Vrag mi nije dao mira, aktivirao sam paket i stvar sljaka ako koga zanima. Sori za dupli post.
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...et_bonovi.html**Povodom svog petog rođendana, Tele2 vam daruje dodatne kune na vašem podatkovnom računu. Aktivirajte podatkovni paket XS ili S od 14.10. do 31.10. i dobivate još više prometa za bezbrižno surfanje na svom mobitelu!
Mogu li se napokon ovi paketi više aktivirati, a da mi sustav ne pojede pare?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Vrag mi nije dao mira, aktivirao sam paket i stvar sljaka ako koga zanima. Sori za dupli post.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Moram jos jedanput da pohvalim Tele2 i surf pakete, tako je jednostavna aktivacija itd. naspram Simpe koja me je ovih dana izj..... sa internetom da je to strasno.
Ja sam totalno poludila sa ovim paketima. Imala sam hrpu kuna na racunu ali nikako nisam uspjela aktivirati taj rodendanski paket. Problemi s sugavom nadogradnjom. Valjda su to rjesili i valjda spramaju nest jos bolje za Bozic. Cekam i nadam se. Sad je po ovom pitanju Simpa zakon!
Istina sada je Simpa najpovoljnija, valjda ce im Tele2 uzvratit brzo.
@Goodman
A i VIP je tu negdje sa svojim 22kn=300Mb i 55kn=1Gb, ali to su sve akcije do cca. kraja godine i onda postaju skuplji od Tele2!![]()
Koliko znam to gore je akcija u Vipa za broadbend net, ja placam u prepaid paketu preskupih 30kn za 100MB, sada je akcija pa se dobije 200MB.
Vezano uz podatkovne pakete na bonove.
Ako npr. ja sad uzmem ovaj 300MB paket. Kada surfam na T-Mobile signalu to ulazi normalno u paket(znači kao da sam na njihovom) ili se to naplaćuje dodatno?
Ti dobiješ onda 300 kn na taj podatkovni račun. Nakon toga ti se skidaju novci po računici da ako si na tele2 signalu onda ti je 100KB 0,10 kn, a ako si na tmobile signalu onda je 2 kn![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
@lfori - pogledao sam malo ostale tvoje postove, imaš li ti drugih zanimacija osim pljuvanja po tele2? Danas hvala Bogu imaš mreža na izbor, izaberi jednu od ostale 3 ako ti tele2 toliko ne paše.
ljudi pljujte po tele2 a ne jedni po drugima![]()
Ne zanimaju me detaljne analize i tko koga želi iskoristit i prevarit. Normalno da svi žele ništa ne uložit a sve uzet ali niti ti niti ja nećemo znat stvarnu ostinu o svemu tako da o tome detaljnije nema smisla razglabat.
Ja znam samo da sam koristio Tele2 1,5 godinu i apsolutno sam bio zadovoljan uslugama. Za rasprostranjenost signala sam bio svjestan na čemu sam i to sam prihvatio kao činjenicu a ne kao manu (a i iz ZGa sam tako da mi to nije smetalo jer je signal bio za 5)
(Kao prepaid korisnik govorim, za postpaid sam svjestan mana i problema sa papirologijom)
A što se sad tiče ove teme, jadni su mi paketi malo sad za taj internet. 300MB kao neki XL paket je premalo...dodat neke 512 i 1024MB pakete...
Zadnji uredio Symbeq : 13-03-2011 u 12:41
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Dakle takvog zakona koji ih „koči non stop“ nema. Inače bi Ustavni sud imao posla.
Paketi su im više-manje dobri. Cijenom i količinom MB slični su konkurenciji. (vip je tu lošiji, kada gledamo ponudu na bonove, imaš dva paketa, jedan od 50MB i drugi od 200MB).
Jedino što ne valja i kvari doživljaj je prebacivanje na T-Mobile signal koji se naplaćuje puno skuplje. Nadam se da toga uskoro neće biti.
Pa zar tu nije vec sve receno.....
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Dignut ću temu malo iako može i pod pohvale, tele podigao podatkovne pakete
10,00 kn 100 MB
25,00 kn 250 MB
45,00kn 500 MB
70 kn 1 GB(pretplata)
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...ilno-surfanje/
Bookmarks