za sada nema mogucnosti rootovanja froyo os
Eto,da li netko zna program sa kojim se može rottati Wildfire na Androidu 2.2.1 (Froyo).
Ako nitko nezna,zna li netko bar kako umanjiti lag u igricama.Rootao bi ga da mogu staviti cyanogenmod da mi sve ide BRŽE.
Pa,ako tko ima ideja,slobodno stavljajte.
P.S.Proguglo sam,ima onaj SuperOneClick root,al mi Kaspersky (meni najbolji antivirus koji ne blokira uTorrent i ostalo -.-) detektira trojanca.![]()
za sada nema mogucnosti rootovanja froyo os
A oce izlazit cyanogenmod 7 stable mod za Wildfire?
http://www.cyanogenmod.com/devices/htc-wildfire
Mogao si i sam provjeriti...
Ako je pod supported devices, onda ce naravno izaci i cm7 za njega.
Je,pod supported devices je...
Nebi ja ni rooto ni nista,da mi igre ne lagaju,gledam iphone comparison (ja i moj frend) njemu ide ko na "space šatlu" dok meni laga i ide sporo.
Neznam,mogu ga možda probat ubrzat drugačije,da nemam muka sa downgradanjem androida,pa rootanjem,pa stavljanjem cyanogenmoda (koji mi se čini bolji),ali da mi ne laga,ne bih ni stavljao
Onda,ako se nemože ubrzat,čekat da izađe cyanogenmod 7 onda downgradeat i rootat
I jel zna možda netko kako downgrejdati mobitel?
Vidjeo sam temu tu,ali mi detektira trojanca u zip fileu...
A moram ga nekako rootat,da mogu stavit cayogenmod,ali ipak necu virus na kompu...![]()
Zadnji uredio HCSC : 28-02-2011 u 23:15 Razlog: spajaj
Zasto mjenat antivirusni,Kaspersky je najbolji,a i pušta mi programe poput uTorrenta da rade,a ne kao recimo BitDefender koji blokira torrent,ili jos gore Vipre,koji sam cuo da blokira puuuuuno programa...
A i nije false positive...
Prije sam koristio avast! koji nije detektirao neke viruse ali da ne duljim...odo malo proguglat,ima sigurno neka druga metoda...
Neam pojma kako downgradeat,svi sugeriraju tako...a možda ga čak i factory resetam...![]()
Zadnji uredio HCSC : 28-02-2011 u 23:15 Razlog: spajaj
Jura tema je o rootanje ne o downgrade-u i koristi se tipkom Uredi post
HC4L
CM7 imaš u RC1 verziji: http://download.cyanogenmod.com/?type=RC&device=buzz
To što ti nalazi virus je čisti false positive tvog AV-a jer krivo detektira skripte iz zipa potrebne za instalaciju ROM-a. Živio Kaspersky.
Downgrade se radi iz windowsa flešanjem RUU ROMa verzije koju želiš. Tri klika mišem: http://shipped-roms.com/index.php?ca...oid&model=Buzz
Nakon downgradea na stariji Froyo, rootaš unrevokedom.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala puno svima,i sory sto smetam,al ono,sta cu kad sam nov u androidu...
Pogotovo hvala xlr.I da,živio Kaspersky!
Hvala svima ponovno! Ako budem mogao bilo kako pomoći,budem.
E,a kad downgrejdam,jel bi mi ostali moji appovi ili bi se izbrisali (Sory HCSC)![]()
Zadnji uredio ravilov : 02-03-2011 u 01:30 Razlog: wtf... POCNI KORISTITI TIPKU UREDI POST! Zadnje upozorenje!
Sve gubiš.
E,downgradeo sam,i dobijem error: "Backup CID is missing" kod rootanja sa unrevokedom.Guglao sami probao onu metodu sa starijm unrevokedom,točnije 3.2,ali ni onda ne radi.Prvo sam vratio (downgradeo) na verziju 2.1.0,a sad mi je na nekoj 1.2.9 tako nesto...i opet isti error,neznam.Može li mi netko pomoći
.Opet napominjem,nemam pojma u android.I da sory sto nisam koristio tipku uredi post,morao sam spajati,oprostite.
![]()
Bookmarks