Dobar dan svima,
Kupio sam Nokiu X6 16GB sa ebaya. Telefon ima simlock na Orange UK. Molim vas da mi kazete da li netko u Hrvatskoj moze otkljucati taj telefon, koliko to traje i kolika je cijena?
Hvala
Dobar dan svima,
Kupio sam Nokiu X6 16GB sa ebaya. Telefon ima simlock na Orange UK. Molim vas da mi kazete da li netko u Hrvatskoj moze otkljucati taj telefon, koliko to traje i kolika je cijena?
Hvala
Pozdrav.
Koliko bi me koštalo dekodiranje nokije C3-00 i da li tko sa foruma to radi?
Pozdrav svima,
Da li me netko moze malo uputiti u "otključavanje" E71. Pod otključavanje mislim na klasičan unlock kojim bi E71 mogla ići na sve mreže, ali i micanje "lock screena". Naime, kad se mobitel upali pojavi se lock screen gdje je potrebno ukucati sifru, koju ja ne znam. Da nebi netko odmah najgore pomislio. Mobitel nije ukraden, već je nađen. Nije moj, već od jedne cure koja ga je pronašla u Sloveniji. Ima tamo neke prijatelje i prije cca. mjesec dana je bila kod njih i nekoliko ih je izašlo vani, a na povratku iz kluba je na cesti našla E71. Okolonije bilo nikoga (jer je bilo 2-3h ujutro) i cura je uzela mobitel (cak i uz najbolje namjere, nije ga imala kome vratiti).
Uglavnom, jel netko zna može li se E71 otkljucati ili ne, ili da odustanem od svega.
moze se otkljucati ali u servisu
pozdrav svima..zanima me otkodiravanje nokie c5-trenutno je na austrijskoj mrezi t-mobile..dal je ikako moguče)neki vele da je neki da nije),cijena,...?inače sam iz koprivnice i ovdi mi svi rekli u servisima da nije moguče trenutno odkodirati je![]()
tu vidim da se 5530 može dekodirat s nekih mreža zna li netko s kojih jer moja je na tele2 lokana i postupak je izvediv is moje kuće ili je to samo servis ili neko sumljivi tipovi to rade![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
tu vidim da u servisu se otključavaju mobiteli, poslao mejl u mobis koji je ovlašten servis za nokiu i tamo mi reklipa sada u koji servis se treba obratit za dekodiratPoštovani,
Servis ne radi dekodiranje mobilnih uređaja. Ukoliko želite noviju verziju softwera prosjek servisa je dan/dva. Ukoliko imate jamstveni list programsko ažuriranje može biti u jamstvu, ukoliko je jamstvo isteklo programsko ažuriranje iznosi 120,00 kn.
S poštovanjem.
Lijepi pozdrav.
aha tako onda ja misli da u mobisu biju najstručnije..
imate kakvu preporuku servisa u istri?
jel se moze doma nekako dekodirati nokia 5230 sa tele2 ? ako nemoze kolko bi dosao unlock?tnx
Kratko pitanje nekom od dezurnih unlockera. Moze li se otkljucati 2710 nav edition koja je zakljucana na VIP? Jos i kad bi okvirno cijenu znao :-)
pozdrav svima! molim vas za pomoć, poprilično mi je hitno... planiram kupiti nokiu e5-00 u tele 2, ali bi išla kartica od bonbona. da li se može dekodirati i koliko se kreću cijene otprilike..?
jel mi moze neko pomoci oko dekodiranja Nokie 5630...ja sam malo priglupa za te stvari pa neznam kak se to radi...pa akima neko volja, nek s ejavi...![]()
Da li je netko uspio dekodirati Nokia 5130 XM? Da li je uopće moguće? Da li se može preko neta ili se mora ići kod lokalnih unlockera? I koliko dođe kod njih?
Moguće je....u servisu, o kojem ovisi i cijena.
a preko neta nije moguće
Unlock Nokia C7?? S3
Pozdrav,
zanima me da li se Nokia c7 može unlockati preko kabla uz pomoć nekog softvera? Naime, lik me traži za unlockanje 200kn, što mi se čini malo previše.
Ako bi me netko mogao uputiti na neki softvare, tutorial, forum ili slično.. bio bih vrlo zahvalan
Lp
da li netko zna gdje u varaždinu mogu kupiti turbo sim/unlock sim? hvala
htio bih to probati na licu mjesta, jer je sigurnije?
Bookmarks