Da li slučajno netko ima neki source s kojeg je moguće skinuti Photo Album + 2.0 ???
Da li netko ima neki source, kao što je iHacksrepo ili Hackulo.us ( s kojih sam skinuo dosta aaplikacija koje se inače plaćaju na cydiji) s kojeg bi mogao skinuti crack verzija PhotoAlbums+ (plus).
A PhotoAlbums+ je aplikacija koja omogućava izravno pravljenje albuma na iphonu bez povezivanja s itunes-om.
Pogledaj link :
http://www.youtube.com/results?searc...lbumsplus&aq=f
sta ne vices konacno sredili to za albume...ajmo svi u potragu![]()
Zna netko kako dobiti ovu tipkovincu za pisanje SMS na iphone4?
http://img96.imageshack.us/img96/437...boardrantt.jpg
Zato jer je lakše pisat sms-e, samo zbog toga sam napravio JB i sada ne mogu naći takvu tipovnicu...
Da li se Navigon može skinut negdje vamo s neta, na iphone mi već 15-ak puta zaredom prekine skidanje nakon možda sat, dva, tri, kako kada... Nešto ga prekine i nemože do kraja skinut, pa ako postoji način da skinem preko kompa pa prebacim na iphone 4, bio bi jako zahvalan![]()
Moze, ali moras imati Jailbreak + instaliran Appsync. I samo dvoklik na file, te sync u itunesu
iPhone 5s 16 GB
Imam Jailbreak, a jel appsync neki poseban program?
dodaj cydia.hackulo.us u Cydia-i, i nadi program Appsync
iPhone 5s 16 GB
a di stisnem dvoklik na file?
znači kada skidam sa onog installusa on meni da link na neki filedop.com (ili kako se zove), tamo čekam i krene mi skidat aplikaciju, al di da nađem taj link na kompu da skinem to?
Instaliraj appsync. Skini file na komp i kad ga skines, samo dvoklik misem da ga otvori u itunesu. Kao sto otvaras npr. word file. I onda samo sync
iPhone 5s 16 GB
Skini s torrenta .ipa file i syncaj s iTunesima.
neko je vec postavio pitanjce ali nije bilo odgovora pa evo da ponovim....dali je itko naletio na aplikacijicu da kad mi zvoni mob da se okretanjem istog ugasi zvuk? isto tako kad zvoni alarm da se okretanjem snooza alarm? na to sam se naviko na njoki i sad mi ovdje malo fali
e da jos uvijek nema nikakva aplikacija da bluetooth radi na IOS 4? Ibluenova neradi probo....
Mora biti JB i u cydia odes i instaliras Polite Silencer, i ja sam bio naviknut postao sam koristio nokiu, pa sam evo pronašao.
Cim pomaknes fon on se utisa, jedino nisam probao alarm i podsjwtnikw, ali na poziv reagira..
Mene zanima ako netko ima link za Traži Auto aplikaciju? Hvala
moze li mi neko rači kako da se maknu oni prozorčići šta upozoravaju da treba neki određeni program updejtat osim da ga updejtam
jesam ali ništa se nije dogodilo svejedno mi stoji onaj mali crveni krug sa brojem programa koje treba updejtat
iPhone 5s 16 GB
jok nemogu sa time taj program mi isto izbaci da treba updejtat neke programe ali nemogu skinut noviju verziju jer je ....
Bookmarks