evo frend me zamolio za pomoc. samo reko da odjednom mu crni ekran na mob doso. ja mislio kabel ali kad sam otvorio mob vidio sam da je napuko kabel ali ne tamo di su kontakti nego tamo di je kao mrezica ono pojačanje.
e sad mob kad se ga ide paliti zavibrira i svijetli samo onaj kruzic ispod ekrana. i ekran crn ne reagira na nista. se desilo kome tako nes. je kabel ipak ili mozda ekran vrisnuo ili neki chip u mobu![]()
da jer. kabel ima dva sloja tamo di su vodovi i tamo di mu ej pojacanje da bude vise fleksibilan.. i taj drugi dio je puko. a i probo sam flat stiskat micat ljevo desno u svakakvim pozama da barem an sek dobijem neko drugo svijetlo.
a meni se mob samo zavibrira i svijetli onaj krugić...
na n95 je kabel bas puko po pola i kad sam ga spojio bezveze dobio sam nesto zivog. ovaj ej ful mrtav
imam isti problrm,samo kod mene je kabel 100% ispravan,isproban na drugoj nokiji..
e sad mob kad se ga ide paliti zavibrira i svijetli samo onaj kruzic ispod ekrana. i ekran crn ne reagira na nista. se desilo kome tako nes. Pa svaki N96 kod paljena se zavibrira.
Bookmarks