Postoji li tako nešto, ali bez serverske aplikacije? Znači, na komp se spojim preko BT-a i mobitel glumi neki HID uređaj, nešto kao što se može na Sony Ericssonu.
Gmote server aplikacija, preko mobitela se nemože upravljati windows media playerom? Znači da šaltam pjesme s moba al da se mjenjau u wmp-u, a ne iz nekog foldera iz kompa.
Inače, aplikacija je odlična, uz to "šaltanje" pjesama može poslužiti kao bežični miš i tipkovnica, preporučujem svakako![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Postoji li tako nešto, ali bez serverske aplikacije? Znači, na komp se spojim preko BT-a i mobitel glumi neki HID uređaj, nešto kao što se može na Sony Ericssonu.
FAQ kaže sljedeće, pa probaj:
http://www.gmote.org/faq#Can_I_use_a_media_player_other
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Teoretski postoji, zove se AndroHID, no nikome koga znam (ukljucujuci mene) nije poslo za rukom natjerati da to proradi. Zacudo nema ga na marketu, te jos gore, vjerovao ili ne, to je JEDINI app te namjene koji sam uspio pronaci. Osim toga, ne podrzava puni HID (tipa full QWERTY tipkovnicu), nego je namijenjen samo za media playere i slicno.
Auto-Rotate Status Bar Switch
ili
AutoRotate Switch
Ja radije za to koristim Quick Settings. Također se nalazi u status bar traci, samo onda imam pristup više opcija.
Napravio sam sve kako piše i probao.
Radi sve (znači pojačavanje - smanjivanje, start - stop - pause i mute) ali kada sam u wmp-u, čim ga minimiziram neradi, a šaltanje uopće neradi. Nadam se da će uskoro s novom verzijom proraditi, jer piše da ovo još nije skroz funkcionalno.
Jel itko isprobao ove teme za WidgetLocker?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ekipa, samo da vam javim da hrvatska tvrtka za navigaciju Mireo ce uskoro izdati navigaciju Don't Panic koju mnogi hvale. Navigacija je vec izasla za iPhone, a uskoro ce i za Android platformu. Placa se kojih 50 kn, a za te novce dobijete na poklon kartu nase Hrvatske, a ostale cete morati kupiti. No, navigaciju svi hvale, a mozete i misliti kakve ce tek biti detaljne karte za Hrvatsku. Zasigurno ce to biti najbolja navigacija i izgleda jos k tome jako dobro. Vise na www.mireo.hr
Pitanje je na koji način šalje komande, dali kao global shortcut ili drugu kombinaciju tipki ili kao "lparam" poruke. Prije da je kombinacija nekih tipki, a to je najčešće i površno rješenje (boljka je baš to što spominješ, minimiziranjem aplikacije gubi se fokus i shortcutovi ne stižu do nje).
Nešto se pričalo i ovdje:
http://cafe.mobil.hr/threads/66246-A...l=1#post966972
Bit će uskoro![]()
Zadnji uredio xlr : 28-03-2011 u 22:48 Razlog: typo, ispravljeno na što sam mislio
Onda to nije global shortcut nego običan shortcut koji radi samo dok je player u fokusu. Rješenje je pronaći Windows aplikaciju koja podržava global shortcute (Winamp, Foobar,...) ili Android aplikaciju koja podržava multimedia shortcute (kao što imaju tipkovnice).
Da, ne radi ni meni, šteta...
Koja vam je inače najbolja aplikacija za udaljenu kontrolu, po mogućnosti da radi preko WLAN-a?
Zna tko gdje skinuti crackani SPB Shell ili SPB Shell 3D -- s applaneta ne ide .... bar ne trenutno
4shared, forum mobilism, ipmart, rapidshare, google. Imas puno opcija pa trazi.
Pozdrav drugari, jel ima neki program da se vidi kad te neko zove il salje sms da prikaze njegovu lokaciju gdje se trenutno nalazi milim da gps ocita njegovu lokaciju, jel postoji tako nesto
Pozdrav!
trebao bih dvije aplikacije ili je to možda sve u jednoj.. 1. Trebao bih aplikaciju koja bih brojala korake, nešto kao pređeni put koliko sam metara prepješačijo, i da se vidi ruta gdje sam sve prešao, obišao itd...
A druga je za bicikli, ono da mjeri pređene kilometre, brzinu koju vozim i da spremi kao rutu koju sam prošao....
Za sportske aktivnosti, http://www.sportstracklive.com/
Trebam neku aplikaciju za slanje SMS i MMS poruka, na Marketu ne nalazim nista pametno. Official aplikacija je ocajna, nema skoro nikakvih opcija.
Probao sam obje i ne svidjaju mi se, boli glava od sarenila i smileova...
Neznam koliko si se igrao s Handcentom, ali možeš ga podesiti da izgleda identično stock Messaging aplikaciji bez kiča i smajlova.
Nazalost, ako ti nijedna od te dvije ne odgovara, bojim se da nema nista drugo...
I da, Handcent se da prilicno konfigurirati, ja sam izbacio sve sarenilo i vec ga jako dugo koristim tako i nista me ne smeta.![]()
Ne znam, nikako ne mogu namjestiti da istovremeno imam i foldere i normalan prikaz poruka kao sto Symbian ima. Taj njegov sistem mi je idealan, nije pretrpano, a u potpunosti je funkcionalno. Imam arhivu od cca 1000 poruka i nemam pojma kako to sve posloziti. Za kraj, Handcent mi zastekava samo tako, za svaku naredbu mu treba 1-2 sekunde dok razmisli...
Bookmarks