Nzm nekako me vuce iphone4 samsung bas i ne radje cu uzet . Dal galaxy ima gps?
Izvoli direktnu usporedbu pa uspoređujIphone ima veću rezoluciju ekrana, međutim Galaxy S ima fizički veći ekran, i to dosta (0,5'').
Nzm nekako me vuce iphone4 samsung bas i ne radje cu uzet . Dal galaxy ima gps?
Ono od maloprije nije veci ekran vec ima vise pixela tj ljepsa je slika i ostalo ja ipak uzimam iphone 4 to je moja zadnja rijec, ti. Ne promisljam se vise.
Po meni Samsung,
kod iPhone-a dobijes bolji displej ali manji, SAMO 1. godinu garancije, dosta ogranicen mobitel, baterija mozda malo bolja kod iPhona, kamera malo bolja kod iPhone-a, procesori isti...
Samsung;veci ekran,duza garancija,ljepsi i veci display,jedino losija izrada...ugl.odlican mob
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Galaxy ima veci i kvalitetniji ekran, samo mu je manja rezolucija. Ja sam ponosni vlasnik Galaxya i preporucio bih ga svakome.
No možda bolje da uzmeš iphone, android je ionako za nešto naprednije korisnike koji vole prćkat po recoveryu, stavljat razne romove i kernele te koji ne prihvacaju onu appleovu politiku: evo vam mobitel, stavljajte aplikacije i budite happy - drugo ništa ne dirajte. E da, iphone i ima appleov logo, FTW!
E i još nešto, dvoumiš se između dva modela od 4k-5k kn, a nisi mogao sam niti provjerit imaju li oba dva GPS?
Da, trebo je onda postavit pitanje, Koji je mobitel bolji za mene ;-)
Jedino ne razumijem
- MicroSIM card support only, moze tko objasniti, Sad sam vidio link, kuzim ja mobitele, znao sam da oboje imaju gps, ali ja zelim brzi, s jakom kamerom, brzim internetom, velkom memorijom i sve slicno sto imaju ovi mobiteli.
Sad me to jos vise nadrazuje ne zelim da se na displayu vide pixeli i da mi mob steka, to je iphone,a samsung je nezz, android i to je to to me muci ja zelim da bude android s onim sto sam rekao. Samsung ima 8/16gb a iphone 16/32gb. To me ubija.
DA, iphone ne radi s obicnim karticama nego micro sim karticama. Što se tiće ekrana i memorije, u pravu si, kupi iphone. Ja svaki put kad pogledam super amoled ekran na galaxyu s iju rezolucijom pomalo odumrem.
Još donedavno, ljubitelji Applea i iPhonea su tvrdili da im je rezolucija na 3G-u 8i 3GS-u) sasvim ok i da im ne treba veća od te. sad im odjednom nije dobra ona na SGS-u i DHD-u nego je dobra samo ona na i4. Na tako malom ekranu tako velika rezolucija (kao na i4) nije korisna i više je marketinški trik nego stvarno potreba. Sumnjam da ćeš vidjeti piksele na SGS-u (osim ako ga možda ne staviš par cm od očiju, a to nema nikakvog smisla).
Thx na savjetu, ipak cu onda uzet Sgs iphone je malo preskup za odrzavanje(micro sim card, i slicno) kako god iphone bio dobar toliko je i los (blototh, nema mem. cartice,nema standardne sim kartice) to mi je zao.![]()
Ima iPhone dosta nedostataka za tako skup mobitel.....
Bez obzira na sve, mislim da je tebi ipak bolji iPhone
SGS je za naprednije korisnike reko bi
Micro SIM je besplatan (vip i tmobile), samo dođeš kod operatera i zamjene ti ju. Imaš dovoljno memorije, jedino što bi ti preporučio da pronađeš nekoga da ti objasni kako prebacit pjesme na mobitel
A iPhone je napravljen za ljude kojima je po defaultu sve ok. I ne zaboravi da ne vidiš pixele ^^
Ljudi eo iman jedno pitanje. Mislim se da uzmem Samsung i9000 galaxy s , ali nisan siguran jel to pravi mobitel za mene... Znaci meni je najvaznija multimedija,kamera i fotoaparat te brzi internet... Vec san ima iskustva sa Touch screen mobitelima i sa android mobitelima tako da mislim da mi to nebi trebalo predstavljat problem. Nisam siguran ako postoji neki drugi mobitel koji ima ovo sve bolje od galaxya a da nije prevelika razlika u cijeni...![]()
sta ti znaci 640:9
galaxy s ima 1500 li-ion bateriju a iphone 4 ima 1420 li-ion bateriju
za samsung si mozes kupit memorijsku karticu
samsung galaxy s plus(i9001) ima bateriju 1650 li-iona
Zadnji uredio ravilov : 21-06-2011 u 17:43
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@cistamlakaCRO,
Jel vidis gumb Uredi Post? Drugi put koristi njega umjesto spammanja sa ovoliko postova zaredom.
li-polymer baterije su iste ko li-ionske. nijedna nije bolja od druge. jedina razlika je ta da li-polymer koristi suhe celije, a li-ion koristi tekuce celije. suhe celije ti daju mogucnost da oblikujes bateriju u skoro bilo kakav oblik (znaci jako tanak, izduzen, svinut, ...), a baterija s tekucim celijama mora biti u nekom kockastom ili kvadrastom obliku.
use google...
Ja sam koristio i iphone, sad koristim galaxys, moj prijedlog koji god uzmes neces pogrjesiti.
Sa androidom imas puno vecu slobodu, i takve neke stvari, dok iphone ima osto svojih nekih prednosti..
Sto se kamere tice, bolja je kod iphonea, baterija je mozda malo bolja kod iphonea, za iphone imas veci broj aplikacija/igara, dok za android taj broj raste ogromnom brzinom..
Prijedlog za iphone, ako se ne nalazis na mrezi kod koje mozes kupit iphone, nemoj ga ni uzimat, to me je najvise i odbijalo kod iphonea
Bookmarks