Pozdrav svima!
Ovak...pokušavam hakirati satio i imam problemčić...potpisao sam aplikaciju HelloOX2.v2.03 i tu potpisanu sam kopirao na karticu ...normalno mi instalira aplikaciju,al onda kad pokrenem HelloOX2 da odradi svoje tad mi piše "unpacking file.." i nikako da završi...probao sam par puta i ništa...ovu noć sam ga ostavio da odradi,al ujutro se probudim i još uvijek niš...jel možda greška što imam update-an software ? jesam možda trebao to napravit prije update-anja? ako sam u tome pogriješio dal se može ponovo vratit onaj prvi software pa ga hakiram i opet instaliram novi?...uglavno tko zna nek mi pomogne
...hvala
btw. nemojte mi "pomagati" ovim linkovima jer po tome sam sve radio i nisam uspio
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=66893
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=67942
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=68867
imam hakiran mobitel sa onim Hellobride.. kad hocu usnimiti igricu u jar-u, mogu je usnimiti samo na memoriju telefona, kad stavim da usnimi na memorijsku karticu piše ovo: certificate error contact application manager.
trazim i trazim..nigdje na netu slican problem..zna li tko ovdje u cemu je problem?
pod app manager, opcije-ALL su podešene...i dalje ne radi na memorijskoj.. više puta sma formatirao i ništa..
help?
zzzzzZ
Dali je moguće hakirati C5-00 verzija softvera 031.022.266.01?
Kako dobiti licencu za Quickoffice?
Ako je već bilo odgovora ma ova pitanje molim link jer sam prvi put ovdje, a pitanja i odgovora ima puno puno.
Hvala
ok imam 5630 i dugo nisam kopo po njoj i nezz dali su se neek stvari promijenile. to jest dali izasle neke jednostavniej metode itd.
trebo bi hakirati da mogu otvarati c/privates sa xplorerom ne mogu otvorit vidim folder ali ne mogu ga otvorit.
dali ako stavim hellox i roompatcher hocu li moci otvarat taj folder ili ima neka druga šema hvala na pomoci
ok imam problema sa halloOX skinuo sam zadnju verziju sa sluzbene stranice. signo je i instaliro.
i sada ako idem pokrenuti roompatcher kaze da nije signano. a ako pokrenem bas aplikaciju an mobu od hallox i kazem da haka mob tako se vrti po 20min i ne napravi nista grrrr stoji an unpacking files
Zadnji uredio domy_os : 04-02-2011 u 01:44 Razlog: spajanje postova
Ja imam nokiu n78 i kada hocu da instaliram Helo ox 2.02nece da mi instalira kaze nesto certifiat i ne da mi.A sa drakirousom sam probao 5puta i ista prica uvek nece da mi otvori SYS/BYN nece pa nece, a primetio sam da kada otvorim Helocarid i kliknem na Menu1 nemamopciju da kliknem na yes i nista se ne dogadjada iscitabva onih 18 gresaka ili sta je vec, samo otori ja kliknem na menu1 izatvori se.Sta da radim molim za pomoc,tel j original iz FINSKE, sve sam radio korak po korak i to sa vieo tuorijalom.
Sve sam ja odradio i dobio kljuc i certifikat ali kada sam instalirao hello ox2 i nemam rompatcher nigde, nema ga imam n78.Sta sada da radim.Ja sam instalirao pokrenuo hello ox2 i on je odradio sve, pitaome da instaliram Modo i na kraju je pisalo da je sve odradio i da je gotovo i da ga mogu izbrisati, ali nemam patcher.
Nema potrebe za ponavljanjem pitanja.
Jesi probao skinuti Rompatcher i odvojeno ga instalirati?
http://www.symbian-toys.com/rompatch....aspx#download
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jesam skinuo sam ga sad i potpisao i kada samhteo da instaliram obavestio me je Nije dodeljen potreban pristup aplikaciji.Nece pa nece, instalirao sam malopre rom patcher ali nece da se otvori uopste,nece.Ja ne znam sta vise da radim, u tel je podeseno sve kako treba.Ja sam obrisao helloo ox pa ponovo instalirao i kada sam ga otvorio on me pita d ali hocu da odhakujem ili ponovo hakujem tel, sta da radim.Jer ja moram odraditi ovo sa patcherom jer je n78 i fp2.
