ovaj mobitel je katastrofa, iman ga 2 miseca; gasi se, blokaje mi sim karticu, trazi mi pin a mobitel je ukljucen, puni se pola dana bez obzira na to da li je baterija skroz prazna ili poluprazna, jedan razgovor od 15 min.isprazni bateriju...![]()
galaxy 3 sa froyom se nemoze rootati sa z4rootom sto je i navedeno u objasnjenji,vec sa superoneclick rootom a
Zadnji uredio upsalarunvk : 17-02-2011 u 03:55
evo link stranice gdje imas pet sest verzija tog programa,probaj sa 1.6.5,za sada to je uvijek radilo a upravo dok ovo pisem sam isprobao i verzija 1.6.5 superoneclicka radi normalno http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682
Planiram nadograditi ovaj mob na Froyo... ali prvo bi htio prebaciti efs folder sa original 2.1 firmware-a u slucaju da se nesto zezne sa IMEI-om pa da imam backup...
Napravit ću prvo OneClickRoot da mogu kopirati efs folder i nakon toga bi ga updateao na Froyo preko ODIN-a...
Zanima me samo da li nakon update-a moram opet pokretati OneClickRoot ili mob ostaje rootan nakon flashanja?
Ovako, ja vec neko vrijeme imam problem sa akceleromotorom. Vec sam bio spomenuo ovaj problem ali nitko mi nije odgovorio
Pa sam mislio mozda pokusati zamjeniti mobitel jer mi jos uvijek traje garancija.Nasao sam i 2 mrtva piksela pa neznam bi li to moglo pomoci u mom naumu. Inace sam na pretplati u T-mobileu. Ako itko zna bi li to bilo dovoljno da mi zamjene mob ili ga mozda servisiraju besplatno(ako je to moguce), neka kaze.Ili ako mozda neko ima iskustva stim.
Hvala.
evo tutorijal za root i livewallpaper
za root :skinite superoneclick 1.6.3 link https://docs.google.com/leaf?id=0B91...YThhMThi&hl=hr i raspakirajte u folderu na desktopu
takoder vam je potreban Microsoft NET.Framework 2.0 ili noviji ali to imaju Windowsi 7 u sebi ako ne, skinite pomocu googlea i instalirate
u mobitelu : POSTAVKE+APLIKACIJE+RAZVOJ APLIKACIJA+USB iapravljanje gresaka i stavite kvačicu
potrebni su vam samsung driveri ali ako imate instalirane KIES to je dovoljno
spojite mob i PC i cekajte da ga windowsi prepoznaju
pokrenite Superoneclick kao administrator iz foldera na desktopu (ikona android robota) i kliknite ROOT ,kada rot zavrsi napravite reboot
nakon reboota pregledajte ikone aplikacija koje imate i morali bi dobiti ikonu superuser
livewallpaper:
skinite si sdcard file link:https://docs.google.com/leaf?id=0B91...ZmMwMTgz&hl=hr
raspakirajte rar.dokumenat u folder na desktopu,dobivena tri fila kopirajte na sd karticu,znaci direktno na sd karticu tj.nemojte stavljati u nikakav folder na kartici i iskopcajte mob iz PC
sa marketa skinite aplikaciju Terminal Emulator i pokrenite je
upišite: su (upitat ce vas za dopustenje kao superusera i vi dopustite
zatim upisite sljedece pazite na razmake i velika slova i tocno sve prepisite mada i ako pogrijesite nece se nista strasno dogoditi vec ce te morati ponovno sve prepisivati
mount -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 /system
cat /sdcard/LiveWallpapersPicker.apk > /system/app/LiveWallpapersPicker.apk
cat /sdcard/libRS.so > /system/lib/libRS.so
cat /sdcard/librs_jni.so > /system/lib/librs_jni.so
reboot
kada se mob reboota na homescreenu zadrzite prst u prozorcicu ,"kliknite"wallpaper i to je to,naravno da si prije toga sa marketa skinete livewallpaper
nadam se da sam bio dovoljno detaljan
imam jedno pitanje nasao sam na xda custom rom za nas mob i htio bi ga isprobati, odem na one package ali neznam koji ops file trebam uzeti, imam jedan koji sam koristio ali sa njim nezeli, pa ako netko zna da napise kako i sta
EDIT:uspio sam staviti pa ako netko zeli mogu staviti taj custom rom tu i tutorial, u 6 min imate sve novo![]()
Zadnji uredio dennocro : 22-02-2011 u 20:29
Frendica ima ovaj mob i ima jedan problem koji ni ja nisam znao rješiti.
