Evo i jutarnji - http://www.sendspace.com/file/hpictg
betalabs.nokia.com/apps/nokia-bubbles
Probajte ovo, prava stvar !
Samo za C7 treba update PR 1.1 inače ima problema sa automatskim okretanjem zaslona
@joe3052 probao sam skinuti ali mi nece instalirati niti "core" niti "all" verziju. javlja neku gresku na kraju...a ja jedva cekao da isprobam. btw, imam instaliran PR 1.1
Za sve one koji zele igrice na Symbian^3, imate na demonoidu lijepu zbirku igrica....potrebna je registracija i samo u trazilicu upisete "Symbian^3" ili "N8". sve igre rade i nije potrebno potpisivanje.
Pozdrav
btw, trebao bi mi "slide to unlock" ali full verzija, ne ona free koja je na ovi store-u
Zadnji uredio HCSC : 19-02-2011 u 20:38 Razlog: spojeni postovi
Everything else is just a sport,
Paintball for Life!!!
Dal je kupovanje preko Ovi storea sigurno? Dati tamo broj kartice i to?
Diners i Amex su sigurni u smislu i da netko zloporabi tvoju karticu snošiš troškove 100 eura ko neki penali a dalje murja lovi, to ide kartičarima uz posao...
e ljudi na bonbonima kolko su vas N8 koštale?
mislim koji su prešli na tu mrežu lol
Zadnji uredio gambino : 11-03-2011 u 21:07 Razlog: rush
dali na nokia c7 se moze staviti Live Wallpaper i gdje se mogu naci
Mislim da je jako sigurna zastita kupnje preko ovi aplikacije, kao sto i pticice ja grani znaju to je nokijin itunes koji paze i maze. Sumnjam da ne traze stalno rupe i krpaju ih rado krada i ostaloga. Znas kako kazu dobar glas daleko se cuje a losiji jos i dalje. Ne smiju si to dopustiti jer je ipak to "novo" u telefoniji i nisu si ljudi jako puno informirani pa bi takvi brzo odustali od toga kad bi culi takvo nesto. A i uvjerio sam se sam da ljudi koji stajaju po 10 sati na netu nemaji pojma sto je PayPal haha a kako bi tek preko toga onda uzimali.
Zadnji uredio n76_n76 : 12-03-2011 u 16:41
In Jack Daniel's veritas
sve igre, aplikacije, teme za symbian 3 na jednom mjestu....ali apsolutno SVE!!!!
http://www.n8fanclub.com/
pozdrav i nadam se da ce vam koristiti
Everything else is just a sport,
Paintball for Life!!!
Malo se usporile novosti oko N8... ajde dajte neke aplikacije koje volite koristiti na N8, preporuke i sl.
Ja koristim jako malo osim defaultnih, zato i pitam. AccuWeather i Operu.
Htio bih nešto poput MyTracks na Androidu, da uključim, da mi logira kuda se mičem i da to može
poslije prikazati na nekoj karti ili eksportati na Google My Maps.
Isto tako, picasa web albumi, ima li kakav dobar browser?
Što koristite za upload slika? Pixelpipe?
Nokia N8 / RM-596 / PR1.0 / 011.012.284.02
ja koristim sports tracker..bar mislim da se tako zove..nisam ga jos potpuno skuzio al po isprobanom dosta je dobar..ima i prikaz kretanja na karti..brzinu mjuzu koju slusas na pojedinim tockama rute itd..i isto koristim operu accuweather i nimbuzz
e a jel netko koristi mail for exchange i kako je postavio MfE..konkretno, želim si MfE postaviti kao klijent za službeni mail i ne znam što uopće trebam upisati pod "domena"
Zadnji uredio sumnjivi : 28-03-2011 u 22:43
ovo mi je odlično
http://betalabs.nokia.com/blog/2011/...medium=twitter
A ok je meni, ali najviše mi se sviđa što vidiš kad imaš poruku/propušteni poziv. Ipak je tek eksperimentalna aplikacija.
da to je isto ok..ali primjetio sam da mi breathing light ponekad radi ponekad ne..kad je uključen sleeping mode, odnosno kada se samo crveni sat vidi
Ja to kad instaliram nevidim gdje se nalazi i kako aktivirat?
Evo nasao sam samo mi nije jasno jel to non stop gori taj sat i ta animacija ili?vidim da se mjenjaju te pozadine svako malo...netrosi li tako bateriju kad je non stop ekran radi...
Zadnji uredio domy_os : 04-04-2011 u 00:23 Razlog: spajanje postova
da stalno radi..umjesto onog sata koji je po defaultu..i animacije idu stalno..a ako si namjestiš sleeping mode onda ti se animacije gase i ostaje samo crveni sat..pa ja nisam primjetio da nešto posebno potroši bateriju..otprilike kao i da imam normalni sat
Bookmarks