Nemam pojma kako se FP2 odražava na mogućnost hakiranja, mogu ti dati jedino stariju verziju Rompatchera pa probaj s njom:
http://www.mediafire.com/file/u71l6v...ROMPatcher.rar
A neznam imaš li već patch na SD kartici (/patches folder) pa vidi ako ovo pomogne uz uvjet da Rompatcher proradi:
http://redpepper007.ucoz.com/news/2009-03-07-66
Pogledaj i ovu temu, mislim da bi se našlo iskustava s FP2 telefonima (možda ćeš se trebati registrirati):
http://www.symbian-freak.com/forum/v...79fa71adefc718
Hvala, probacu sada.A vidim da ima opcija u helloo ox dase odhakira tel, dali se moze to uraditi, pa da ponovo probam da hakujem/
Nece da se instalira, opet kaze da nije dodeljena potrebna prisutnost zaaplikaciju.Probao sam da dehakiram sa opcijom u hello ox ali skoro sat vremena mi skljanja root cert i ja sam prekinuo, sta vise da radim ne znam.I gde da skinem patcher koji mogu da otvorim, imam dva patchera u tel ali ne mogu da ih instaliram traze mi da pomerim datum, pokusavao samsa dvadeset datuma i nece.Vise nisam pametn, sta da radim.
Zadnji uredio xlr : 29-03-2011 u 21:48 Razlog: spojeni postovi
Nemam više ideja, a nisam se nikad ni susreo sa FP2 modelima. Probaj malo proguglati o tome, vjerojatno se malo ljudi na ovom forumu susrelo s tim problemom pa nemoj stvarati krivu sliku da ti netko ne želi pomoći - pomoći će tko zna i nije sebičan.
Hvala tebi, a ako mi verujes, evo vec 6-ti dan se zezam sa ovim, i resio sam da izbrisem helloo ox i da li ce on sa sobom povuci ono sto je on odradio,tj. sto je hakovao.Da li brise i to kada se deinstalira i sa njim ajedno se brise i to.Ja sam pokusao sa opcijom koju ima u njemu za UNHACK PHONE ali sat vremena je sklanjao root cert i ja sam prekinuo.Ma nisam ja znao i ukappirao na vreme zasto se ovo radi, ma nije meni tesko da ja potpisem u kompu aplikaciju koja je nepotpisana pa da je instaliram.Da sam na vreme ukapirao. ne bi se ovoliko zezao, sta mi je tesko da provucem kroz sign-sis i potpisem i instaliram u telefon.
Posto niko osim clana XLR nece ili ne zna da pomogne oko mog problema sto ima, pitao bih sledece.Kada se tel vrati na osnovna fabricka podesavanja, da li se brise ono sto je odradio HELLOO OX2.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
E to sam i hteo, da mi obrise sve ono sto je HELLOO OX 2 odradio.To mi je bilo bitno da mi bude kao pre odradjivanja sa helloo ox2.Mislim na vracanje na fabricke postavke, uneo sam *#7780# i sigurnosni kod"12345" na ovakav proces sam mislio.Hvala na odgovou.
Naime kao što piše i u naslovu,dali mi netko može reć kako hacknut nokiu n97 i što se time dobije i dali se poboljša šta? riječ je o firmware verziji 22.0.110
instaliram helloOX2 i pokrenem ga i počne maping drives par sekundi i onda unpacking files i to vrti i vrti i vrti...Imam E51 300.34.56
može pomoč?
N5110->N3210->N3310->t630->N7610->N6630-N73->E51->LGGT540->N97
Ta verzija se ne može hakirat hellooxom, tako stoji na njihovom webu.
zamolio bih sve koji mogu pomoći,imam nokiu n95 8gb sa ubačenim novim sw 35.0.001
probao sam je hakirati sa y-brovser,instal server exe,i heloox, ali neide dok je bio stari sw na nokiji moglo je ali sada neće.Dali se ova verzija sw može hakovati i kojim postupkom ako neko zna molio bi da pomogne.Hvala unaprijed
Odradio sam sve - dobio sertifikat,odradio HelloOX2 2.03 ubacio u telefon ali nece da ga hacuje (samo vrti Rmoviving root certificat).
Verzija na mobiu je 031.022;moze li se ona uopste hacnuti?
Bookmarks