Ne znam zašto isprika, samo sam tražio informaciju. Odluka da ne zatrpavate ponudu sa hrpom mobitela je, bar po mom mišljenju dobra, ali isto tako imati 4-5 mobitela ne bi nazvao zatrpavanjem. Imati u ponudi premalo mobitela, kao sada, odbija potencijalne korisnike koji nisu zadovoljni ponuđenim mobitelima. Sa samo jednim mobitelom u ponudi stavljate čovjeka pred uzmi ili ostavi, osobno ( a vjerujem da nisam jedini) u tom slučaju biram ostavi.
Vremena N3310, Siemensa C35 su prošla, od tog vremena korisnici su postali razmaženi, žele birati, ali opet ne žele biti zbunjeni. Hiperprodukcija modela, čak i kod mene koji to pratim godinama, izaziva zbunjenost i odluka da se iz ponude izbace dummy mobiteli je odlična. Svaki razmaženi korisnik prije ili kasnije završi na smartphone-u, a onda više nema povratka na dummy modele. Isto kako više nema N3310, nema više ni N7650 ili N6600, ponuda smartphone-a nisu više dva tri modela. I zašto onda tvrdoglavo imati premalo modela u ponudi!? Nađite neki optimalan broj u svakom slučaju manji od 10, možda i od 5 mobitela koje ćete imati u ponudi.
To nas neće zatrpati ponudom, a opet moći ćemo birati.

Odgovori uz citat
šalim se, nek čovjek odluči, mi mu možemo poslati micro SIM i to nije problem.
N8 isto nije loš!

Bookmarks