Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 3823

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam uspio sve napraviti...ali satelite nikako ne može uhvatiti...otišao sam na otvoreno i par puta ponavljao po 5-6 minuta i ništa...nema nikakve dojave da je pronašao satelit..kad kliknem gotovo i odem na "Vidi kartu" uopće ne pokazuje da ima satelita... i kad kliknem na "vidi kartu" uđe u nutra..u desnom donjem uglu piše no map a gore traženje satelita...

2x sam ponavljao i spremao mape preko MapSource jer sam mislio da sam tamo pogriješio,ali nisam...učitao sam samo AdriaRute i to su zemlje balkana...probao sam označiti samo Hr.neće ni to...tako da mislim da je problemu tome što ne pronalazi satelite..

u tutorialu piše: "Ukoliko karte nema i piše No map, znači da mobitel nije pronašao satelite ili karta nije uspješno prebačena"

Karte sam slao kao na tutorialu..Send to device- Device: Garmin mobile XT i slalo-spremalo ih je sve skupa 5-6min.

Da li netko zna kaj ne štima

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao toncek12 Pregledaj post
    Ja sam uspio sve napraviti...ali satelite nikako ne može uhvatiti...otišao sam na otvoreno i par puta ponavljao po 5-6 minuta i ništa...nema nikakve dojave da je pronašao satelit..kad kliknem gotovo i odem na "Vidi kartu" uopće ne pokazuje da ima satelita... i kad kliknem na "vidi kartu" uđe u nutra..u desnom donjem uglu piše no map a gore traženje satelita...

2x sam ponavljao i spremao mape preko MapSource jer sam mislio da sam tamo pogriješio,ali nisam...učitao sam samo AdriaRute i to su zemlje balkana...probao sam označiti samo Hr.neće ni to...tako da mislim da je problemu tome što ne pronalazi satelite..

u tutorialu piše: "Ukoliko karte nema i piše No map, znači da mobitel nije pronašao satelite ili karta nije uspješno prebačena"

Karte sam slao kao na tutorialu..Send to device- Device: Garmin mobile XT i slalo-spremalo ih je sve skupa 5-6min.

Da li netko zna kaj ne štima
    mislim da je sve ok, a mozes probati ovo da provjeris:

kad upalis garmin imas gore lijevo 4-5 crtica za jacinu signala... kad to otvoris imas za biranje koji gps koristiti, ako nije stavis integrirani, a ako opet stisnes srednju tipku otvore ti se vidljivi sateliti i jacina signala... kad su stupci prazni onda nije spojen, ali vidis promjene... kad barem 3-4 satelita dostignu visoku jacinu signala onda bude se uskoro spojil... barem ti nebude dosadno kad stojis vani i cekas milost, ovak vidis dal se kaj dogada ili je mozda neka hardverska greska... bez obzira dal si dobro karte stavil ili bilo kaj drugo krivo podesil, garmin se mora spojiti...

(nadam se da sam tocno sve objasnil, pisem napamet jer nemam garmin trenutno na mobu...)

ako se vec tolko mucis, upali a-gps (potpomognuti gps) barem prvi put da vidis dal radi pa onda ugasi garmin, iskljuci a-gps i vidi dal bude se spojil opet, ako bude onda je sve ok...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 889
    Posljednji post: 17-08-2015, 00:21
  2. Odgovora: 361
    Posljednji post: 20-08-2014, 11:25
  3. [n-gage 2.0] pitanja vezana za instalaciju, program i igrice
    By v.d. in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 128
    Posljednji post: 08-10-2010, 09:25
  4. Odgovora: 257
    Posljednji post: 28-07-2010, 22:25