^
Šteta, a mogla je biti dobra pjesma, bez tog dijela.
Da
Ne!
O moj Boze ovaj Edward Maya je propao!
Pa pjesma mu je gora od cajki!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
^
Šteta, a mogla je biti dobra pjesma, bez tog dijela.
Україна
ja sam nekak i ocekivala da ce sve ostati samo na Stereo Love. tak je bilo i sa Darudeom i hrpom njih. izbace jedan pregenijalan hit i dalje - nista, blokada. sto se vise trude, to su pjesme isforsiranije i gluplje.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zvuči ko Dara Bubamara u najboljim danima, a vokal je kopi pejst iz Stereo Lovea. Eh Edvarde, zamirisali ti dolari...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A, što je je- kod nas će pjesma biti hit po klubovima...
Kako su bolesne ove iz Trona...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Steta kaj su prekratke ove pjesme iz Trona![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ova prva pjesma georgy - looooooooooool, hahahahah, ROFLMAO, XD,,
Inače, Daft Punk <3
Inače, da ne bude offtopic:
dobar grah daleko se čuje
et ja derem po house, drum n' bass, dubstep, pa laganiji deep i lounge house :-)
Sent from my E15i using Tapatalk
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
svjetska krema znanstvenika, čučologa i pedijatara preporuca da se djetetu u trbuhu pusta klasicna glazba.
aha.
moje dijete nece biti normalno![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Україна
evo moja tri klipića, s Rave-a na Hardcore
Future Shock Team: Rave Invaders
Jones & Stephenson: The First Rebirth
DJ Jappo & Lancinhouse: Exlxaxl (Neophyte & Evil Activities Remix)
...lijep podsjetnik na dobra stara vremena
HC4L
Jao što volim kwoon, kad sam najviše rasp**** i živčan, to me jedino može opustiti^
HCSC ovo sve ti je presporo.....vidi ovo![]()
http://www.youtube.com/watch?v=NB5E7lbI6Ys
Zadnji uredio georgy : 16-02-2011 u 23:33 Razlog: Spojeno i maknuti ponovni linkovi
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
fatboy slim,cox,umek, pa do house music. Deep purple,bad company,atomce,dugme,zeppelina.... samo dzigare ne osim ace lukasa i hari dzinovica
kako ono LoL, nije ovo nešto brzo čisti HC, što si i ti u tome. Probaj ovo za brzo (speedcore).
HC4L
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ma jao i to sve, nema do Vatre![]()
One day, sky went blue...
da, oke, znam da kasno palim.
ali, Georgy, kisi kisi![]()
edward <3
ubuduce me upozori na sadrzaj koji bi mi se mogao posebno svidjeti
inace
bas sam je se sjetila ovih dana
Evo nešto brutalno.
Remix je 100 puta bolji od originala.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nije, al je imao dobar hit (Stereo Love) koji je bio "In" tokom ljeta..
OT:
Bookmarks