Oficijalni 2.3.2 je stigao...Procurio na sluzbenim stranicama...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=974117
napuni bateriju na 100% , napravi wipe svega kaj se može napravit u recoveriju , te onda preko odina flashaj sa 2.2.1. ...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Oficijalni 2.3.2 je stigao...Procurio na sluzbenim stranicama...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=974117
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
Konačno, probat ćemo čim se napuni.
Samsung Change his system from EFS to EXT4.
This is a lot faster!
vidim da si ga stavljao, kakav je, dal ima market .... izgleda da je to samo beta verzija , dali se može rootat i dali je ext4 , jel vidim da neki nisu makli lagfix... koja je procedura preko odina jel vidim da ima 3 filea
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ima Market, zašto ne bi imao? Nisam probao rootati jer nemam vremena, a ext4 ne znam gdje ću provjeriti osim u recoveryu kojeg nisam stavio, ali mislim da je u ext4. Radi dosta brzo, boot je brži nego ikada, ona animacija ne završi do kraja, već zavibrira i traži PIN. U izborniku se pojavila nova ikona imena Download, ne znam čemu, ali dobro. Sučelje je gotovo identično, statusna i info traka su promijenile boju u zelenu, neke opcije u postavkama su malo izmiješane, potrošnja baterije mi se čini nešto manja, dodano je dosta podataka u onom popisu i to je uglavnom to.
A sad malo negativnih stvari... Nekako mi se čini da je ekran nešto manje osjetljiv i da kinetički scroll sporije radi. Na nekim mjestima kao što je popis poziva i dalje zaštekava kad ima više od 10-ak brojeva. Veći problem od toga je proximity senzor. Izgleda da su ga dobro smrdali. Danas sam tri puta vadio bateriju jer se ekran, a ni tipke nisu htjele uključiti nakon razgovora, mrtvo totalno. Četvrti puta se uključio nakon par minuta. Ne znam koji mu je vrag, je li senzor odlučio krepati baš kad sam flashao novi ROM ili software ne upravlja dobro, ne znam.
Vratio sam se na official 2.2.1 XXJPY jer su official 2.3.2 i Darky's ROM prepuni bugova.
Ne znam o kakvim bugovima pričaš, ja sam na 9.3 darky, nikakvih problema, ali baš nikakvih.
Ja sam jos uvijek na 8.1... Ne da mi se prebacit a morao bih. Kazu da je 9.3 odlican?
Forumaš godine :)
Meni osobno je...
Mislim da je izvukao maksimum iz Samsungovog šrot ROM-a, nije to još uvijek savršeno, ali daleko upotrebljivije od stocka...
ja koristim 2.2.1 XXJPY sa vodoo kernelom (zadnjim) rootan i ukčjučen lagfix , i prezadovoljan , autonomija ok , brzina super , stabilno , nisam zasada primjetio bugove
Gingerbread for Galaxy S coming in March, Froyo for Galaxy 3 and 5
Samsung Mobile Romania posted on their Facebook page that the I9000 Galaxy S will be getting Gingerbread (after a quick v2.2.1 update), while the I5500 Galaxy 5 and I5800 Galaxy 3 will be served Froyo soon.
This move will sure earn Samsung some brownie points - the Samsung I9000 Galaxy S may be getting replaced soon, but it's a best seller in the pockets of millions. For the record it's getting a second major OS update (it started on v2.1 Eclair).
The Samsung Galaxy S will first get a minor update to v2.2.1 by 20 March followed by the v2.3 Gingerbread update by the end of the month. The update should come not long after the Gingerbread update for Google's own Nexus One.
If you can't wait that long, the Galaxy S Gingerbread update leaked last week and we took it for a spin. Our benchmarks showed improved performance even with this early version of the software.
The Samsung I5500 Galaxy 5 and Samsung I5800 Galaxy 3 are both previous generation mid-rangers so hopes for an upgrade weren't very high. But the two will be getting updated - Samsung Mobile Romania says that the I5500 Galaxy 5 should expect the update next week (14-20 March) and the I5800 Galaxy 3 will have to wait until the end of the month.
Samsung Mobile's global Facebook page is mum on update details, so the timing is probably region-specific.
GsmArena
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
Kasne jedno 10-ak dana. Verzija 2.3.2 je već vani, ali ništa ne valja tako da ne preporučam update. Jedino ako to nije službeno priopćenje...
Ako je tebi normalno vaditi bateriju poslije svakog drugog razgovora jer je proximity senzor zakazao i nekoliko puta stiskati tipke po ekranu dok ne prihvati, onda samo naprijed...Dok to ne riješe, 2.3.2 ne ide na moj mobitel.
Jel na I9000 iz T-mobile ponude omogućen nativni wifi tethering (mobile AP)?
Hvala i pozdrav
Kod mene ga ima, i preko WLAN i preko USB-a.
Pojavila se i 2.3.3 verzija, ali radije ću pričekati da je Darky sredi.![]()
Vidim, a planiram si u 5mj. uzet SGS.
Kazu da je ova verzija priprema za za sljedeci update...
Sta tocno donosi ta nova verzija (Android 3.0 Gingerbread) u odnosu od starije verzije???
ipak koristi RFS umjesto EXT4
Kako stoji dekodiranje za galaxy? Kolika je cijena i ostaje li dekodiran i ako budem sam nešto mijenjao tipa root i neki drugi rom...Gledam kupiti u vipu ali ne koristim vip...
Vidim par postova ranije nešto u vezi programa SGS unlock - znači mogu ga sam dekodirati?
Zadnji uredio mlesic : 03-04-2011 u 11:09
Koliko vidim, ne mogu se svi tako otključati. Svoj sam probao i uspio, kasnije neki nisu mogli...
Kolika bi cijena onda bila za otključavanje "po gradu" - jel standardno oko 50-100kn? Ima li to utjecaja na kasnije prilagodbe ili na bilo što...pitam zato jer su neke sony ericssone otključavali patchevima, koji onda nakon update preko seusa makne patch, tj. stavi novi firmware...Otključavanje je bilo softwersko... Znam da nema ovo sa sony mobitelima nikakve veze s androidom ili galaxy s ali primjera radi.
Eto i mene u Galaxy obitelji
Imam ga dva dana, pa ću ukratko, možda netko ima i koji savjet.
Plus: fenomenalan ekran, brzina rada (iako imam 2.2.1 stock i čekam 2.3 u nadi da će imati ext4), interna memorija za aplikacije (dolazim s Desirea koji ima mizernih stotinjak mb), opet fenomenalan ekran, Swype...
Minus: povremena zastajkivanja koja su se prorijedila s 2.2.1, i ono što me najviše nervira: BATERIJA! užas kako ju brzo pojede, ne izdrži ni pola dana. Jesam li trebao napraviti factory reset prije updatea KIES-om sa 2.2 na 2.2.1?
Stavi neki custom rom
Preporuka: Darky's ili Doc Kitchen
Bookmarks