Koristi onaj unlock pattern, i jednom je dala mob frendovima a oni su se igrali s tim patternom i fulali su ga neznam kolko puta pa se mob zblokiro.
Sada ju traži E-Mail adresu i šifru.
Pretpostavljam da je to od Marketa E-mail, dakle gmail adresa.
Problem je što ona nezna niti kako ide ta e-mail adresa niti šifra kako ide.
Znam da je netko imao problem isto tako s blokiranjem tog unlock patterna ali nemogu pronaći...
Jel postoji kakvo rješenje?
Ona je htjela zvati T-Mobile službu za korisnike, ali rekao sam joj da nema nikakve koristi od toga jer oni nemogu nikako utjecati na to, a i nemaju pojma.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
c/p
Hi All! Lestatious is a custom ROM that is blazing fast!
Downloads In Second Post.
Features Of Each ROM In Second Post.
Screenshots!
![]()
![]()
![]()
![]()
Lestatious v1.1
Live Wallpaper: Nexus (CLEAN ROM v1.1)
![]()
![]()
Use ODIN to flash this! Use the "One Package" Option!
ROM Changelog
NOTE: Lestatious v1.0 must be flashed if coming from a ROM that is not a Lestatious ROM, JPA, or JPF. It'll minimize flashing problems. Lestatious v1.0 WILL Factory Reset your phone.
Lestatious v1.0 - Base ROM JPA - Download
Kernal: See Post
Lagfix: Download
Original Frameworks: Download
Features:
- Rooted
- Themed
- Deodexed
- Different Font
- 57MB Free in System!
Lestatious v1.1 - Base ROM JPF
Lagfix: Any
System Apps + Original Frameworks - Download
Two versions will be available.
Clean Features:
- Rooted
- Themed
- Deodexed
- LauncherPro
- ADW Launcher
- Flying Animations
- 56MB Free in System!
- Live Wallpapers (Nexus Pre-Install)
- Reboot / Download / Recovery Power Menu Options
Stock Features:
- Rooted
- Themed
- Deodexed
- LauncherPro
- Flying Animations
- 30MB In System Free!
- Live Wallpapers (Matrix Pre-Install)
- Reboot / Download / Recovery Power Menu Options
ljudi ja sam uradio kako je upsalarunvk napisao kako da podesim livewallpapers ali nece,prvo sam sve prebacio ma karticu ukucao ovaj tekst u emolatoru i ugasio i ponovo upalio mob,pa tek onda skinuo livewallpapers i nerade.Da li sam negdje pogrijesio?????????????
Zna li itko jesu li 2 mrtva piksela, skripave tipke, krivo podesen akcelometar i(neznam jel tak o na svim mobitelima) prilicno slaba vibracija dovoljni za reklamaciju mobitela u T-mobilu.
Izašao je novi firmwares: I5800XWJPD / 531.OPS / Version 2.2 / 2011 February na stranici http://www.samfirmware.com. Stavio ga i izvrstan je, brz, stabilan, ovaj put slova na tipkovnici nisu ruska mada je njihov rad. Uglavnom čini me sređeniji od prosinačke verzije I5800XXJPF.
ekipa malom pomoć. ne mogu prebacivat fajlove na komp i sa kompa. imam instaliran kies i my phone explorer i ne mogu da se spojim niti preko jednog. pokazuje znak da je puni bateriju ali kad se spaja piše mi da mi nije dobro spojen usb i ne da povezanost. pomoć
zadnja verzija je jpm
evo ovako imam par problema s mobom ... ne mogu se spojit na kompjuter ( win xp SP3), ne prikazuje mi mob na kies-u , slike su mi mutne jako , baterija mi traje jedan dan. neznam kako ot rješiti . Što znači rootati mobitel ( i jel za to vrijedi garancija) ... zna li neko nekakve teme za mob ???
Spojio sam mob preko KIES-a da vidim jel ima novi JPM firmware za moj mob, međutim kaže mi da nije moguće nadograditi moj mob... jel to možda zato što imam neslužbeni JPF firmware sa samfirmware site-a? Ionako mislim na kraju staviti preko ODIN-a JPM firmware, ali sam baš htio vidjeti koju će mi verziju reći da je za moj mob.
Jel tko probao [ROM] Kyrillos' ROM v3.3 Extreme Edition?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123
Kazu da je jako brz, ima APP2SD i već u sebi ima lagfix?
tako je nemozes staviti jpm zato sto si stavio nesluzbeni jpf, a da preko odina stavis custom rom jpm bit ce ti jos brzi nego obican jpm, i mozes puno vise toga raditi, ja imam taj kyrillos. i predobar je
Bookmarks