i mene to zanima, ja sam na slike i slova..
http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/tarife.html
gledam na tele2 stranici i ono gle čuda nestala je tarifa slike i slova.. ali to menebi čudil oda nisam ja na pretplati u toj tarifi do 5 mjeseca..
i šta sada kada isteče pretplata moran uzet smajli?
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
i mene to zanima, ja sam na slike i slova..
još mjesec dana sam na pretplati.. neznam šta mi je najpametnije napravit..
preći na bonove ili ostat na pretplati al se prebacit sa MMP 150 na 50 bez produljivanja ugovora..
ja, nasreću, nemam nikakvih problema ni sa računima, ni sa naplatom (plaćam općim uplatnicama koje sam ispunjavamne, nije mi teško to napravit za razliku od vas nekih
)
al velim, nebi produljival ugovor radi 100kn jeftinijeg mobitela nego u oglasima..
@Tom_Bill
Prednosti bonova su obracunska jedinica od 15 sek. dok kod pretplate ne moras uplacivati 100kn za Knock-out tj. mozes je aktivirati sa MMP 50kn. A ako trosis preko 100kn onda opet obracunska jedinca od 15 sek. donosi prevagu u korist bonova.
sad sam na knockoutu i ostao bi na njemu na 50, jer imam podjednako 091, 095 i 098 brojeva pa mi je 49 lipa sasvim ok..
a trošio bi između 50 i 100kn, tak da budem prebacio na 50 pa ću vidjet kasnije možda dignem na 100..
čak sam razmišljal o Plan 0 tarifi...
meni se cini da je bonbon postao isplativiji od knock outa.. uzmes paket od 200min prema svemu, 300 unuta bonbona, 200 sms poruka i to kosta 90kn, a na tele2 bi 200minuta prema svemu platio 98kn + 58kn za poruke. s tim da je na bonbonu obracunska jedinica 1 sekundu a na tele2 15 sec na bonove, dakle veca je iskoristivost. i jos dobijes tih 300min unutar mreze..
EDIT: zaboravio sam jos naknadu za uspostavu poziva kod tele2.. lol, definitivno bonbon > telci..
@SrKi
Samo si malu sitnicu zaboravio, a to je da je to promocija koja traje do 31.5.!
Tko kaze da ce i nakon toga biti tako povoljni?!?!?
Recimo gledaj kako su upropastili internet, par kuna je jeftiniji od Tele2 paketa a digli su obracunsku jedinicu na 100kB sto je definitivno pljacka!![]()
obracunska je i prije bila 100kB. imaju 1 sekundu, to nema niko!
@cickova13
Ja sam komentirao samo internet, ne razgovore i sekundni obracun!
100kB nije prije bio problem kad sam morao trositi 300Mb dnevno (tada sam na kompjuteru to radio tako da se nije primjecivalo)
Ali i dalje stoji da je to promocija do 31.5. i tko kaze da ce i nakon toga nuditi sekundu!![]()
istina alex.. slazem se, ali nekako se nadam da ce to pretvoriti u tajnu stvarusotalom, ja jos imam dosta do isteka ugovora s telcima, valjda ce se do tad neke stvari pokrenuti nabolje.
razmisljam da se prebacim sa slike i slova na knock out sad kad su smanjili cijene za MMP 150kn![]()
pozdrav,evo da ne otvaram novu temu... Namjeravam postati pretplatnik u Tele 2 pa me zanima koju je tarifu najbolje odabrati. Recimo da ima neki internet paket. Kaj predlažete?
samo jedna tarifa nudi internet promet a to je Smiley. uz ostale mozes kupiti internet paket.
Ja sam na surf tarifi na tele-u koje vise nema(bila je promotivna jako kratko) i stvarno je ne bi mjenjao za sada za nijednu.. 5 lipa 1 mb i 49 lipa prema svima..
ti si azzujo, to je knock out koja je jako dugo vani i velika vecina je na njoj.
znači najbolje je uzet tu knock out tarifu?
ovisi koliko zoveš ili pišeš sms.
ako pišeš sms i surfaš onda smajli jer tamo dobiješ do 300 MB a sms su besplatni prema svima i onda ti ostaje 100-300 kn samo za pozive.
a ako ti je dosta 50kn na mjesec za sve onda knock out i za 10 kn kupit paket 50 mb
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bookmarks