Ja se čak razmišljam da pređem s pretplate na bonbon, sviđa mi se ovo mijenjanje tarifa. KOliki je minimum koji se mjesečno mora trošiti?
Ma, pohvalio bih Bonbon!
Danas sam kalkulirao s VIPnetom. Imam na Bonbonu 1000min free, i niti jedan paket aktiviran. Ove free minute me koštaju 40kn mjesečno. Da bih na VIPu imao nešto slično trebao bih izdvojiti od 100 do 160 kuna. U današnja vremena sila Boga ne moli.
Samo nam ne ukidajte ove minute i ne povisujte cijenu veću od 40kn!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja se čak razmišljam da pređem s pretplate na bonbon, sviđa mi se ovo mijenjanje tarifa. KOliki je minimum koji se mjesečno mora trošiti?
Prijedlog za bonbon, ili nekoga sa malo znanja programiranja: Napraviti aplikaciju, programčić neovisan ili firefox addon preko kojega se može slati websms od bonbona. Znači trebalo bi imati logiranje, slanje poruke, eventualno imenik mali... Sumnjam da je to teško isprogramirati. Vip je imao prije, neznam jel sada ima program koji se sam ugradi u internet preglednik i mogu se slati poruke.
Mr. Bonbon
gledam na vašim stranicama lokacije gdje se mogu napraviti prijenosi broja - ali nigdje ne vidim Požegu, Novu Gradišku niti Sl. Brod - zanima me kad će na bilo kojoj od ovih lokacija biti moguće napraviti prijenos?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mozes u bilo kojem T-Centru
iPhone 5s 16 GB
ja ću u penziju. dečki sve znaju![]()
...eh vidiš, nisam znao da t-centar vrši prebacivanje (iako sam pretpostavljao, ali nigdje nije bilo navedeno) ...hvala...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jel se planira kakav jači support na moru tijekom ljeta?
na kakav support misliš?
da ti zgodne bonbon tete mažu leđa kremom dok si na plaži ili...?![]()
nebi otvaro novu temu za jedno pitanje samo pa da pitam vamo...
dali bonbon ima mini sim kartice za iPhone 4? imam iPhone 4 lockan na T-mobile u koji bi stavio umjesto t-šrot pretplate (ističe mi pa bi prijenos broja) bonbon
ma znam da mogu izrezat sam, ali nebi to radio.
iskreno strah me da me nebi zaje.neki kontakt ili nešto pa nisam ništa napravio prebacivanjem broja, a nemogu dobit orgigi malu karticu bez rezanja
ma neću gnjavit na mail, odgovorit će netko valjda i vamo!![]()
pošalji meni PM... pa smislimo nešto.. iz Našica si? jesi već podnio zahtjev za prijelaz? ako jesi, koji je datum?
imamo tu dobrih fora za micro sim (ne mislim na rezanje nožem) pa ako kome treba, javite...
nisam, pošto ako se nemože rješit kartica neću ni pravit prijelaz nego produžit pretplatu!
da, iz Našica sam, pejačevićev trg 2 je adresa t-mobile partnera.
rezanje neželim jer ako nešto se zajeb.onda moram svejedno opet uzimat pretplatu na t-mobile ali kao novi korisnik i s novim brojem, a ja nemjenjam brojeve
ne moras, ako rikne kartica 20kn je nova. ako rikne sama od sebe:0kn je nova. sa ISTIM brojem
ma neželim se zaje.sa rezanjem, ili orginal ili nikako, tvrdoglav sam s puno lošeg iskustva u kemijanju i rjetko kad šta kvalitetno od togaa mob.mi treba poslovno svaki dan
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sljaka, ne krijemo mi ništa. Kad sam napisao da se javite ako nekome treba mislio sam na kontakt broj, podatke i slično kako bi mogli micro sim poslati poštom.
Imamo micro SIM-ove i kome god treba može nam se javiti pa ćemo to srediti. Ne režemo nožem, već imamo poseban aparat koji to radi. Izgleda poput papagajki i služi isključivo za rezanje SIM-a![]()
pa to ima sad svaki malo bolji servis
klijesta za rezanje na micro sim
a ovaj gospodin iz nasica sto bi original izrezanu....hmhm...onda bolje produzi pretplatu po mogucnosti na jos 2 god sa t-mobile....
mom braticu su isto u t centru izrezali na micro sim tek na pocetku kad je 4 izasla-i radi dan danas tako da nema straha od rezanja.....
velidar-hrkac, ne znam za servis, samo kažem kako mi radimo. a molim te da gospodina iz našica ne tjeraš iz naše mreže hihihiišalim se, nek čovjek odluči, mi mu možemo poslati micro SIM i to nije problem.
Sljaka, sorry još jednom. Cilj nam je imati 1-3 smartphone-a u ponudi i ne zatrpavati ponudu s hrpom mobitela. Što se tiče sticka za sada ne, barem ne u bliskoj budućnosti. Teško nam je predviditi što će biti za nekoliko mjeseci ali definitivno je svakom operateru zanimljivo razmišljati i o stickovima i o tabletima. Svima pa i nama.
Bookmarks