Pukao mi je ekran na mobitelu E66 i strgala mi se maska sa stražnje strane....zna li netko da li se to sve može popraviti i gdje?
hvala,rijesio oboje!
samo sam malo neugodno iznenadjen baterijom..al nema veze,ima štekera
btw,imao sam prije 6500s imala je onaj dnevnik,kolko je poslano sms-a itd,to mi je super stvar,ova to nema,i drugo,kod nje si mogao dodat neki favorit broj kojem cesto saljes,kod ove ne mozes
edit: nasao sam na ebayu bateriju za e66 od 1500mAh, bi to radilo ili bi shebao mob..?![]()
Zadnji uredio tomy23 : 08-07-2010 u 12:56
gidi jap!
Pukao mi je ekran na mobitelu E66 i strgala mi se maska sa stražnje strane....zna li netko da li se to sve može popraviti i gdje?
sve se moze popraviti samo treba vidjeti jel isplativo...
odi u Mobis pa vidi kako se krecu cjene...
"all in one"
maska 100-150kn
ekran 250kn plus ugradnja
ako te zanima javi se pa ti dam broj od servisera
Krenuo raditi update preko Ovi suite-a, sa 4xx softa na 5xx. Krenuo, napravio backup, install i sve ok dok nije dosao do točke preko koje ne ide, i tako već 2 sata. Beskonačna instalacija. PIše ako izvučem kabel ili isključim mob da je gotov. Zna li netko neku fintu ili se susreo s takvim problemom??????? Da ne bude zabune radi se o E66!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Od danas mi se E66 ne može spojiti preko USB kabla...windowsi ju prepoznaju kao unknown device....probao sem reinstalirati PC suite, stavio najnoviju verziju i ništa...napominjem da ništa od postavki nije mjenjano niti je što novo na komp instalirano....preko BT radi OK. Any suggestions????
Probaj malo očistiti registri od kompa, to je pomagalo kada mi nebi WM uređaj prepoznalo, a mislim da je čak bilo jednom i sa Symbianom
HC4L
Ne pomaže![]()
*#7370# vraca na pocetne postavke znaci na onakav phone kakav je dosao kad ste ga tek kupili i brise absolutno sve.....
dakle prije njega napraviti backup telefona-dakle sve sto je vazno......imenik,slike,kalendar..........
Jel ima nacina da se hakira v500? probao sam sa helooxom 2.03( i 103) ali nece. stane na unpacking files i ne mrda dalje... ima netko rjesenje?
imam pitanje za ovaj program cCam_S60_3rd_v103.instaliro sam ga na e 66 i ukinuo je zvuk kamere al nije svjetlo odnosno samo blicne jednom a ne bi trebo nikako,imal kakvo rjesenje i neki drugi program za te namjene.
nabavio sam si nokiu e66, baterija je katafakingstrofa...
e sad me zanima oce li mi se jezik poseremetit ako nadogradim soft, jer mi se na starom mobu (6210 navigator) poseremetilo i nisam vise mogao vratiti??
500.21.009/501.21.001 ovo je najnoviji soft, koji bi si stavio.
lijepi pozdrav!
"Memory card corupted"
Ludica JA lijepo napravila beckup cijelog telefona i nakon godinu dana razmišljanja išla updatat softweare sa 300.... na najnoviji jasno neki 501.... i ok sve prošlo u redu ali kad sam htjela vratiti beckup dobivam informaciju Memory card corupted ,u redu mislim si formatirat ću ponovo karticu a beckup i tako imam kad ono ista stvar (memcardcorupted).
Dobro, stavim ja drgu novu mem.card ali stvari se ne mjenjaju tj taj telefon jednostavno više ne prima memcard???
Inače telefon je prije bio hakiran, a i product code je bio zamjenjen baš radi updatanja softwearea .
Ako netko može pomoći i objasniti unaprijed se zahvaljujem !
Napravi hard reset pa pokusaj opet... Ako je bio hackiran, onda je hack i ostao, a kako se ti fileovi nalaze na kartici, vjerojatno je tu doslo do nekog klanja.
provala sam s šifrom *#7370#, ne znam da li je to hard reset... ali stvari se ne mijenjaju i dalje memcardcorrupted
Postoji li neki drugi modus hard reseta ?
ti radi kartica na kompu ili drugom mobu? formatiras karticu u mobu ili na kompu? probaj formatirati na mobu prvo, ako ne proradi onda na kompu pa jos jednom na mobu...
kartica van moba na compjuteru radi, formatirala preko kompa na fat32, , i kad provam formatirat nanovo preko moba u mobu ista stvar card corrupted...
Stvarno ne znam šta dalje,provala sam i sa sasvim novom karticom ali uvijek mem card corrupted...
Ne znam dali bi pomomoglo vraćanje product codea, ali kad sam čak 3x naprvila update i hard reset, valjda se to samo vratilo, vjerovatno je to neka kazna od strane nokie za hakiranje...
ALI vjerovatno postoji i rješenje...???
Neće ići, googlanjem sam pronašla da je to dosta česti problem i to zbog bivšeg hacka, a riješenje daju da se stavi nekiruski softwer koji to navodno riješava, ali jasno ručno , tako da bi ja sad ako je tome vjerovati trebala
Thumbs up E66 memory card corrupted help?
download this file from navifirm 1.2 E66_SW_040-062890_RUSSIA_2G_4.0.fpsx
then flash remamber this file 775 MB
samo što ja zbilja ne znam kako sama napravit...?
Eto, uspijela ja skinut putem navifirma 1.2 famozni firmweare E66_SW_040-062890_RUSSIA_2G_4.0.fpsx od 776MB,
i spremila na dektopu jedan folder, i sada bi ja to htijela ugradit, ali ne znam čime ni kako ....
pomoć dobrodošla![]()
bok ljudi. imam jedno pitanje pa ako moze tko pomoci bio bi zahvala. stari mi je kupio nedavno E66 i pitao me ako se moze na njega stavit navigacija i kako? pa mene zanima sad ako se to moze i dali se to moze ko na iphoneu stavit neka crackirana ili se mora stavit orginalna kupljena navigacija. mozda glupo pitanje ali stvarno nemam pojma kako po tom pitanju funkcioniraju nokie i symbian. hvala unaprijed
Bookmarks