Zasto mi nece unlock wizard da radi??? pise da ga moram re instalirat.....ali ne znam kako??? pls pomoc....![]()
pozdrav raja, imam jedan problem. imam nokia n97 i garmin na njoj, preko mapsource sam izabrao adria mape i prebacio + sam iz euro mape ubacio svicarsku, austriju i njemacku. problem se javlja kada ukucam neku zemlju na balkanu, ucita nju program i navodi me ali to navodjenje ima probleme, rijetko kad prikaze moje auto na liniji, isto tako kasni po pola minute govor. znaci ja prodjem raskrsnicu a ono mi tek tad kaze skreni desno i prikaze na telefonu, jednostavno garmin kasni (nema dobar prijem). kada imam samo adriu, sve super radi i nemam problema, prilazim raskrsnici i vec mi govori skreni desno ili lijevo.
ima li koje rjesenje za ovaj problem? pokusavao sam i deaktiviranjem mapa u garminu, recimo samo adriu aktiviram i isto. kada aktiviram obje, tad mi treba nekoliko minuta da uspostavi konekciju sa satelitom iako kada je sama adria odmah se konektuje...
Zasto mi nece unlock wizard da radi??? pise da ga moram re instalirat.....ali ne znam kako??? pls pomoc....![]()
Zadnji uredio frizurko : 13-03-2011 u 00:58
oke hvala puno na savjetu ali sam vec nasao rjesenje problema.....otkljucao sam mape preko MapSource-a![]()
Molim POMOC!!!
instalirao sam garmin mobile xt, slijedio cijeli tutorial i sad kad idem pokrenuti na mobu (nokia 5230) ne zeli pronaci gps. u cemu je problem
E potpuno sam razocaran jer ne mogu da resim jedan sitan problem. Kad bi neko bio ljubazan da mi razjasni sta se to desava s telefonom (Nokia 5800 XM RM-356) pa ja ne mogu da pokrenem garmin mobile xt v. od 5.00.00 do 5.00.60 ?! Zapravo, u cemu je problem: prebacim *.sis fajl na memorijsku karticu, zapocnem instalaciju (opomene me telefon da program nije komptatabilan sa uredjajem, medjutim ja nastavim) i zavrsim "uspesno".
Kad pokusam da pokrenem Garmin preko ikonice GmobileXT samo mi se pojavi logo garmin-ov, sa crnom pozadinom, nagovestavajuci paljenje programa medjutim taj prikaz se zadrzi jedan sekund i vrati me nazad u meni. Ne mogu ja tu nista vise da uradim.
Probao sam vise razlicitih vrzija, ali nema promena. Jel neko resio ovaj problem?!
Bilo je toga već... Nisi kako treba prebacio Garminov folder u kojem se nalaze karte i ostale stvari. U slučaju 5800 mora biti E:\Garmin i onda u njemu ovi folderi: Apps, Cache, EULA, Font, GPX, Help, Images, JPEG, POI, Vehicle i ovi fileovi: GarminDevice.xml, SW.unl i karte.
Zadnji uredio domy_os : 26-04-2011 u 23:36
bilo riječi o tome
http://cafe.mobil.hr/threads/53737-G...ht=#post961769
kako prebaciti rutu iz mapsourcea a da ju mobitel "vidi"? Garmin je 5.00.20wp
Sve sam napravio prema tutorialu s ovog foruma i ruta je uspješno poslana na mobitel, ali je nema na popisu ruta!?
Također slijedeći tutorial pod točkom 25., kad otvorim upravljanje mojim podacima kod mene nema ikona "upravljanje (lijeva tipka) -> izvezi GPX"
Dali da instaliram noviju verziju Garmina?
Tutorial točka 25. http://cafe.mobil.hr/threads/60070-O...nja-i-odgovori
napravim sve kao što je u tutorijalu i opet mi baci na početku kad uključim garmin ono kupi i idi, pokreni prob. rok itd.
U čemu je problem, mislim da sam napravio sve kako treba.
Ako je netko vec postavio ovo pitanje ja se ispričavam.
odaberi "pokreni prob. rok..."
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
http://www.garmin.com.hrOd sada i MAC korisnici mogu ažurirati AdriaROUTE kartu na svojim GPS uređajima i računalima. Kako svakodnevno raste broj korisnika MAC računala odlučili smo i njima pružiti podršku te im dati mogućnost jednostavne nadogradnje AdriaROUTE karte. Više detalja na: http://www.garmin.com.hr/Default.asp...340&kultura=hr
'dan svima....imam nokiu c5-03, instalirao sam garmin mobile pomoću tutoriala, sve mi radi i sve mi je donekle jasno....problem je samo kad napišem selo vrsi, prepozna ga ali ne prepoznaje niti jednu ulicu....i kako sad odrediti lokaciju....ima i grešaka po Zadru, moju ulicu ni ne vidi....sve u svemu pomozite što se tiče ovoga i hvala ti domy_os na strašno preciznom postu....
još nešto kad idem na karte malo mi ledi...(puno)...jel to normalno
skino sam adriaroute 3.2 za garmin mobile i pise da imaju 3D objekti medjutim kad pokrrenem mape nema 3D Objekata?? Da li nokia 5800 podrzava 3D ili moram nesto nastimati?
Ok hvala. Znaci nista dok novi program ne naprave.
Pozdrav svima! Koristim garmin mobile xt na nokii 5800 i sve radi savrseno osim jedne stvari. Kada uđem u moje lokacije i odaberem neku lokaciju garmin se ugasi, npr nađem neku adresu pod zadnje nađeno i to spremim u moje lokacije. E sad kad stisnem u moje lokacije i stisnem adresu koju je prethodno pohranio sve uredno radi ali cim odem pod postavke-> upravljanje mojim podacima-> moje lokacije i tamo promijenim ime te lokacije koju sam spremio i ako odem na kamo-> moje lokacije-> i stisnem tu lokaciju na kojoj sam promijenio ime garmin se skroz ugasi.
Naime unutra imam vec spremljeno neke 3-4 lokacije pod moje lokacije i to uredno radi, problem je sto nekad nece raditi ako opet spremim neku lokaciju i izbaci me iz garmina van. Citam da i drugi imaju s tim problema.
Da li je bolje da uopce ne mijenjam ime lokacije pa da tako eliminiram problem ili sta?
Unutra je garmin mobile xt 5.00.60s60.9 standalone
Karte su AdriaROUTE 3.20 nt
Cak mi radi i obavijesti o ogranicenjima brzine na glavnim cestama dok mi navigira u smislu oznake znaka ogranicenja i brzine unutar znaka na karti gps-a.
mozemo li uskoro ocekivati tutorijal za instaliranje Garmin Mobile XT v6.00.10 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x i donload njemu pripadajucih fileova?
To ne postoji, netko je samo promijenio brojeve i prekompajlirao aplikaciju.
Bookmarks