Izgleda da su ostavili i dnevni paket!
Ponekad dobro dodje i 300Mb za 3kn a ovako je 30kn!
Nisam siguran jesu li svi ovi sms i razgovor paketi izvan mreze ili u mrezi (osim ovog velikog paketa)?!
Izgleda da su ostavili i dnevni paket!
Ponekad dobro dodje i 300Mb za 3kn a ovako je 30kn!
Nisam siguran jesu li svi ovi sms i razgovor paketi izvan mreze ili u mrezi (osim ovog velikog paketa)?!
Preduhitrili ste me.
Razgovori i SMS su prema svim mrežama.
Dakle, novosti od danas su:
1. Mjesečni paketi
2. X10 mini za 1100kn.
3. Mogućnost odabira broja. Kupnjom novog bonbon broja imate mogućnost SMS-om odabrati broj. Uvjet je da počinje s 097/7XX XXXX
za 60kn mjesecno dobijem 200+300 minuta, 500 poruka i 1gb prometa?
ili je svaka od tih stavki 60kn?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
po čemu je to "očekivano"? i zašto je to razočaranje? može neki argument?
Meni je to sasvim uredu. Naravno pretpostavka je da nećeš sve pakete najveće uzeti... Npr. ja bih za početak mogao uzeti mali paket interneta za 10 kn i razgovore srednji za 30 kn. To je 40 kn mjesečno i meni sasvim dovoljno. Poruke mi zasad npr. netrebaju...
Kad se uzme zasebno, 1 gb je npr 60 kn...u usporedbi s vipom gdje je sada akcija mobilnog interneta 1 gb je 55 kn. Tako da nije ovo loše. Također, 80 minuta za 30 kn je 0,375kn/min prema svim mrežama - isto nije loše...
Mislim da su ovom ponudom najviše "oštećeni" surferi, ali u cjelini kad se pogleda ponuda je sasvim solidna
Ponuda je blaga tragedija. Hajde da je ostao dnevni paket. Pa i po nekoj većoj cijeni... Čemu gašenje jedne opcije više? Osobno sam, a i nekoliko mojih frendova prešli na bonbon zbog pristupačnog neta, ali ovo sada je blaga, razočaravajuća katastrofa... U vrijeme kada 4G i kod nas kuca na vrata, vi na ovome derete ko nespašeni, kao i ostali HR-operateri. Bili ste fer, ok, reći ću i više nego fer kada ste krenuli, ali ovo sada... Sva sreća, nisam još ugasio broj kod starog operatera.... Koliko god ovo po vama bilo "najpovoljnije", molio bih da to više u postovima ne naglašavate jer dovoljno je svatko za sebe pametan da procijeni da li je to najpovoljnija ponuda na tržištu ili nije... Te promotivne spike su već iritantne... Nemojte vrijeđati inteligenciju svojih korisnika. Valjda imamo dovoljno mozga da si izračunamo što je najpovoljnije?
pre jadno.. meni je dnevni paket trebo samo za razgovore prema ostalim mrezama... placo sam 3kn i imo 10 minuta i jos 10 poruka prema ostalima... a tu i tamo sam prosurfo malo...
a sada za 10 kn dobijem 20minuta ma fuj... ili to stavite da bude 5kn ili dignite minute na 30 ili 40 minuta...
u porukama najmanji paket dobijes cak 10 poruka gratis od standardne cijene jer za 10kn inace posaljes 50 poruka, a ovih 10 neces ni iskoristiti tako da se ne isplati nikako...
----------Sony Ericsson----------
Ja sam isto očekivao par nekoliko gigabajta pakete - jer tamo je bilo 9 gigabajta mjesečno u igri u dnevnom paketu...tako da je ovo sada cca desetina onoga što je bilo u dnevnom. A što drugo očekivati, kada su za mobilni internet (uz računala) pretplata 10 gb = 150 ak kn (uz carnet ili akcije,promocija)...nemožemo onda očekivati nešto bolje uz glasovne tarife... nažalost! Ali ako uzmemo da mobitelom se neće prenositi više od 1 gb - ovo bi bilo ok. Za prenijeti više mislim da ipak treba spojiti mobitel na računalo i u svakom slučaju trebao bi cijeli mjesec biti spojen na punjač
Vjerujem da će bonbon (ukoliko korisnici ne budu zadovoljni) dodati još jedan Big Extra Super Maxi Surf surferski paket od npr 20 kn gdje dobiješ 25 GB!![]()
bar ste mogli uzet dnevne pakete i spojit ih u mjesečni paket..ili tako nešto. Klasična priča u RH prvo se moraju privuci korisnici pa kad ih navučemo onda cemo polagano dizat cijene ali cemo ostat jednu lipu cijenom ispod konkurencije i to je to: Uvijek se gleda kakva je cijena kod drugih. Ne kuzim zar se ne moze izici sa nekom fer ponudom gdje bi se na kraju dobilo masu korisnika i veliku kolicinu korištenih paketa. Ovako ce vecina ljudi dalje ostat na besplatnim razgovorima unutar mreze i nista vise.
