Možešp recimo instalirati quick settings. Otvoris ga i kada kliknes na stanje baterije, pise u postotcime ko koiliko trosi.
Rom nisam mjenjao već ohoho vremena. Zadovoljan sam istim i baš taj mi drži bateriju po 2-3 dana bez pardona. Čak štoviše nisam niti ikoju aplikaciju instalirao već više od tjedan dana. I sinoć pogledam baterija na 75% (to mi je uvijek dovoljno za ponekad i još 2 dana ako ne prčkam i ne razgovaram previše) jutros mob krepan.
Zato mi je čudno. Jer da je tokom dana neka app ispraznila bateriju uspio bih skužiti. Ovako ništa.
Prokletinju još uvijek punim. Budem popratio tokom dana, napravim reset navečer da sve bude "načisto" i ujutro ako se ne ugasi (nebi smio) pogledam battery history,pa ću točno vidjeti što se događa.
Edit:
Ja sam nažalost samo našao 2010 ovdje. Ako ti nešto znači.
Zadnji uredio 84737 : 09-03-2011 u 16:23
Možešp recimo instalirati quick settings. Otvoris ga i kada kliknes na stanje baterije, pise u postotcime ko koiliko trosi.
Da, ali to je nešto kao i juice plotter?! (samo vidim graf kako ide potrošnja) meni bi trebao neki program koji zapisuje log datoteku za svaki program koji je pokrenut (u koje vrijeme) onda bih mogao čak po juice plotteru odrediti što je i kada trošilo bateriju.
najbliže rješenju je ovo što je xlr predložio. No noćas je sve "spavalo" i tokom noći se je baterija ispraznila za zanemarivih 2%. Čudne se stvari događaju. No, zaključio sam kako se nije pametno pouzdati u budilicu na android telefonu,za to su ipak dummy (ili još bolje symbian) telefončeki dušu dali.
Zanima me mišljenje i eventualno iskustvo.
Postoji li koja aplikacija kojom bi preimenovao (rename) onu aplikaciju koju sam instalirao, dakle ispod ikone stoji ime aplikacije, a da to ime promijenim?
Vale24
Ja sam skinuo sa applanet-a, aplikacija je must have za sve fanove F1
Sent from my Desire HD using Tapatalk
M. U. F. C. - Not arrogant, just better
pozdrav
zanima me, da li ima koja aplikacija da simulira sef lockscreen, znaci onaj kotacic na sefu sto se okrece(treba kombinacija 3 broja, lijevo, desno, lijevo, tako nesta je bilo na ipod ali starije generacije, ne znam jel ima na novijim), za htc desire
dali neko moze staviti link za x construction ali za full verziju? hvala
Jel radi ikome Facebook Places?
Pročitao sam negdje da zasad radi samo na iPhone-u, no na Dnevnik.hr stranici na facebooku neko je u komentar napisao da mu radi na Desire-u i na Facebook for Android i na HTC Sense-u.
Kod mene još uvjek piše kad odaberem preko FB for Android da će uskoro biti i u našoj regiji, a za ovaj preko Sense-a neznam kako
Znatiželjan sam, zanima me kako to funkcionira.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
@GT-R - zasad nekima radi a nekima ne radi. No vjerujem da će ubrzo svima profunkcionirat (iako osobno neću to koristit, dapače odbojno mi je). Evo malo detaljnije.
Proradilo mi, ali nisam zadovoljan.
Ja sam mislio da je to nešto u smislu da ti na profil stavi gdje se nalaziš i s kim si, a ne da cijeli cjelcati facebook zna gdje si.
Recimo stavio sam da sam u West Gate-u (primjer) s tim i tim, i na West Gate facebook stranici se pojavi da sam ja tamo i cjeli facebook mora znati. Bezveze!
Uglavnom, nećemo dalje u offtopic, trebao bih zadnju Full verziju PowerAMP-a (neznam ni ja koja je više zadnja, izgubio sam se u tim verzijama).
Ja imam neku veriziju koja ima bug kada šaltam jedno 10 pjesama izbaci error kao to many failed songs..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Da li ima apliakcija koja omogucava prikaz samo u portrait modu.. a kada ukljucim senzor da funkcionise prikaz kakao vec okrenem telefon ? Malo listam makret al ine nalazim.
Zadnji uredio HCSC : 22-03-2011 u 08:04
Čemu dodatna aplikacija kad to već postoji u mobitelu? Spusti onu statusnu traku i pojavit će ti se tipka za rotaciju.
Nema u statusoj traci. Samo wifi, BT, GPS i "zvono".
Menu - settings - display - autorotate screen. Maknes kvacicu i to je to...
