ja sam tupav evo 4 sata tražim IGO 8 i još nisam skinuo ! zna li neko nekakav link koji radi ?!
pozdrav
Pozdrav
radi li verzija IGO 8.3.4.117940 (samo sam tu uspio skinuti s interneta) na WM 6.5 ?
na IPAQ 914c sam na WM 6.1. imao sam problema kod postavki..kad bih stavio da se osvjetljenje ne gasi (pri navigiranju), svaki puta kad bih stavio puniti mobitel..ekran bi zacrnio...i jedini nacin vratiti sve u normalu bio je hard reset....
mpx200, V360, SE K610i
ja sam tupav evo 4 sata tražim IGO 8 i još nisam skinuo ! zna li neko nekakav link koji radi ?!
pozdrav
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
gdje bi nasao mapu za IGO 8 8.3.2
za argentinu tj buenos aires
tnx
samsung omnia 2
Pozdrav svima tražim mape za cijelu Europu ali sve stranice koje su u ovom postu nisu ažurirane i ne mogu ništa naći ,može pomoć,hvala
Probaj ovdje malo potražiti : http://mobilepassion.org/viewforum.php?f=565
Odlična navigacija jednostavno instaliranje,priložen hrvatski jezik,glas i okolne karte
http://rapidshare.com/files/44788914...ows_mobile.rar
Skinija san ovaj fail i ubacija u Samsung I8000 uredno instalira ali imam problem kod određivanja rute
u postavkam mi pise da je GSM spojen a kad odredin rutu od jedne tocke do druge uvjek mi daj izracun od ljubljane pa do odredista,odnosn ako sam dobro skuzija kao polazisnu tocku mi uvjek određuje Ljubljanu umjesto di se ja nalazim.
Jesi siguran da ti je mob lockan na satelite? Da li na karti vidiš svoju pravu poziciju? To što u postavkama piše da je GPS spojen znači samo da je GPS modul unutar moba pronađen i spojen, a ne da imaš lock na satelite. Provjeri da li imaš par zelenih satelita.
E,neznan jeli mob lockan ??? mos mi pojasnit...
Na kartama mi u opce ne pokazuje moju poziciju,i to mi nije jasno jer kad stavi trazenje baca me na ljubljanu...
U postavkama (mob)... mi je podeseno
General setings>GPS>Connection>GPS program port:COM7>GPS hardware port:COM9>Baud rate 4800>manage GPS automatically.
XTRA >sve je iskljuceno
je li mozda ovdje krivo podeseno?
Zadnji uredio fedor1 : 28-02-2011 u 17:56
Ako ne pokazuje tvoju poziciju na mapi znači da se nije lockao na satelite. GPS prvo mora naći satelite (tada su najčešće označeni kao crvene točke, a zatim kada sa njih izračunava svoj položaj oni su zeleni - lock). U tvom slučaju mob ne može naći satelite i zato stalno ide sa pozicije koju ima u memoriji (Ljubljana).
Manage GPS automatically uključi, a XTRA možeš isto uključiti za prvi put da brže nađe satelite pa poslje isključi jer ti se XTRA spaja na net.
Isto tako, u iGo-u, stavi da ti on automatski nađe na kojim portovima je GPS.
I kada to budeš radio budi vani jer Omnia ima prilično loš prijem GPS-a tako da će ti u kući teško naći signal.
dali može tuturial igo8 instalirati se u mobitel koji ima andrid ht desire
Naravno da može. Ali ti si u krivoj temi, idi na dio za Android : http://cafe.mobil.hr/threads/68408-i...droid%E2%84%A2
Danas san prova na poslu i radi....
Ukljucija san xtra dok nije nasa ,kasnije san izgasija i sve stima....
ako sta zapne javin se....
Riddick puno hvala na pomoci![]()
Jedno laičko pitanje.Može li se Igo 8 instalirati na Win 7 mobile os?
Još ne. Pošto se na WP7 programi mogu instalirati samo preko Zune-a, a iGo8 još ne postoji kao službeni program za WP7 onda nemaš šta prebaciti i instalirati.
iGO8 navigacija ima postavke za pronalaženje radara na cestama tipa "multanova" preko gps, Imam HTC TYTN i uključene postavke i mogu reči da radi skoro savršeno otkrije ga i do 1000m prije.
Svi linkovi mrtvi, ima li tko kartu hrvatske?
Evo, potraži šta ti treba : http://www.mobilepassion.org/viewforum.php?f=565
Pozdrav....ko zna kako da skinem file taj rapidshare za navigaciju nema sta nisma pokušao i nemam pojma...........molim pomoččččččččččč
HVALA
koji god gore od navedenih otvorim ne radi ili vec šta...........nemam pojma
zna li tko kako instalirati file za navigaciju koji kod otvorim gore navedeni neradi ili sam ja totalni tulac za ove stvari.........Pozdrav
Zadnji uredio HCSC : 15-07-2011 u 16:31 Razlog: spojeno
svi linkovi zastarjeli/neaktivni
Daj neka netko tko je već skinuo instalaciju uploada na neki server jer je teško naći na netu
jer ima netko link za igo 8 što noviju verz za wm 6.5 ?
hvala !
Sve što imaš ovdje radit će i na WM 6.5 . Jedino trebaš, eventualno, podesiti sys.txt
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks