ok.. pa onda izracunajte kad uplatim 90 kn na bon bon koliko mi kad uplatim poruke(60kn) i internet(30kn) novca za pozive po super cijeni od 0.70 kn ostane na racunu?
ps: da vas podsjetim u tele2 mi ostane 100 kuna , rijecju stotinu hrvatskih kuna za trositi po cijeni od 0,89 kn (112,36 minuta) (dok bi mi kod vas ostalo 142,86 minuta ali mi samo fali jos 100 kn na racunu)!
neznam dali ne zelite shvatiti ili....
Zadnji uredio sehrz : 15-02-2011 u 16:10
1000 minuta = cca 16 sati razgovora za nula kuna. A razgovarao sam s bratom, sestrom, curom, roditeljima, tetkom jednom, tetkom drugom, sestričnom, drugom sestričnom....A platim NIŠTA. Evo tko to želi shvatit neka shvati. Tko ne shvaća neka uzme bilo koju mrežu pa nek sračuna opcije i kako god gdje će proći jeftinije. Zato, rado ću platiti tih 10-30 kn koliko je već sada mjesečna opcija ili 3-7 kn koliko je bila dnevna...jer mi se gomilaju novci...nemam gdje potrošit...pokvarit će se na računu stojeći. Popljesnjivit. Gledajte s te strane! Živijo bonbon - moja obitelj, ja i moj studentski budžet smo se preporodili. Samo tako naprijed - s dnevnim, mjesečnim, godišnjim opcijama!
P.S. 16 sati mjesečno odlaznih poziva - još toliko imam dolaznih!![]()
![]()
Bookmarks