin predlozite
Zadnji uredio Hudini : 01-04-2012 u 02:33
Koliko znam KIES sam instalira drivere za mobitel. (koje obavezno trebaš i to ti je prvi korak)
Probaj ga downloadati OVDJE, deinstaliraj taj koji imaš te ponovno pokreni instalaciju ovog sa linka.
Mobitel ne spajaj preko usb hubova ili što ja znam, već direktno na jedan od usb portova straga na matičnoj ploči.
Više ti neznam što reći jer nisam imao takav samsung. Za više informacija vidi ovdje.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Dobio sam Samsung galaxy Spica i nisam zadovoljan.Kada sam ga dobio mogao sam da youtube koristim samo oko 2 meseca, zatim neke igre mi ne rade, android ne može da se update, onda sam promenio karticu sa vip na mt:s i ne mogu da se salju poruke.Onda posle 3-4 meseca nemam SIGNALA!!! Sve sam probao ali nista ne valja
SAVETOVAO BIH SVIMA DA NE UZIMAJU OVAJ TELEFON AKO STE OVO PROČITALI ZATO STO JE OVO ZIVA ISTINA O TOM TELEFONU!!! I UZMITE IPHONE ILI SAMSUNG GALAXY Y MOZE I S,S2,S3![]()
Bookmarks