Nisam valjda jedini kojem se isplate ovi paketi? Zapravo, jasno mi je zašto su ljudi nesretni - onaj dnevni paket je bio prejeftin i nudio je previše. Rijetki su oni koji su ga mogli iskoristiti i ekipa se lako razmazi![]()
Koristim Smiley i mjesečno dajem 100kn samo zbog besplatnog sms-a i 150 MB. Naknadno aktiviram još 150MB za 25kn što znači da mjesečno dam 100kn za:
300MB
neograničen SMS
84 min poziva (100 - 25 / 0,89)
Potrošim svih 300MB, ali pored toga potrošim oko 100-200 sms-ova i 30-40min poziva. Uvijek mi ostane viška para na kraju mjeseca zbog čega čim Smiley tarifa prestane vrijediti idem u minus s uštedom (plaća mi se sms, moram kupiti net paket jer je starom istekla vrijednost, pozivi su mrvicu skuplji).
Na Bonbonu bi si recimo uzeo:
300 MB
200 sms
80 min
Ukupno 90kn
Plusevi Teletu: obračunska jedinica za net od 1kB, unlimited sms
Minusi Teletu: 0,89kn/min i 15 sec obračunske jedinice za pozive
Plus Bonbonu: obračunska jedinica za pozive od 1 sec zbog čega se fino može iskoristiti paket za pozive
Minus Bonbonu: nemogućnost naknadne aktivacije novog paketa ako npr zatrebam ekstra megabajte i sl.
Editirani zaključak:
Ukratko, za 10kn manje bi dobio istu uslugu koja je bliže mojim potrebama i bolje bi je iskoristio. A vjerojatno bi se natjerao da malo više telefoniram i iskoristim ovih 80min, makar nisam tip koji voli pričati na mobAko uzmem manji paket za pozive, uštedim ukupno 30kn, ali više ne pričam 80min nego 20min.
Samo da barem nije ograničena do 5. mjeseca...

Odgovori uz citat
Ugl, vjerujem da će bit ljudi kojima se isplati, no ja ostajem na Smileyu.

Bookmarks