Neznam, ja sam ocekivao bolje u vezi tih mjesecnih paketa.
Super je ovo sa kombiniranjem, stvarno odlicna ideja.
Prije u dnevnom paketu za 3 kn po danu bi dobio 300 MB, SMS i minuta unutar bonbona i jos 10 poruka i 10 minuta prema ostalima.
Dakle za 30 dana, tj 90 kn dobio bi 9GB interneta, 9000 SMS-a i 9000 minuta te 300 min/sms prema drugim mrezama.
I sada kada usporedimo kaj bi mogli sada dobit za 90 kn dodjemo do zakljucka da ste malo fulali sa paketima
Za mene mobitel bez interneta nije mobitel, i non stop sam spojen na net.
Planirao sam piknut ovaj 1GB paket, al kada sam skuzio da se samo on naplacuje 60 kn brzo sam odustao..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma živi užas, da su bar ostavili stari dnevni paket... Razmišljao sam Tele2 broj prenesti, al niš od toga
Za mene neočekivano loše.
1. Nigdje ne stoji da se ovi paketi uskoro neće ukinuti što za prenos broja ne daje neku sigurnost.
2. Govorni paket od 30 kn za 80min još kako-tako ali paketi interneta za te novce su premali.
Jedio što mi se svidjelo što je obračunska jedinica 1sekunda.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ja to vidim tako da nešto ipak trebamo platiti - nemože sve biti džabane! Ali svakako je drastična razlika u odnosu uloženo/dobiveno u usporedbi s dnevnim paketom. 2-3 puta skuplje a dobije se petina ako ne i manje nego prije. To je zato jer je onaj dnevni paket bio marketinški prenapuhan. Zato nam se sada ovo čini kao drastično pogoršanje...a ove cijene su zapravo recimo normalne za našu zamlju i trenutnu ponudu na tržištu...možda su malo recimo bolje zbog obračunske jedinice sekunda, nema uspostave poziva...
A oni koji imaju skupe mobitele koji mogu surfati u velikim količinama njima vjerujem nije problem dati 60 kn za 1 gb - zar ne? Recimo ja imam dumy telefon s opera mini koja usput tromo radi - i meni uopće nije gušt previše surfat na mobitelu...sve minimalistički. 50 mb bi mi sasvim bilo dovoljno za mPbz, vijesti, tv program, prognozu, mail, vozni red i tako neke osnovne potrebe...300 mb bi morao gledati youtube ili tako nešto...
Pa onako...ponuda je u rangu konkurencije...mozda 5% povoljnije...neznam, ok je ali nisam skroz lud od srece...naspram dnevne tarife od 3kn.
Neka stave 5kn, 20kn, 40kn...bilo bi puno bolje...
I evo do kad traju paketi:
2. Pakete bonbon usluge (u daljnjem tekstu: Paketi) kao promotivnu pogodnost mogu od 15. veljače 2011. u 00:00 sati do 31. svibnja 2011. godine u 23:59 sati aktivirati svi bonbon korisnici.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pa da, kada vide kako dišu korisnici će opet mijenjati neke nove pakete i opcije - sasvim logično... Uglavnom, vjerujem kako će uvijek svatko sebi naći nešto zanimljivo... Nemože sve biti džabane i sve da paše svakome!
Meni nisu pasali dnevni paketi - jer ih bi ih trebao svako malo aktiviravati i deaktiviravati...i netreba mi toliko toga svega... Ovo na mjesečnoj bazi mi više paše, cijena je ok...zadovoljan sam! --> dok su evo neki drastično razočarani... Sto ljudi - sto ćudi!
Ma ponuda je čisto ok...makar mogla je biti bolja ali je ok, samo ako žele privuć još korisnika maaalo su to još mogli spustit...ovako ono, teže će ljudi sad prelazit...za malu razliku.
Al moram se okrenut na dvije stvari koje su mi pale u oko. Recimo, sada kada kupim bon od 80kn i pokupujem pakete, imat ću 2000min one promocije do 31.2. a onda još 15 dana dok ne uzmem nove 0min...tj trosim one iz paket (zamka)
Druga stvar je ova, koja me nasmijala skroz:
"Ako potrošiš svoj paket unutar 30 dana (o čemu ćemo te obavijestiti SMS-om), možeš kupiti novi paket ali jednake veličine. Paket druge veličine možeš kupiti tek nakon isteka 30 dana. Sorry, ali ovo nismo mogli drukčije tehnički riješiti :-( "
hmmm, tele2 je uspio tehnički riješititako da, sve je moguće
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nije se ni broj mogao prenositi do 14.2. iz tehničkih razloga...ali nekako su odjednom riješili tehničke poteškoće...![]()
Ocigledno su bacili naglasak na sms i razgovore a internet unazadili!
Sada su sms-ovi oko 0,15kn a razgovori oko 0,35kn bez uspostave poziva i po obracunu od 1 sek.
Mislim da ce uskoro taj obracun od 1 sek. ukinuti jer to je i prepovoljno za hr. trziste!![]()
Bookmarks