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Ne treba mi to. Treba da mi stalno stoji u portrait modu. A kada ukljucim senzor onda neka okrene kakao je pozicioniran telefon.
Ono kao sto je bilo na symbianu, "rotateme" ..kakao se ono vec zvao. Da okrene diplej kakao zelim a ne kakao senzori "osjete". RotateMe je radio na telefonima bez senzora.
Probaj onda Power Widget, Beautiful Widgets ili MySettings aplikaciju.
Hajd potrazit cu malo detaljnije. Valjda ima.. hvala i na tim preporukama.
Aplikacije, igre, programi po redu;
3G Watchdog - Pas iliti aplikacija koja prati potrosnju mobilnog interneta
And Bible - Sveto pismo na hrvatskom, s mogucnoscu trazenja i zabiljezenja
AppInstaler - apk pomocu kojeg se instaliravaju druge aplikacije
Applanet - druga i bolja strana Marketa - Pirati s Kariba
Barcode Scanner - aplikacija za skeniranje kodova
DiskUsage - aplilacija putem koje gledam sto imam na mobitelu, pa izbrisem sto ne trebam. Npr., cesto puta uninstaliram odredjenu aplikaciju, ali na kartici ostane jos nesto, pa pogledam i izbrisem
Earth - Google Earth; identicno kao i na racunalu (pregledavanje, zumiranje, pregled zemlje, sve ostalo)
File Menager - aplikacija za uredjivanje razlicitih stvari na mobitelu, npr. ako trebam nesto premjestiti iz jedne mape u drugu, dopusta copy paste, sto je i puno lakse nego sve spajat na komp. Dopusta i razne precace, uredjivanje datoteka itd.
HRT TXT - Ime sve kaze. Radi se o nasoj verziji teletexta. Sve identicno kao i na tv - u.
iLightr Free - zgodna animacija upaljaca, prodati nekomu foru ako nema vatre
Liga de Futbol Profesional - aplikacija s kojom pratim rezultate Barce, znaci live rezultati, sve tekme. Mes que un club!
MSN Talk Pro - aplikacija za spajanje na Messenger, omogucuje chatanje, preuzimanje datoteka od druge osobe itd.
Navigon 3.5.3 - navigacija koju koristim. Brza, jednostavna. Za koji dan cu probati i Sygic Auru pa cu usporediti i vidjeti koja je bolja.
Pachee Gold - najkrace receno, igra Covjece, ne ljuti se
PES 2011 - Po meni najbolja nogometna simulacija za Android platformu (probao sam i Fifu i RealFootball)
Tank Hero - igra u kojoj igrate tenka i borite se u razl. nivoima sa razl. tenkovima te postajete Tenk heroj
Uno - kartaska igra vec dobro znana
Tetris - igra kojoj ime sve govori
TurboFly 3D - brza igra u kojoj ste vi brza letjelica i utrkujete se s drugim letjelicama u 22 razl. nivoa. Jedna od boljih igara na Desireu. Laka za igrati, a uzivancija.
Ringtone Maker - alat za rezanje pjesama i stvaranje svojih zvukova za pozive ili stovec
RockPlayer Universal - aplikacija za gledanje filmova, razl. videa, podrazava sve vazne formate, nase titlove (za slova sa kvacicama u Select encoding modeu podesite na windows 1250). Preporuke, stvarno roka ovaj plejer
Shazam - spojite se na net i putem ovog programa otkrijte pjesmu koja vam je toliko dobra, a ne znate joj ime. Odlicna apk, ali ne pronalazi nase pjesme, znaci samo strane.
Storage Usage - widget koji prikazuje koliko je ostalo interne te memorije na kartici
Tapatalk Pro - odlicna aplikacija za pracenje drugih foruma, no ne i za Bugov forum
Tunee Music - u trazilicu upisete pjesmu i direktno ju skinete na mobitel, uz to mozete i vidjeti rijeci pjesme
Tv Droid - nasa aplikacija za pogledati si sto je npr. danas na tv - u
Video Downloader - aplikacija za skidanje i gledanje Youtube video materijala u visokoj kvaliteti
Widgetsoid - widget aplikacija za stavljanje razl. precaca na pozadinu, od baterije, temperature, zvuka, memorije, a sta sve ne.
Pa si ti izaberi. Imas ih gotovo sve na Marketu.
Pozdrav..
Mala pomoc..
Bila je negdje tema za GPS fix za galaxy s..
Netko je bio detaljno objasnio sve.. a ja sad to ne mogu nikako naci.. ako netko zna nek stavi link.. hvala!!!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koja bi bila najbolja aplikacija koja prati internet promet, poruke, pozive i wifi?
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
Bookmarks