Hehe...a usput dok se tako nazivaju brojevi upoznaš razne zanimljive ljude... "Oprostite, jel ovaj broj zauzet?"
@mlesic, evo ti samo teaser nekonkretan odgovor
@macgyver & cionn, zeznuto je to s izborom broja i pregledom. zašto? mi ne želimo da se dogodi situacija da ti javno pitaš jeli slobodan 0977XXXXXX, mi kažemo da je, netko pročita taj post, ode do kioska, zauzme broj i onda ispadne da smo lagali. zbog toga korisnička podrška radije ne daje informacije o slobodnim numeracijama. ako vas jako zanima neki broj radije mi pošaljite PP-a pa ću ja bacit oko i javiti.
@mac again, radimo na tome da se usluga izbora broja maksimalno pojednostavi tako da će biti i opcija odabira preko weba.
Pa ako zvoni, može se netko i javiti. A ako ne sakriješ svoj broj, može on tebe nazvati - a ti kažeš: "Samo sam provjeravo jel broj zauzet!" A čovjek će: "Pa nisam zauzet, eo kod kuće, došo s posla - reci šta trebaš...A tko to zove?" Malo je glupo zivkat brojeve nasumice...!
Nisam mislio javno, nego da na stranici imate neku kucicu u koju upises zeljeni broj i stranica ti odgovori da li je taj broj slobodan ili zauzet i nitko to ne vidi osim osobe koja je pitala. Nesto kao sto t-com ima za ADSL i maxTV, gdje na stranici upises svoj telefonski broj i stranica ti odgovori da li je usluga dostupna na tvom podrucju. Teoretski je moguce da netko zauzme tvoj broj izmedju trenutka kad pitas i trenutka kupnje, ali ako vidis da ti je broj slobodan, trci na kiosk i valjda ga nece nitko zauzet u tih pol sata ili kolko vec. A i tako se moze sprijeciti da netko deset puta salje poruku i trazi broj, jer su svi zauzeti koji hoce. Ovo da zoves te brojeve mi se ne cini kao najsretnije rjesenje, nije pristojno, a i moze se desiti da je mobitel ugasen ili tako nesta...
btw, ne pitam ja za sebe, imam vec deset godina isti broj koji mijenja operatere, ali mi se to cini kao korisna stvar pa sam predlozio
Na ovoj stranici se može provjerit koji je broj na kojoj mreži pa pretpostavljam da ne prikaže ništa ako broj nije u upotrebi
http://www.hakom.hr/default.aspx?id=62
ja utipkam svoj broj na bonbonu, ne napiše da je bonbon mreža. probao sam bubat brojeve, također ne napiše ništa. probao sam svoj broj iz t-mobilea upisat, nađe ga. probao bubat, našao sve. tak da i nije mjerodavno.
Prijedlog za bonbon: ne vidim MMS nigdje u paketima tamo, možda da se ubaci po koji MMS u SMS pakete. Ili u ostale pakete čisto onako radi reda 10-ak MMS-ova npr.
onda će biti komentara da nam se ponuda dodatno komplicira![]()
stoji da mms nije pokriven! razmisliti ćemo!
Samo dodate onako kao u razgovorima najveći paket što ima +300 minuta unutar mreže, tako ubacite negdje +10 MMS. Naravno, netreba MMS zaseban paket, ali evo da se negdje nađe i pokoji MMS. Sumnjam da ikome treba na stotine MMS-ova, ali 10-ak MMS-ova bi bilo realno za potrošiti mjesečno...Ono da mogu poslat tati MMS s njive, da vidi repu!![]()
Evo, čisto da dam svoj neki prijedlog, po meni korektnih cijena i za Vas i za nas korisnike. Time bi privukli hrpu korisnika i zadržali hrpu korisnika. I svi sretni.
CALL: 30min=10kn 100min=30kn 200 +300=50kn
SMS: 100=10kn 300=30kn 500=50kn
INTERNET: 128=10kn 512=30kn 1024=50kn (obračunska jedinica 10kB maximalno)
XXL (USB) INTERNET: 3072MB 140kn (obračunska jedinica 10kB maximalno)
Pozdrav!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
symbeq, vidim da si jedan veliki optimista![]()
Think pink!A moram, a i kako se tehnologija razvija, mislim da i nisam tako preoptimističan, samo ovisi koliko je tko željan novaca. Ma tu postoji puno toga, puno prednosti i mana ali pokušavam istaknut nekako, najFer ponudu...
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ako sam dobro primijetio maknuta je reklama za nas muškarce, gdje se žena presvlači i pleše; već je ostala samo ona za žene
Kaj je bilo pritužbi?
![]()
U da, TVC su dobri. Barem za muške.
Što jest jest... nasmijao sam se reklami, pogotovo kada tip cijeli onako u transu s onim pikamerom u ženske a sve se dimi... fenomenalno!
@bonbon
pitanjce! Hoćete imati neki favorite broj prema međunarodno a da je dosta jeftinije? to je t-mobile imao u flex ali ukinuto u novim tarifama za sve![]()
Zadnji uredio maher22 : 02-03-2011 u 11:07
Bookmarks